reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
SHE kochanie a to z twoim obecnym cyklem bo chyba jakoś na dniach powinien Ci się nowy zaczynać czy może się mylę
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
SHE kochanie a to z twoim obecnym cyklem bo chyba jakoś na dniach powinien Ci się nowy zaczynać czy może się mylę
Kasiu u mnie 33dc. Nadal czekam na @.
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
she a zrobilas test? bo wczesniej pisalas ze mialas dwie kreseczki... moze @ nie przyjdzie i juz jest fasolinka
Pati te dwie kreseczki wyskoczyły po czasie, po którym nie powinno się w ogóle sprawdzać wyniku, a test powinien być w śmietniku.
wiesz ale czemu tak jest ze jak wyjdzie pozytywny test to ta druga kreska sie utrzymuje i mamy taka pamiatke? nie wiem jak to dokladnie jest ale jak ci sie juz spoznia @ to moze to fasolka. ostatnim razem to ja test tez mialam wyrzucic bo na nim nic nie bylo ale schowalam do szafki i jak drugi zrobilam to spojrzalam na ten pierwszy i druga kreseczka ledwo widoczna byla, moze jej nie zauwazylam a moze pojawila sie pozniej
do jutra dziewczyny, musze sie pouczyc wkoncu.. papa w sobote mam pierwsze kolokwium z trzech z matmy jak zalicze wszystkie trzy na 5 to egzamin mam tez na 5 a jak na 4.5 to musze do egzaminu tylko teorie zdawac wiec musze to zdac jak najlepiej
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
wiesz ale czemu tak jest ze jak wyjdzie pozytywny test to ta druga kreska sie utrzymuje i mamy taka pamiatke? nie wiem jak to dokladnie jest ale jak ci sie juz spoznia @ to moze to fasolka. ostatnim razem to ja test tez mialam wyrzucic bo na nim nic nie bylo ale schowalam do szafki i jak drugi zrobilam to spojrzalam na ten pierwszy i druga kreseczka ledwo widoczna byla, moze jej nie zauwazylam a moze pojawila sie pozniej
Pati takie cuda nie u mnie. Wierz mi. @ mi się spóźnia, bo stresu było i jest nadal dużo. Fasolka jest niewinna. Bo jej nie ma.
Powodzenia na kolokwiach!
czarna76
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ,
u mnie KICHA
Byłam u lekarza wczoraj na kontroli.
Na każdym jajniku mam po torbieli , tak dla równowagi chyba.
Mają po 3cm. I żeby nie rosły, mam brać Microgynon przez 3 cykle , a potem usg. A tak już nie chciałam brać pigułek , ech...
Wkurzona jestem jak nie wiem co. Mogę zapomnieć o staraniach. W końcu za stara będę , i DUPA BLADA !
I wiecie co , już drugi lekarz zasugerował że mój organizm może eliminować zarodki płci męskiej. Podobno coraz więcej arykułów medycznych się pojawia na ten temat.
Co WY na to?
u mnie KICHA
Byłam u lekarza wczoraj na kontroli.
Na każdym jajniku mam po torbieli , tak dla równowagi chyba.
Mają po 3cm. I żeby nie rosły, mam brać Microgynon przez 3 cykle , a potem usg. A tak już nie chciałam brać pigułek , ech...
Wkurzona jestem jak nie wiem co. Mogę zapomnieć o staraniach. W końcu za stara będę , i DUPA BLADA !
I wiecie co , już drugi lekarz zasugerował że mój organizm może eliminować zarodki płci męskiej. Podobno coraz więcej arykułów medycznych się pojawia na ten temat.
Co WY na to?
reklama