reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agnieszka jak Juniorka będzie równie ruchliwa po drugiej stronie brzuszka, to raz dwa zrzucisz zbędne kilogramy :-):-)

Witajcie kochane ponownie .praca tzn. Temat pracy, plan pracy magisterskiej został zatwierdzony więc jestem zadowolona:-):-)

Super!!:-D

oj....w niepewności.....rano jutro będę sikała, żeby jak już to poranny mocz był...bo potem będę miała traume, że moze nie wyszedł bo siku nie odstane po nocy.....
...no chyba, że @ dostanę.....albo najzwyczajniej dostanę stracha....i znowu przełoże termin sikania na dzien nastepny....

Karolcia, pamiętaj tylko, że już nic nie wolno Ci przekładać!! Bo nam się dłonie zdeformują od tego ciągłego zaciskania kciuków!!

Decyzja zapadła czekam z M do czerwca lub lipca ze starankami żeby więcej kasiorki było, ale to już ostatnie przesunięcie i do dzieła :tak:, a jak znajde prace w międzyczasie to jeszcze lepiej.
.

Trzymam kciuki, żeby się udało :-):-)

musze sie pouczyc, jutro mam ta rozmowe a w weekend pierwsze kolokwia... wrr

Trzymam kciuki, żeby się udało :tak::tak:

Hej Dziewczynki!
Odebrałam wyniki i dół :-:)-:)-( TSH nadal za wysokie do staranek czemu ono tak powoli spada? Wyje jak bóbr .... jeszcze mam obniżone monocyty ale to może temu,ze przechodzę infekcję wirusową i w ogóle łapie wszystkie infekcje...a myślałam że będzie już dobrze nie wiem co robic sama sobie zwiększyć dawkę czy co nie wiem:no:

Przytulam... :-:)-( Niestety nie znam się na hormonach tarczycy, więc nie pomogę :-:)-( Ale z tego co pamiętam, to Selenka miała z tarczycą problemy. Może napisz do niej wiadomość na priv?? :sorry2:

Dziewczyny ja poproszę od Was mega kopniaka w du*ę ;-);-)Bo ja szaleje już i ciągle sobie coś wymyślam... Raz chce staranka, raz się boję i nie chcę :dry::dry:To już wykańcza mnie psychicznie!! Nie wiem juz co mam ze sobą robić :dry::dry: Najlepiej by było jakbyśmy z M. po prostu wpadli :dry::dry: Klamka by zapadła i nie byłoby odwrotu :dry::dry:

Ewelina, Lenka, Natalineczka, As, Ola, Kasikz, Ilonka, Koti, Aneczka 77, GosiaLew, Motylek, Agatka, Karolka, She, Just, Kasia, Aga, Zdec, Kasikz, Czarna, wszystkie Wiolki ;-) i wszystkie, ale to wszystkie, o których zapomniałam pozdrawiam... :-):-)

Hania, AgaAj, Sonitka !!! Dajcie jakiś znak życia, napiszcie co tam u Was!!

reklama
Tak was czytam i czytam i czytam i oczy mi na wierzch wychodzą...
Jakie dinozaury?!
Jakie domy spokojnej starości?!
Kochane...
Toż my w kwiecie wieku jesteśmy...

Kochane moje....nie wytrzymałam i zrobiłam test teraz......i....

sama nie wiem...wydaje mi sie, że tam jest taka bledziutka kreseczka....ale nie wiem czy to ten dołek gdzie się powinna pojawić tak mi na oczy poszedł, że chce tam ją widzieć...bo ten test ma tam taki dołek prawda?
ale on jest tak jakby lekko zaróżowiony...., że jak patrze z daleka to ją widze...
cała się trzęse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro z rana zrobie płytkowy....no bo chyba rano to już powinien ten płytkowy też wyjśc, co?

Jejku....i co teraz.....Z jeszcze nie wie...powiem mu jak sie upewnie....

Kochane moje....nie wytrzymałam i zrobiłam test teraz......i....

sama nie wiem...wydaje mi sie, że tam jest taka bledziutka kreseczka....ale nie wiem czy to ten dołek gdzie się powinna pojawić tak mi na oczy poszedł, że chce tam ją widzieć...bo ten test ma tam taki dołek prawda?
ale on jest tak jakby lekko zaróżowiony...., że jak patrze z daleka to ją widze...
cała się trzęse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro z rana zrobie płytkowy....no bo chyba rano to już powinien ten płytkowy też wyjśc, co?

Jejku....i co teraz.....Z jeszcze nie wie...powiem mu jak sie upewnie....
Zrób zdjęcie i nam pokaż... jak Kasia...
Ocenimy!!!:tak::tak::tak:

Dziewczyny...zaczęłam się cholernie bać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to nie zawcześnie...i te brudne upławy....czy one nie szkodzą fasolce...już ich właściwie nie ma....ale.......jestem przerażona!!!!!!!!!!!!!!

jutro nie dam rady na betkę...bo pracuje od 7.00...i muszę być rano w pracy.....zresztą nawet nie wiem gdzie ją się robi.....

Zrobie jutro jeszcze jeden test....rano!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny...zaczęłam się cholernie bać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to nie zawcześnie...i te brudne upławy....czy one nie szkodzą fasolce...już ich właściwie nie ma....ale.......jestem przerażona!!!!!!!!!!!!!!

jutro nie dam rady na betkę...bo pracuje od 7.00...i muszę być rano w pracy.....zresztą nawet nie wiem gdzie ją się robi.....

Zrobie jutro jeszcze jeden test....rano!
I ty myslisz, że ja bede mogła spać?!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dawaj mi tu zaraz zdjęcie!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dawaj takie, jakie jest...

Do góry