reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam popoludniowo :)

cos wam tu puszcze bo mi sie piosenka podoba :) lubie jej glos :)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=otvjOBHcY58&feature=related"]YouTube - 06. Ania Wyszkoni- "O tylu rzeczach"[/ame]

reklama
zdec ale ci suwaczek mknie :) pewnie niedlugo wizyta u gina co? ja jednak nie pojde przed zafasolkowaniem... stwierdzilam ze to i tak mi nic nie da nie wiem tylko czy nie zrobic cytomegali i toxo, czy ktoras z was robila przed zafasolkowaniem? ja robilam juz chyba ze 4 razy i nie mam przeciwcial, nie chorowalam wiec sama nie wiem czy robi kolejny raz ( bo powinno sie robic w moim wypadku w cyklu starankowym bo w kazdej chwili mozna zachorowac) jakos juz nie mam sil na badania do tej pory one nic nie daly tylko sporo kosztowaly-wiem tylko ze jestem zdrowa przynajmniej ostatnie badani to wykazaly-w lipcu i sierpniu... musze sie pouczyc, jutro mam ta rozmowe a w weekend pierwsze kolokwia... wrr

Pati to powodzenia na rozmowie:tak:, ja też uwielbiam piosenki Ani Wyszkoni nawet mam starą płyte łez gdzieś ukrytą taką raczej smutną od dawna słucham jej piosenek:-).
Ja mam w czwartek następną wiztę u dentystki :szok:.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=BZl6HgRsHIw"]YouTube - 11. Ania Wyszkoni- "Wiem że jesteś tam"[/ame]

ja mam wszystkie plyty lez, niektore z autografami bo pochodze z tego samego miasta, patrzylam na poczatki lez jak swoje demo rzucali do widowni i grali za 10zl na osobe, dzis sie troszke inaczej zachowuja niz dawniej ale tak juz dziala kasa robi niektorym wode z mozgu... dziadek adama mieszkal bardzo blisko mnie i znal sie z moja babcia wiec mialam mozliwosc porozmawiania z kazdym z czlonkow zespolu, na kocertach zawsze stalam przed barierkami a teraz juz mnie nie pamietaja-wkoncu bylo to jakies 10 lat temu. Ale wspomnienia mam mile :) typu: pierwszy lyk jabola na koncericie :-D oj gdyby mama wiedziala :-)

Witajcie kochane ponownie .praca tzn. Temat pracy, plan pracy magisterskiej został zatwierdzony więc jestem zadowolona:-):-)

No to gratulacje. Teraz nie pozostaje nic innego jak pisać, pisać, pisać.

she słońce a nie myślałaś żeby porozmawiać z psychologiem ja tez miałam taki okres jak poroniłam wszystko zawaliło mi się na głowę byłam na paru spotkaniach i mi troszkę pomogło wygadałam się , wypłakałam i było jakoś inaczej. I teraz wiem że jak nie będę naprawdę umiała sobie dać rady to pujdę do niego bo to pomaga.

Jeśli praca mi nie pomoże oderwać się od złych myśli to chyba o psychologu pomyślę poważnie. Już jakiś czas temu szukałam, ale na tym się skończyło, bo jakoś doszłam do równowagi. Teraz póki co się nie zapowiada. Za dużo tego bym mogła to w tak krótkim czasie ogarnąć.

A Ty Karola chodziłaś na spotkania indywidualne czy grupowe?

Decyzja zapadła czekam z M do czerwca lub lipca ze starankami żeby więcej kasiorki było, ale to już ostatnie przesunięcie i do dzieła :tak:, a jak znajde prace w międzyczasie to jeszcze lepiej.

No i super. Nie ma to jak plan. Przynajmniej jest się czego trzymać.

Trzymam kciuki za znalezienie pracy!

She przytulam nie wiem co moge napisać dlatego tylko przytulam ciepluteńko:-(

Dziękuję.

Pati.b dobrze pamiętam, że jutro masz rozmowę? Czy coś chrzanię?

No... To super. Zadaję pytanie, na które już wyżej jest odpowiedź... Wybaczcie. Po prostu ostatnimi dniami jestem trochę od siebie...

Ostatnia edycja:
no to gratulacje. Teraz nie pozostaje nic innego jak pisać, pisać, pisać.

Jeśli praca mi nie pomoże oderwać się od złych myśli to chyba o psychologu pomyślę poważnie. Już jakiś czas temu szukałam, ale na tym się skończyło, bo jakoś doszłam do równowagi. Teraz póki co się nie zapowiada. Za dużo tego bym mogła to w tak krótkim czasie ogarnąć.

A ty karola chodziłaś na spotkania indywidualne czy grupowe?

No i super. Nie ma to jak plan. Przynajmniej jest się czego trzymać.

Trzymam kciuki za znalezienie pracy!

Dziękuję.

pati.b dobrze pamiętam, że jutro masz rozmowę? Czy coś chrzanię?

No... To super. Zadaję pytanie, na które już wyżej jest odpowiedź... Wybaczcie. Po prostu ostatnimi dniami jestem trochę od siebie...

she ja chodziłam na spotkania indywidualne bo na grupowych to nie jest tak samo. Mi naprawde bardzo pomógł i jestem mu wdzięczna do teraz i wiem że jak naprawdę nie będę mogła dać sobie rady z czymś co mnie będzie bardzo męczyło to zawsze mogę pojechać i z nim porozmawiać.naprawdę pomógł mi poukładać moje życie które jest teraz o wiele lepsze mimo tego że życie płata nam figle i nie mamy na dużo spraw wpływu. Ja naprawdę polecam. Niunia skorzystaj uwierz że będzie ci łatwiej.przytulam cię mocniutko

reklama
Hej Dziewczynki!
Odebrałam wyniki i dół :-:)-:)-( TSH nadal za wysokie do staranek czemu ono tak powoli spada? Wyje jak bóbr .... jeszcze mam obniżone monocyty ale to może temu,ze przechodzę infekcję wirusową i w ogóle łapie wszystkie infekcje...a myślałam że będzie już dobrze nie wiem co robic sama sobie zwiększyć dawkę czy co nie wiem:no:

Do góry