reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny...zaczęłam się cholernie bać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy to nie zawcześnie...i te brudne upławy....czy one nie szkodzą fasolce...już ich właściwie nie ma....ale.......jestem przerażona!!!!!!!!!!!!!!

Jutro nie dam rady na betkę...bo pracuje od 7.00...i muszę być rano w pracy.....zresztą nawet nie wiem gdzie ją się robi.....

Zrobie jutro jeszcze jeden test....rano!
karolcia kochana ty się tu nie stresuj bo kobieta w ciąży nie może się denerwować:-):-):-) i dobrze mówiłyśmy że będzie fasolka :-):-):-)
gratulacje:-):-):-):-)
kolejna dzidzia na bb:-):-):-).

A ja się jakoś dziwnie czuje brzuch mnie boli ale jakoś tak inaczej, czuje jakbym miała taki pełny brzuch takie ciężki nie wiem jak wam go opisać mam nadzieję że tam niunia sobie rozrabia i dlatego takie mam głupie uczucie.

Nie da się bo mam jakiś popieprzony program na kompie...wejdźcie na mój profil...tam mi się w awatarze wyświetliła ta fotka, ale nie wiem czy dobrze widać?

karolcia kochana ty się tu nie stresuj bo kobieta w ciąży nie może się denerwować:-):-):-) i dobrze mówiłyśmy że będzie fasolka :-):-):-)
gratulacje:-):-):-):-)
kolejna dzidzia na bb:-):-):-).

A ja się jakoś dziwnie czuje brzuch mnie boli ale jakoś tak inaczej, czuje jakbym miała taki pełny brzuch takie ciężki nie wiem jak wam go opisać mam nadzieję że tam niunia sobie rozrabia i dlatego takie mam głupie uczucie.

Karolka...jurto to potwierdze...strasznie się boje....proszę Cię...wspieraj mnie teraz bardzo mocno!

W sumie średnio widać, ale powiedziałabym że są tam wyraźne II krechy.:tak::tak:
Oj.... lipiec 2010 to będzie prawdziwe babyboom:tak:;-)

Noc mam z głowy....

Dziewczyny...ale boje się cieszyć...dopóki nie zobaczę pięknych wyraznych II

Serce mi wali jak oszalałe......a jak się test pomylił?

Ja tez widzę ten ślad... :tak: Czyli pewnie coś jest... Szkoda, że nie da rady zdjęcia wkleić :sorry2:

Ehhhhh :blink: Ale mamy ostatnio emocji na BB :-D:-D:-D

reklama
karolka...jurto to potwierdze...strasznie się boje....proszę cię...wspieraj mnie teraz bardzo mocno!
kochane ja się codziennie za nas wszystkie modle i moje modlitwy wczorajsze pomogły:-):-)
karolcia ma fasolkę w brzuszku:-):-):-)
niunia mamy tu takie emocje że ja dzisiaj chyb a też nie będę spała z wrażenia:-):-)
skarbeczku jest fasolka i już:-):-):-) i teraz tylko będziemy się cieszyć i dopingować inne dziewczynki żeby szybko się starały i żeby było dużo nowych suwaczków dzidziusiowych:-):-):-):-):-)
KAROLCIA II KRESECZKI JAK BYK:-):-)
JEST DZIDZIA W BRZUSZKU HIP HIP HURA:-)

Ostatnia edycja:
Do góry