reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam do was pytanko badania po poronieniu.
jakie wy robiłyście ,które są ważne?
bo czytałam wątek o badaniach ale tam jest ich ogrom i już wszystko mi sie pomieszało.
a jeszcze te badania immunologiczne to co to za badanie co ma na celu .
pozdrawiam.

reklama
Kochane jak obiecalam wstawiam zdjecie mojego brzuszka...
Zmykam do lozeczka poogladac tv.Moj maz na imprezie Hallowen a ja mam wieczor dla siebie.
Dobranoc

Załączniki

• SL270721.jpg
    SL270721.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 42
Aga śliczny brzuszek :) ja też chcę :)

Agatko
coś tam już zaczyna się brzunio zaokrąglać :)

Dziewczynki ja nie wiem czy wytrzymamy do stycznia, ale musimy przynajmniej do czasu, aż dostanę umowę albo i nie, więc trzymajcie kciuki żeby to nastąpiło jak najszybciej i wtedy bierzemy się do roboty, bo muszę wiedzieć na czym stoję zanim zaciążę

Fasolka współczuję przeżyć, ale najważniejsze, ze teraz już trafiłaś do dobrego lekarza

przepraszam, ze nie nadrobiłam wszystkiego i nie odpisuje wam wszystkim, ale dopiero co wróciłam z pracy i padam na twarz
miłej nocy
Karolcia, Kasikz trzymam za was kciuki :)

Witam, ja tylko na chwilkę.
Dziś byłam w pracy, potem gotowałam sobie obiadek, byłam na zakupach itd i znów już noc, jak ten czas szybko płynie.
Ilonka do stycznia już coraz bliżej, teraz to już taka nieodległa przyszłość no i pewnie szybko minie.

Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę, oby w miarę ciepłej :-)

Witam , w ten smutnawy dzionek.
Agnieszka0240 - jaki fajniutki ten brzucholek:-)

A ja , jak co roku nigdzie się dzisiaj nie wybieram , odwiedzam swoich dziadków przez cały rok , więc dzisiaj się zwalniam z tego.Byłam w piątek.Wkurza mnie ta cała pokazówka na cmentarzach , więc stajkuję 1 listopada. Jeżdżę często w ciągu roku to widzę te zaniedbane groby. Ludzie powinni pamiętać cały czas a nie tylko raz w roku. W dodatku nie robią tego dla swoich bliskich tylko żeby się pokazać . Nowe auto , futerko (w tym roku pogoda dopisała i nie będą wyglądać dziwnie) , dzieciaki pięknie ubrane i takie tam....
Moje aniołki nie mają grobów , i nawet dobrze , zawsze są w mojej pamięci.
Modlitwa wystarczy..

She , trudny to Was dzień , nie umiem pocieszać , pomodlę się w intencji G na Jasnej Górze

Hej,

Aga, super brzuszek, śliczniutki :-)

A ja dziś panikuję, zbliżam się do tego momentu ciąży, kiedy dzieciątko odeszło, dobrze się czuje i mam stracha, że znów może się nie udać :-(

reklama
Kochane przytulam WAS w tym dniu.

My właśnie wróciliśmy z cmentarza , zapaliliśmy swieczuszkę Liliance. Tez denerwuje mnie to cale zamieszanie i nagłe zainteresowanie grobami, które przez cały rok stoją zaniedbane, ale cóż:-(

Karolcia a jak tam u ciebie?. U mnie 34 dc, bardzo bolą mnie jajniki a bardziej jeden ten na którym mam torbiel:(

Do góry