reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
13x13 Ja tez czesto mysle o tym co sie stalo i dlaczego akurat mnie to musialo spotkac rowniez pamietam szpital ile dni przelezalam w lozku najlepiej sama bo ciagle lzy lecialy pozniej drugi raz szpital i odnowa to samo straszne to bylo nie zycze nikomu tego cierpienia tego nieda sie opisac co my bidulki wszystkie przeszlysmy.Ale nie poddajemy sie i walczymy:-)Pozdrawiam wszystkie kobietki:-)

Ja tez to obejrzalam az lzy mi polecialy ta kobieta dobrze mowila ze nie powinno sie umieszczac kobiet ktore urodzily zdrowe dziedzi z kobietami ktore je stracily to jest najgorsze co moze byc.I tez sie zgodze z tym ze te matki ktore pija pala nie dbaja o ciaze jest wszystko oki a te ktore dbaja uwazaja to zawsze cos nie tak.Az mnie serce zabolalo jak opowiadala o swoim synku i ta kobieta co coreczka jej nie oddychala. Zapalam dla nich swiatelko
[*]

Poryczałam się oglądając teraz ten celownik.:-(

Jak można powiedzieć kobiecie po stracie, że nic się właściwie nie stało że będzie miała jeszcze dzieci, że dobrze że umarło bo było słabe, że dobrze że tak szybko bo się nie zdążyła przywiązać..... To jest jakaś paranoja:-(
A jeszcze położenie matki po stracie na sali z innymi szczęśliwymi mamami to już w ogóle nie do porównania.:-(
Ja po porodzie zostałam położona na sali, gdzie za ścianą płakały całą noc dzieci. Nie zmrużyłam oka w nocy, tylko cały czas płakałam.....:-( Na drugi dzień wypisałam się na żądanie...
W szpitalach powinni bardziej uważać na takie kobiety...:-(
Mamy XXI w. a oni nawet nie wiedzą co to zwykła ludzka dobroć.

Wiam Was kochane.....

Kupiłam sobie dzisiaj test strumieniowy...pisze, ze wykrywa ciąże już po 3 dniach....
...bo piersi mnie nadal pieką....
...za dwa dni powinnam dostać @...więc kochane w poniedziałek-wtorek jak nie będzie jej oznak to ostatnia próba...

milutkniej soboty.....

Wiam Was kochane.....

Kupiłam sobie dzisiaj test strumieniowy...pisze, ze wykrywa ciąże już po 3 dniach....
...bo piersi mnie nadal pieką....
...za dwa dni powinnam dostać @...więc kochane w poniedziałek-wtorek jak nie będzie jej oznak to ostatnia próba...

milutkniej soboty.....
jaki bobo test - ja nim robiłam teraz. Ale nic. ja też dalej czekam .Ja też może poniedziałek wtorek , a który masz dc- ja 33

Witam Was wszytskie:)

fasolka300 - przykro mi, że trafiłaś na taką "kompetentną" p. doktor, i musisz teraz na nowo przez to przechodzić:(

tusia26
- masz rację, te suwaczki to, że jest ich coraz więcej dają ogromną nadzieję:)

kaska0201, agnieszka0240 - witajcie i miłego dzionka:)

v-jolka80 - to cos długo, może powinnaś pójść do tej dentyski, może został takiś kawałek korzenia czy coś(mój tata tak kiedyś miał)

Agatka - w sumie masz rację...ja też nie wiem, jak przezyje ten dzień...niezależnie od tego czy będzie fasolka czy nie...ja też wszystko pamietam, strach, rozpacz, ból...to, że w dzień zabiegu położyli na tej samej sali, dziewczynę, która lada moment miała rodzić, to, że w sali obok ciągle było słychać bijące serduszka maluchów(badania)..to, że mój K mógł byc przy mnie tylko od 13-20..i też na zawsze będę pamietać o moich Aniołkach w niebie..i też chcialabym już gładzić brzuszek i mówić do niego:)

just - a TY jak się czujesz?:)

czarna76 - pewnie, że każdemu sie należy chwila relaksu:)A gdzie najlepiej sie relaksowac jak nie na bb:)

karolcia81, kazikz - to czekam na II kreseczki:)

Ja zmykam, bo dziś mój K ma urodziny, i rodzinka przychodzi:)Razem świętujemy moje imieniny i urodziny i imieniny K (bo ma 4 dni póżniej):)
Później obejrzę ten program, bo teraz pewnie bym sie pobeczała..

Miłego wieczorku!

reklama
Do góry