reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
do gina lecę po 15 listopada wcześniej chyba nie bardzo jest po co
biorę folik 2 tabl dziennie od pół roku
dodatkowo witaminy dla kobiet takie ogolnozdrowotne a na usg i tak nic nie zobacze

Masz racje..nie spiesz się z lekarzem, bo to tylko nerwy, a i tak Ci nic nie powie....

Jak ja bym chciała być na Twoim miejscu.....:sorry:.

witam
Ja od wczorej zdycham mam takie mdłości ze szok to moje trzecie dziecie ale nigdy niemialam czegos takiego czytalam w internecie ze takie silne mdłości moga oznaczac ciaze blizniacza a ja do lekarza ide w poniedzialek wiec sie dowiem ale czy to prawda
całą noc niespałam raz było mi dobrze cos sobie przekąsłam i juz sie zaczeło calutka noc mam dosc:wściekła/y:

Karolcia nie chcę cię nakręcać, ale ja w poprzedniej ciąży zrobiłam teścik w tym czasie co ty, czyli prawie na tydzień przed @ bo czułam, ze coś jest na rzeczy, test oczywiście wyszedł negatywny, więc dałam se spokój, ale jak @ nie przyszedł i następnego dnia zrobiłam teścik to ujrzałam na teście śladową drugą kreseczke, taką jak u Kaski teraz, więc wszystko zależy od stężenia HCG ale nie u wszystkich kobiet jest to stężenie w danym czasie na tyle wysokie, żeby pokazać 2 kreseczki, więc głowa do góry, pomartwisz się jak @ przyjdzie, a na razie cierpliwie czekaj, może akurat się udało, trzymam kciuki :)

wiecie co śmieję się sama do siebie, bo fajnie wyglądają te wasze ciążowe suwaczki, jest ich co raz więcej i to mnie nastawia optymistycznie :)

dziś śmigam do gina z godziny na godzinę co raz bardziej się stresuję
kurcze niech już będzie wszystko ok, chcę usłyszeć tylko jedno hasło, ma pani zielone światło i zwariuję ze szczęścia :)

Karolcia - jeszcze nic nie jest przesądzone. Trzymam kciuki. Jeśli nic z tego to w następnym się uda. Nie ma co sie denerwować.

Kasiu - a nie musisz brać leków, ja mam powiedziane że odrazu mam przyjść po receptę na duphaston i clexane

Karolcia nie chcę cię nakręcać, ale ja w poprzedniej ciąży zrobiłam teścik w tym czasie co ty, czyli prawie na tydzień przed @ bo czułam, ze coś jest na rzeczy, test oczywiście wyszedł negatywny, więc dałam se spokój, ale jak @ nie przyszedł i następnego dnia zrobiłam teścik to ujrzałam na teście śladową drugą kreseczke, taką jak u Kaski teraz, więc wszystko zależy od stężenia HCG ale nie u wszystkich kobiet jest to stężenie w danym czasie na tyle wysokie, żeby pokazać 2 kreseczki, więc głowa do góry, pomartwisz się jak @ przyjdzie, a na razie cierpliwie czekaj, może akurat się udało, trzymam kciuki :)

wiecie co śmieję się sama do siebie, bo fajnie wyglądają te wasze ciążowe suwaczki, jest ich co raz więcej i to mnie nastawia optymistycznie :)

Ja ztymi teścikami miałam identycznie tydzien przed negatywny a po dwie krechy

reklama
Witam.

Ja donosiłam bez tab. na podtrzymanie wiec moze Tobie Kasiu tez są niepotrzebne ,wazne ze folik i witaminki bierzesz:tak:.

Co do testów to nie są wiarygobne przed @ wiec tak jak pisze Agatka dopuki nie ma @ jest szansa na fasolke.:-D

A ja dzis nie wyspana bo Veronika była marudna bo kupe trzedzi dzien męczy i nic Jej nie idzie tylko pierdy-smierdziuszki:eek::-D.No nic jak dzis nie zrobi to kupie mleczko na zparcia i bedziemy przeczyszczac brzuszek:tak:.

Buziaki.

Do góry