reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam kochane...
Nie musicie się zrywać dla mnie z łóżek....nasikałam rano i jak byk jedna krecha...i nawet maleńkiego cienia tej drugiej nie ma....
...widocznie to nie mój cykl i tyle....
...tylko, że mnie nadal tak pieką piersi...

...teraz siedze na necie i czytam o tym jak to testy często sie mylą....no i może to jeszcze za wczesnie...jeszcze mam 3-4 dni do @....teraz to po prostu zobacze czy przyjdzie i tyle...
...więc Kasieńko...nie czekaj na mnie...tylko smigaj na lipcówki....tylko, żebys nas nie opuszczała...bo ja licze na Twoje wsparcie...
..troszke mi sie smutnawo zrobiło...wstałam przed 5 rano, żeby w razie czego mieć czas na radośc przed praca...a tu dupa!
chyba powinnam sie upic jak Agatka!!!!
...ale tak ogólnie to tylko troszke mi przykro....bo tak sobie pomyślałam, że jeszcze sie przynajmniej wyszaleć zdążymy porządnie....bo pewnie jak będzie fasolka to będzie zakaz...

...to będzie najdłuższy tydzień...w oczekiwaniu na @......

:-:)no:

Witam kochane...
Nie musicie się zrywać dla mnie z łóżek....nasikałam rano i jak byk jedna krecha...i nawet maleńkiego cienia tej drugiej nie ma....
...widocznie to nie mój cykl i tyle....
...tylko, że mnie nadal tak pieką piersi...

...teraz siedze na necie i czytam o tym jak to testy często sie mylą....no i może to jeszcze za wczesnie...jeszcze mam 3-4 dni do @....teraz to po prostu zobacze czy przyjdzie i tyle...
...więc Kasieńko...nie czekaj na mnie...tylko smigaj na lipcówki....tylko, żebys nas nie opuszczała...bo ja licze na Twoje wsparcie...
..troszke mi sie smutnawo zrobiło...wstałam przed 5 rano, żeby w razie czego mieć czas na radośc przed praca...a tu dupa!
chyba powinnam sie upic jak Agatka!!!!
...ale tak ogólnie to tylko troszke mi przykro....bo tak sobie pomyślałam, że jeszcze sie przynajmniej wyszaleć zdążymy porządnie....bo pewnie jak będzie fasolka to będzie zakaz...

...to będzie najdłuższy tydzień...w oczekiwaniu na @......

:-:)no:
Przytulam......wiem jak się czujesz, ale nie trać nadziei. Pozdrawiam.

Napisał kaska0201
kochane jestem
Rmi kompa zabrał chciałam go udusić
ale wtedy moje DZIECI zostałyby sierotami
beta 49.73 czyli według norm laboratorium 2-3 tydzień

Witam

Gratuluje i zycze spokoju bo to najważniejsze.

Dziewczyny powiedzcie mi jak z ta owolulacja kiedy ona wystepuje bo ja juz sie pogubiłam,tak mi sie po poronieniu rozregulowaly miesiaczki kiedys mialamn co 28 dni,teraz co 29 30-31 sa mniej obfite.Ostatnia mialam 14 pazdziernika i staramy sie caly czas kalkulatory na kazdej stronie pokazuja inaczej:(((((

Pozdrawiam

Napisał kaska0201
kochane jestem
Rmi kompa zabrał chciałam go udusić
ale wtedy moje DZIECI zostałyby sierotami
beta 49.73 czyli według norm laboratorium 2-3 tydzień

Witam

Gratuluje i zycze spokoju bo to najważniejsze.

Dziewczyny powiedzcie mi jak z ta owolulacja kiedy ona wystepuje bo ja juz sie pogubiłam,tak mi sie po poronieniu rozregulowaly miesiaczki kiedys mialamn co 28 dni,teraz co 29 30-31 sa mniej obfite.Ostatnia mialam 14 pazdziernika i staramy sie caly czas kalkulatory na kazdej stronie pokazuja inaczej:(((((

Pozdrawiam
Witaj,
poczytaj sobie, tam jest wszystko szczegółowo opisane....
Owulacja, cykl miesiączkowy, badanie szyjki macicy - forum

dzien dobry
KAROLCIA a ja poczekam pamiętam jak Agatka testy robiła więć kochanie 'nie ma @ jest nadzieja" i proszę mnie nie wyganiac na lipcówki bo ja chyba wcale nie chce tam iść wolę z wami cieszyć się każdym dniem
a i chyba lipcówek jeszcze nie ma to tylko ja taka szalona jestem
wczoraj wieczorem lekko mnie zemdliło i zastanawiam się czy to moja wyobraźnia czy faktycznie bylo mi niedobrze ale najgorsze jest to że w nocy pęcherz nie dal spać 6 razy wstawałam

idę śniadanko dziecku zrobić
kochane dziś mam komisję z ZUS-u i lekko się stresuje ale moze jak pokaże im tą betkę to dadzą mi te świadczenie rehabilitacyjne może się zlitują gdyby nie fasolinka to by mi nie zależalo bo bym się zwolniła gdyby ZUS mi odmówil

Kasiu Gratuluje fasolki w brzuszku :-):-)
A ja witam was przy porannej kawce mezus wstawal do pracy to tez mnie zwlukl z lozka zebym za dobrze nie miala hehe.Dzis do tesciow jedziemy to musze nas oczywiscie spakowac i isc porobic jeszcze oplaty a tak mi sie niechce nic.Milego dzionka zycze:-).Wiecie co tak jak czytam was to od czasu co tu jestem to tyle z was zafasolkowalo ze az czlowiek nabiera takiej pewnosci ze tez bedzie oki ze bedzie za jakis czas fasolka w brzuszku i ze bedzie oki.

reklama
dzien dobry
KAROLCIA a ja poczekam pamiętam jak Agatka testy robiła więć kochanie 'nie ma @ jest nadzieja" i proszę mnie nie wyganiac na lipcówki bo ja chyba wcale nie chce tam iść wolę z wami cieszyć się każdym dniem
a i chyba lipcówek jeszcze nie ma to tylko ja taka szalona jestem
wczoraj wieczorem lekko mnie zemdliło i zastanawiam się czy to moja wyobraźnia czy faktycznie bylo mi niedobrze ale najgorsze jest to że w nocy pęcherz nie dal spać 6 razy wstawałam

idę śniadanko dziecku zrobić
kochane dziś mam komisję z ZUS-u i lekko się stresuje ale moze jak pokaże im tą betkę to dadzą mi te świadczenie rehabilitacyjne może się zlitują gdyby nie fasolinka to by mi nie zależalo bo bym się zwolniła gdyby ZUS mi odmówil

No to kochana.....poczekaj jeszcze troszkę na mnie...
...naprawdę się fatalnie czuje....ale teraz to może na @.?
..sama nie wiem....
ale im więcej czytam, że testy mogą się mylić, zwłaszcza tak wcześnie...tym bardziej jeszcze troszke nadziei mam....
...a co bedzie to będzie...w kazdym razoie baaaardzo sie cieszę, że Tobie sie udało...i życzę Ci z całego serca, żeby to były piękne, spokojne, szczęśliwe 9 miesięcy!
..kiedy śmigasz do gina?

Do góry