reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiu s kazał mi skupić się bo jak to powiedział "napisz coś mądrego bo piszesz od nas trzech"

ogromne gratulacje!!!!!!!!!! Bardzo bardzo bardzo się cieszę:-):-):-):-):-):-)

pogłaskaj brzuszek i co nam zostaje -czekamy na pierwsze fotki -fasolki i brzuszka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietko szczerze mowiac wlasnie zaczelam o tym myslec co zabrac do szpitala...8 listopada jedziemy obejrzec jeszcze jeden szpital i wtedy juz sie zdecyduje na jakis i mysle,ze nieglupim pomyslem tez bylo by zapytac co bedzie potrzebne...
Nio kochane jak zostanie mi 5 tygodni to zaczne panikowac-hihi.
Nio cio,nie bede ukrywala,ze nie mam stracha...Boje sie jak cos-hihi.
No,ale za to w koncu moja Juniorka bedzie na swiecie:-)

Dobranoc kochane.Super iz jutro juz piatek:-)

KAROLCIA ja wierzę że jesli mnie się udało to tobie tym bardziej te wasze trzesienia ziemi czułam u siebie wiec inaczej nie może być
KOBIETKA no właśnie zareagował inaczej niż bym chciała wczoraj jak mu pokazałam to tak bez żadnych emocji powiedział "no jest takie blade coś trzeba poczekać"
dziś rano pokazałam mu kolejny test " no chyba jednak to blade jest bardziej widoczne'
mówię że idę na betkę "moze jeszcze poczekaj"
chyba się nie cieszy
Cieszy się cieszy,ale po swojemu.:-D:-D:-D
kochane jestem
Rmi kompa zabrał chciałam go udusić
ale wtedy moje DZIECI zostałyby sierotami
beta 49.73 czyli według norm laboratorium 2-3 tydzień

przepraszam was jeszcze raz
SUUUPPPEEERRRRR GRATULUJĘ FASOLINKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kaśka gratuluję!!!!

trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy:-) a mężczyźni... mój jeszcze teraz nie może uwierzyć... to jak dzieci, muszą zabawkę mieć w ręku:tak:

trzymam kciuki za następne testowanka...
oj obfity będzie ten przyszły rok:-)

Agatko juz pomalutku brzusio staje się widoczny... ale ja ze swoim tłuszczykiem mam większy:-D

dobranoc

reklama
Do góry