reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam jestem nowa jeżeli chodzi o to forum również poroniłam mam takie pytanie po jakim czasie od poronienia dostałyście okresu ( poronienie samoistne bez czyszczenia )

Witaj Eda. Ja poroniłam samoistnie w 5tc. Pierwszą @ dostałam po 30 dniach. Bez wywoływania.

I bardzo dobrze.....że się wyciszyłaś....na wypadek gdyby coś w brzuszku kiełkowało....;-)

Mówisz, że test strumieniowy jest czulszy?
A cena jakos zastraszająco wysoka, bo jeszcze takiego nie miałam?
Oj, to cos mi sie wydaje, że sie wczesniej będę testować.....:sorry:

bobo-test strumieniowy - domowy test ciążowy

Jak widzisz cena nie odstarsza :-)

Słyszałam o tych testach, ale nie sądziałm, że sa czulsze od plytkowych....
Ale ja sie na razie twardo tzrymam postanowienia, że czekam na @...chyba, że mnie cos pokusi to polece właśnie po ten strumieniowy....

Witajcie kochane!

a na dla nadziei pod spodem fotka mojego bobaska w 11tc
oczywiście nadal prosze o kciuki

Kciuki zaciśnięte bardzo mocno
A dzidzia cudna....

Kabietka22-no właśnie.po co sobie robić nadzieję...lepiej być mile zaskoczonym niż niemile rozczarowanym.
Pati b.-widzisz miło jest tu wpadać-kiedy wszystkie do siebie piszą pytają co u której słychać,doradzają we wszystkim...A jak tu wchodzę i nic do mnie nie ma...to zastanawiam się czy ktoś w ogóle wie że ja tu zaglądam i zastanawiam się co ja tu robię???można tu przeczytać o tym że jesteśmy "wielką rodziną..."-ale czy tak jest naprawdę???
.
Kasiu- jesteś?????

....a ja zauważyłam u siebie kolejną dziwną rzecz...a mianowicie strasznie wyszły mi żyły na piersiach...nigdy jeszcze tak nie miałam....są ,aż fioletowe całe, aż się nie fajnie na nie patrzy....nawet sobie ciśnienie zmierzyłam czy mi nie skoczyło i czy nie to jest powodem wyjścia żył, ale mam w normie więc....znowu się nakręcam...:tak:
....ale postanowiłam czakć z testem choć do terminu @ i koniec.:cool:
przepraszam, że tak tu piszę i pewnie wprowadzam zamęt wsród staraczek, ale nie mogę tak w kółko gadać mojemu Z o tym, bo on już zaczyna mi mówić, że już tyle razy byłam w ciązy za te nasze 14 lat, że jak nie zobaczy usg, albo choć testu to i tak nie wierzy w te moje objawy....więc Was troszkę pomęcze....:sorry:

Oj, nakręcacie się, kochane, nakręcacie...
Ale to dobrze...
Miło się was podczytuje....
No i nie przepraszaj, bo nie masz za co
Od tego w końcu tu jesteśmy
żeby wysłuchać, doradzić, czasem zganić (czyt. AGATA:laugh2:)

witam!!jestem Basia.15 sierpnia o godz.12.07 urodziłam martwego synka Kamilka był zdrowy miał 3800g i 54cm tylko lekarze tak długo zwlekali z cesarskim cięciem że mój synek nie miał szans na zobaczenie rodziców a co dopiero reszty świata.

[*] dla Aniołka

A ciebie baaaardzo mocno przytulam...
A takich lekarzy....
Uffff
Lepiej, żeby się do mnie nie zbliżali...
I do sądu ich!!!!

Pamietam np. o piątkowych butach na parapeci:-D:tak: dla She,najwyzej zmokną ale dziewczyna pogode ma miec cudną:cool2:..

Ja wystawiam swoje ślubne, czerwone szpile i czarne półbutki..
Mam nadzieję, że pomogą...:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja też jak chodziłam do pracy to każdego ranka powtarzałam sobie, że od 21.10 będę się wysypiać. I co? Dupa... A teraz powinnam złapać trochę snu. Noc z pt na sob będzie w wałkach, więc kiepsko się będzie spało. Noc z sob na niedz będzie zarwana... Ciężko będzie o sen...
Miłego dnia również :-)

Odnoszę wrażenie, że to jednak nie przez te wałki na głowę nie będziesz mogła spać, tylko ze stresu przed kolejnym dniem...
Choć powiem ci...
Że ja przed swoim ślubem nie denerwowałam się wcale...
Może dlatego, że wiedziałam, że nie bardzo mogę, bo byłam w 23tc :zawstydzona/y:

Misia...ja wiem, że to trudne, ale usmiechnij sie ładnie do Twojego M....i przytulcie sie mocno....w końcu tylko raz z zyciu (teoretycznie) jest się dwa dni przed ślubem, juz nigdy nie będziesz czuła tego specyficznego ucisku w zołądku, tego oczekiwania...tego dnia....one sa jedyne w swoim rodzaju....nie zniszczcie sobie tego głupimu kłótniami....
przytulam.....

Podpisuję się pod tym moimi wszystkimi czterema kończynami

Witaj Eda. Ja poroniłam samoistnie w 5tc. Pierwszą @ dostałam po 30 dniach. Bez wywoływania.
bobo-test strumieniowy - domowy test ciążowy
Jak widzisz cena nie odstarsza :-)

Ja robiłam ten test przy pierwszej ciąży, z Kacprem
i rzeczywiście - jest bardzo czuły....

Powiedzcie mi, moje koffane dzieuszki
Bo dziś moja @ się rozkręciła
i teraz nie wiem...
Czy liczyć cykl od tych poniedziałkowych plamień,
czy od dnia dzisiejszego?:eek:

hej królewny
niezłe macie tempo jak na 9 rano co to będzie do wieczora
ale ja dziś cały dzień z wami
R pójdzie do pracy a ja nie zamierzam się ruszać z domu choć mam parę spraw do załatwienia
widzę również ze moje szalone koleżanki zostały opuszczone przez objawy ciążowe ano tak to czasem bywa ze wyobraźnia nam płata figle
ja jednak nadal mam te pajączki na piersiach ale nie zwracam na nie uwagi
ok lece R śniadanko zrobić ale będę zaglądać

Ja wystawiam swoje ślubne, czerwone szpile i czarne półbutki..
Mam nadzieję, że pomogą...:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziękuję, dziękuję, dziękuję! :-)

Odnoszę wrażenie, że to jednak nie przez te wałki na głowę nie będziesz mogła spać, tylko ze stresu przed kolejnym dniem...

Jest jeszcze jedna opcja: że z niewyspania zasnę bez problemu ;-) I nic mi nie przeszkodzi. Ani wałki, ani stresik przedślubny :-)

Choć powiem ci...
Że ja przed swoim ślubem nie denerwowałam się wcale...
Może dlatego, że wiedziałam, że nie bardzo mogę, bo byłam w 23tc :zawstydzona/y:

No i słusznie. Zachowałaś się jak odpowiedzialna Mama :-)

Ja robiłam ten test przy pierwszej ciąży, z Kacprem
i rzeczywiście - jest bardzo czuły....

A kiedy go robiłaś? Przed @ czy po? A jak przed to na ile?

Powiedzcie mi, moje koffane dzieuszki
Bo dziś moja @ się rozkręciła
i teraz nie wiem...
Czy liczyć cykl od tych poniedziałkowych plamień,
czy od dnia dzisiejszego?:eek:

Mój gin kazał mi liczyć długość cyklu od pierwszego dnia plamienia. Tylko u Ciebie to jakoś długo wyjdzie wtedy... Hmmm... Może niech się inne dziewczyny wypowiedzą.

Ps. Miałam zaznaczoną czarną czcionkę (poza dziękuję). Nie wiem czemu się zrobiła różowa, w niektórych miejscach :eek:

Ostatnia edycja:
hej królewny
niezłe macie tempo jak na 9 rano co to będzie do wieczora
ale ja dziś cały dzień z wami
R pójdzie do pracy a ja nie zamierzam się ruszać z domu choć mam parę spraw do załatwienia
widzę również ze moje szalone koleżanki zostały opuszczone przez objawy ciążowe ano tak to czasem bywa ze wyobraźnia nam płata figle
ja jednak nadal mam te pajączki na piersiach ale nie zwracam na nie uwagi
ok lece R śniadanko zrobić ale będę zaglądać

Witaj Kasiu. Ja właśnie wróciłam z kuchni ze śniadankiem. Zrobiłam sobie kanapkę z szynką. Mimo, że nie przepadam za wędliną. Hmmm... Zjadłam i... Mam ochotę na kolejną :-)

A kiedy go robiłaś? Przed @ czy po? A jak przed to na ile?

Mój gin kazał mi liczyć długość cyklu od pierwszego dnia plamienia. Tylko u Ciebie to jakoś długo wyjdzie wtedy... Hmmm... Może niech się inne dziewczyny wypowiedzą.

Ps. Miałam zaznaczoną czarną czcionkę (poza dziękuję). Nie wiem czemu się zrobiła różowa :eek:
Ja go robiłam jakoś na 2-3 dni przed planowaną @, bo coś mnie tknęło
no i pokazał

Gdyby liczyć od plamienia, to od zabiegu do pierwszego dnia minęło by równo 28 dni:eek::eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry