Miałam na myśli długość @ nie cyklu :-) Licząc od poniedziałku już masz 4 dni, a piszesz, że @ się dopiero rozkręca :-)Wiesz...
Wcześniej długość miałam ok. 6-7 dni, wiec...
Chooolercia wie!!!!
reklama
Miałam na myśli długość @ nie cyklu :-) Licząc od poniedziałku już masz 4 dni, a piszesz, że @ się dopiero rozkręca :-)Bo tak jest...
W poniedziałek były plamienia
We wtorek cisza...
Wczoraj mocniejsze plamienia
A dziś na całego
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Wiesz...
Wcześniej długość miałam ok. 6-7 dni, wiec...
Chooolercia wie!!!!
Bo tak jest...
W poniedziałek były plamienia
We wtorek cisza...
Wczoraj mocniejsze plamienia
A dziś na całego
No to jeśli u Ciebie @ trwa zwykle 6-7 dni to bym chyba liczyła od poniedziałku :-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Buhahahahaah... Bomba! :-)
Natalineczka555
kocham kochać :)
bo to tzw cisza przed burząCześć Dziewczyny. Czy dziś jestem tu pierwsza? Mam wolne, a spać nie mogę. I to nie z nerwów przedślubnych. Popstrykaliśmy się wczoraj z M. Mamy teraz ciche chwile. Do tego stopnia, że spaliśmy nawet w osobnych łóżkach. Przy czym to ja wyprowadziłam się z sypialni. Świetnie. Właśnie tego mi brakowało - ciszy przed ślubem... Bomba.
będzie super, pogodzicie sie pewnie z przyszłym m szybciej niz ci sie wydaje, on za pewne tez nie chce miec zepsutego slubu ;-);-);-);-)
ja wogóle sie nie denerwowałamShe male narzekadelko,ale super wielki dzien Cie czeka
Ja pamietam,ze jak juz na moim slubie jechalismy do USC to ogarnal mnie taki strach,ze mialam ochote uciec-hihi.
Ide cos zjesc szybko i uciekam....A na dworze pada...
nie wiem jak bedzie przed kościelnym, ale na usc tak wyluzowałam ze jak zaczelam sie hihrac to przysiegi nie moglam złożyć
ale przynajmniej oryginalne wspomnienia mam;-);-);-)
ja w przyszłym tyg we wtorek ide do mojego ginaWItajcie
u mnie nic nowego , tak sobie WAS podczytuję oczywiscie trzymak kcukasy- za te Wasze sikania:-)
Ja już odebrałma wszytskie wyniki więc raczej są ok. W przyszłym tygodniu idę do lekarza i mam nadzieje ze usłyszę że mozemy sobie działac. Poza tym w sumie już teraz sie nie zabezpieczamy. Dni płodne niby minęly
Buziaki dla WAS i pozdrowienia.
Szczególnie dla naszej panny młodej:-)No kochana juuz tuż tuż. Na pewno będzie pięknie.
i tez na cytologie, ale my sie wogole nie zabezpieczlismy od zabiegu
(*)(*)(*) dla aniołka współczuję stratyWitam jestem nowa jeżeli chodzi o to forum również poroniłam mam takie pytanie po jakim czasie od poronienia dostałyście okresu ( poronienie samoistne bez czyszczenia )
ja mialam zabieg wiec nie powiem za duzo
ales ty kolorowaDziękuję, dziękuję, dziękuję! :-)
Jest jeszcze jedna opcja: że z niewyspania zasnę bez problemu ;-) I nic mi nie przeszkodzi. Ani wałki, ani stresik przedślubny :-)
No i słusznie. Zachowałaś się jak odpowiedzialna Mama :-)
A kiedy go robiłaś? Przed @ czy po? A jak przed to na ile?
Mój gin kazał mi liczyć długość cyklu od pierwszego dnia plamienia. Tylko u Ciebie to jakoś długo wyjdzie wtedy... Hmmm... Może niech się inne dziewczyny wypowiedzą.
Ps. Miałam zaznaczoną czarną czcionkę (poza dziękuję). Nie wiem czemu się zrobiła różowa, w niektórych miejscach
a ja juz powstawalam czarek bawi mi sie tu drukarka, lapie mnie za nogi i krzyczy isc isc a chce isc na rece bo mu sie te emotki podobaja jak tak sie ruszaja
a ja juz powstawalam czarek bawi mi sie tu drukarka, lapie mnie za nogi i krzyczy isc isc a chce isc na rece bo mu sie te emotki podobaja jak tak sie ruszaja
Tylko mu tej dużej nie pokazuj
Bo jeszcze będzie, że dziecko demoralizuję...
Bo jeszcze będzie, że dziecko demoralizuję...
Natalineczka555
kocham kochać :)
akurat uciekł do duzego pokoju
nie widział ;-);-);-);-);-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
bo to tzw cisza przed burzą
będzie super, pogodzicie sie pewnie z przyszłym m szybciej niz ci sie wydaje, on za pewne tez nie chce miec zepsutego slubu ;-);-);-);-)
Hehehe... Cisza przed burzą mówisz? No być może :-)
ja wogóle sie nie denerwowałam
nie wiem jak bedzie przed kościelnym, ale na usc tak wyluzowałam ze jak zaczelam sie hihrac to przysiegi nie moglam złożyć
ale przynajmniej oryginalne wspomnienia mam;-);-);-)
Napadu śmiechu też się boję, bo w sytuacjach stresowych mam napady głupawki właśnie... A poza tym mam wrażenie, że to co się dzieje jakby nie dotyczy mnie. Wesele? No tak... Ale że moje? Hmmmm... Tak jakby nie może to do mnie dotrzeć. Może w sobotę jak już będą skakać koło mnie fryzjerka, makijażystka i fotograf to to do mnie dojdzie...
ales ty kolorowa
No właśnie nie wiem czemu tak wyszło. Tylko podziękowania zaznaczałam innym kolorem. Reszta miała wyjść czarna, a wyszła pstrokata
Ale ten czas leci. Przed chwilą była 6 i ciemno, a tu nagle przed 10 już jest!!! SZOK!
Ostatnia edycja:
reklama