reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć Dziewczyny. Czy dziś jestem tu pierwsza? Mam wolne, a spać nie mogę. I to nie z nerwów przedślubnych. Popstrykaliśmy się wczoraj z M. Mamy teraz ciche chwile. Do tego stopnia, że spaliśmy nawet w osobnych łóżkach. Przy czym to ja wyprowadziłam się z sypialni. Świetnie. Właśnie tego mi brakowało - ciszy przed ślubem... Bomba.
bo to tzw cisza przed burzą :tak::tak::tak::tak::tak:
będzie super, pogodzicie sie pewnie z przyszłym m szybciej niz ci sie wydaje, on za pewne tez nie chce miec zepsutego slubu ;-);-);-);-)
She male narzekadelko,ale super wielki dzien Cie czeka:)
Ja pamietam,ze jak juz na moim slubie jechalismy do USC to ogarnal mnie taki strach,ze mialam ochote uciec-hihi.

Ide cos zjesc szybko i uciekam....A na dworze pada...
ja wogóle sie nie denerwowałam :no::no::no::no:
nie wiem jak bedzie przed kościelnym, ale na usc tak wyluzowałam ze jak zaczelam sie hihrac to przysiegi nie moglam złożyć :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
ale przynajmniej oryginalne wspomnienia mam;-);-);-)
WItajcie
u mnie nic nowego , tak sobie WAS podczytuję oczywiscie trzymak kcukasy- za te Wasze sikania:-)
Ja już odebrałma wszytskie wyniki więc raczej są ok. W przyszłym tygodniu idę do lekarza i mam nadzieje ze usłyszę że mozemy sobie działac. Poza tym w sumie już teraz sie nie zabezpieczamy. Dni płodne niby minęly:tak:
Buziaki dla WAS i pozdrowienia.
Szczególnie dla naszej panny młodej:-)No kochana juuz tuż tuż. Na pewno będzie pięknie.
ja w przyszłym tyg we wtorek ide do mojego gina :tak::tak::tak::tak:
i tez na cytologie, ale my sie wogole nie zabezpieczlismy od zabiegu :no::no::no::no::no::cool2::cool2::cool2::cool2:
Witam jestem nowa jeżeli chodzi o to forum również poroniłam mam takie pytanie po jakim czasie od poronienia dostałyście okresu ( poronienie samoistne bez czyszczenia )
(*)(*)(*) dla aniołka współczuję straty
ja mialam zabieg wiec nie powiem za duzo

Dziękuję, dziękuję, dziękuję! :-)

Jest jeszcze jedna opcja: że z niewyspania zasnę bez problemu ;-) I nic mi nie przeszkodzi. Ani wałki, ani stresik przedślubny :-)

No i słusznie. Zachowałaś się jak odpowiedzialna Mama :-)

A kiedy go robiłaś? Przed @ czy po? A jak przed to na ile?

Mój gin kazał mi liczyć długość cyklu od pierwszego dnia plamienia. Tylko u Ciebie to jakoś długo wyjdzie wtedy... Hmmm... Może niech się inne dziewczyny wypowiedzą.

Ps. Miałam zaznaczoną czarną czcionkę (poza dziękuję). Nie wiem czemu się zrobiła różowa, w niektórych miejscach :eek:
ales ty kolorowa :-D:-D:-D:-D

a ja juz powstawalam czarek bawi mi sie tu drukarka, lapie mnie za nogi i krzyczy isc isc a chce isc na rece bo mu sie te emotki podobaja jak tak sie ruszaja :sorry::sorry::sorry::sorry:

bo to tzw cisza przed burzą :tak::tak::tak::tak::tak:
będzie super, pogodzicie sie pewnie z przyszłym m szybciej niz ci sie wydaje, on za pewne tez nie chce miec zepsutego slubu ;-);-);-);-)

Hehehe... Cisza przed burzą mówisz? No być może :-)

ja wogóle sie nie denerwowałam :no::no::no::no:
nie wiem jak bedzie przed kościelnym, ale na usc tak wyluzowałam ze jak zaczelam sie hihrac to przysiegi nie moglam złożyć :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
ale przynajmniej oryginalne wspomnienia mam;-);-);-)

Napadu śmiechu też się boję, bo w sytuacjach stresowych mam napady głupawki właśnie... :baffled: A poza tym mam wrażenie, że to co się dzieje jakby nie dotyczy mnie. Wesele? No tak... Ale że moje? Hmmmm... Tak jakby nie może to do mnie dotrzeć. Może w sobotę jak już będą skakać koło mnie fryzjerka, makijażystka i fotograf to to do mnie dojdzie...

ales ty kolorowa :-D:-D:-D:-D

No właśnie nie wiem czemu tak wyszło. Tylko podziękowania zaznaczałam innym kolorem. Reszta miała wyjść czarna, a wyszła pstrokata :-p

Ale ten czas leci. Przed chwilą była 6 i ciemno, a tu nagle przed 10 już jest!!! SZOK!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry