reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko, do gin idę w środę. Ale jak byłam na poprzedniej wizycie z wynikami to juz mnie zaopatrzyła w medykamenty na ten czas do następnej wizyty, czyli szprycuję się clexane, łykam accard plus luteina podjęzykowa, plus kwas foliowy, czyli lekomania w pełni ;-)
fajnie, że napisałaś o tych objawach i przytulankach, bo właśnie wczoraj miałam dylemata:sorry:
jajnik przestał mnie boleć i najciekawsze jest to ze jak bolał to się martwiłam, czemu boli, a jak przestał, to czemu przestał ;-) czyli nie da mi się dogodzić ;-)

Najwyższa pora, żeby Twój lokator zaczął się uzewnętrzniać przez wystający brzuszek ;-) inna sprawa, że moją koleżankę "dobił" lekarz jak powiedział, że ten wystający brzuszek to kiszki itp., a dzidzius to tam głęboko w środku jest i na tym etapie to jeszcze nie on wypycha brzuszek do przodu ;-)

Kasikz, trzymam kciuki, żeby się wszystko wyjaśniło i żeby tam wszystko w porządku było :-)

She, nie stresuj się, nie stresuj szkoda nerwów ;-) I tak będzie pięknie :-)

Viola, moja pierwsza @ najpierrw robiła wrażenie, że się już zaczyna, potem zrobiła sobie 2 dni przerwy, i dopiero wtedy przyszła. Więc może tam u Ciebie się póki co oczyszcza i zbiera na @. także póki co się nie denerwuj tylko spokojnie poczekaj na rozwój wypadków.
I moja pierwsza @ była mniej intensywna, bez skrzepów i nie bolała, wszystko odwrotnie niż przed zabiegiem

Karolcia81, trzymam kciuki :-)
Kasiamaj, mi też się mój suwaczek podoba ;-)

@ była 3 października...cykle mam 31 dniowe:eek:
czyli 16 dni po @....a 12, 13, 14 dni do @, czyli powinnam mieć owulkę...ale ten śluz nie jest owulkowy.....jak sobie przypominam to jakis tydzień temu miałam to tzw kurze białko?

WITAM PANIE:-)
KAROLCIA NIE WIEM JAK JEST U CIEBIE ALE JAK NIE BYŁAM PEWNA CZY DZIŚ JEST DZIEŃ OWULACJI TO KIEDYŚ MI WYTŁUMACZYŁA POŁOŻNA ŻE NALEŻY SPRAWDZIĆ TEN ŚLUZ CZYLI JEŚLI JAKBY SIĘ KLEJI I CIĄGNIE W PALCACH (MIĘDZY WSKAZUJĄCYM A KCIUKIEM) TAK NA PARĘ MILIMETRÓW TO TO JEST NAJLEPSZY CZAS NA ZAJŚCIE WCIĄŻĘ.MA BYĆ TEŻ GĘSTY I MĘTNY. SORKI ZA TAKI OBRAZOWY OPIS.:tak::tak::tak:

Kochane przepraszam,że tak sporadycznie się odzywam ,ale czasu brak
Dziś kolejny dzień na wariackich papierach.
Tak naprawdę to od rana dopiero do domu wróciłam.
Krótka relacja z dnia :-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły a w drodze powrotnej zakupy,potem śniadanie i na 11 do przedszkola z końmi,więc byłam w domu 30 minut.Przedszkole było do 14.00 a o 14.30 mały ze szkoły wychodził,więc prosto ze stajni do szkoły po Kubusia.
Następnie na 16 Kuba miał SI ,więc trzeba było zaprowadzić i wrócić do domu zrobić obiad ,bo o 17 Klaudia młodego odbierała i8 już powinni jeśc obiadek(wyrobiłam się) a ja już miałam na 17 dogoterapię.
Niedawno wróciłam i do Was zaglądam.
To tyle u mnie.
:-D:-D:-D:-D

reklama
Powiedzcie mi, moje kochane...

Czy wasza pierwsza @ po zabiegu była normalna
czy też się różniła?
Bo u mnie jak na razie jakaś skąpa, baaardzo skąpa
i brunatna:eek:
V_JOLU80 PO ZABIEGU BYŁA JAK DLA MNIE TROSZKĘ DZIWNA.PIERWSZEGO DNIA POJAWIŁO SIĘ ZALEDWIE KILKA KROPLI.PRZEZ KOLEJNE 2 LUB 3 DNI NIE BYŁO JEJ WOGÓLE.PÓŹNIEJ BARDZO,ALE TO BARDZO SKĄPA :szok: ZA TO BÓL BYŁ NIE DO WYTRZYMANIA :wściekła/y: I RZECZYWIŚCIE KOLOR BYŁ INNY NIŻ PRZED ZABIEGIEM.NASTĘPNA BYŁA TROSZKĘ BARDZIEJ OBFITA ALE NADAL BOLESNA W 3 M-CU PO ZABIEGU JUŻ BYŁO "NORMALNIE" .Z TYM ŻE CYKL SIĘ PRZESTAWIŁ SIĘ Z 28 DNI NA 30 A NAWET 31.NIE WIEM CZY JAKOŚ CI POMOGŁAM :blink:DUUUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ.

Do góry