kasiamaj
mama 2007/2010
Ewelina-udanego wypoczynku aktywnego-cokolwiek on znaczy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasia i tak drogo nie zapłaciłaś ja za wyrwanie zęba zapłaciłam 230zł to jest dopiero kosmos zdzierają kasę jak tylko mogą.zmykam kochane na próbę z Wercią bo już w piątek występy przed dużą publicznościa nas czekaja wziełam solpadine rozpuszczalną i powoli ból przechodzi
do wieczorka
buzialki
kasia i tak drogo nie zapłaciłaś ja za wyrwanie zęba zapłaciłam 230zł to jest dopiero kosmos zdzierają kasę jak tylko mogą.
@ była 3 października...cykle mam 31 dniowe
czyli 16 dni po @....a 12, 13, 14 dni do @, czyli powinnam mieć owulkę...ale ten śluz nie jest owulkowy.....jak sobie przypominam to jakis tydzień temu miałam to tzw kurze białko?
V_JOLU80 PO ZABIEGU BYŁA JAK DLA MNIE TROSZKĘ DZIWNA.PIERWSZEGO DNIA POJAWIŁO SIĘ ZALEDWIE KILKA KROPLI.PRZEZ KOLEJNE 2 LUB 3 DNI NIE BYŁO JEJ WOGÓLE.PÓŹNIEJ BARDZO,ALE TO BARDZO SKĄPA ZA TO BÓL BYŁ NIE DO WYTRZYMANIA I RZECZYWIŚCIE KOLOR BYŁ INNY NIŻ PRZED ZABIEGIEM.NASTĘPNA BYŁA TROSZKĘ BARDZIEJ OBFITA ALE NADAL BOLESNA W 3 M-CU PO ZABIEGU JUŻ BYŁO "NORMALNIE" .Z TYM ŻE CYKL SIĘ PRZESTAWIŁ SIĘ Z 28 DNI NA 30 A NAWET 31.NIE WIEM CZY JAKOŚ CI POMOGŁAM DUUUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ.Powiedzcie mi, moje kochane...
Czy wasza pierwsza @ po zabiegu była normalna
czy też się różniła?
Bo u mnie jak na razie jakaś skąpa, baaardzo skąpa
i brunatna