reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam!
karolcia 81 ty masz dopiero polowe cyklu wiec kochana ty powinnas sie brac za staranka bo dopiero masz plodne dni :) hihi ja tez sie tak nakrecalam ostatnim razem tylko ze wiedzialam ze to fasolka-jakos tak czulam :) u mnie w niedziele ma przyjsc @ po niej ide do gina i zaczynam staranka chyba ze powie ze sie nie odbudowalo albo ze jakis stan zapalny chociaz ja nic nie podejrzewam.

co do slabych @ czyli malo obfitych a raczej mniej niz przed strata to ponoc moze to byc powodem do zrobienia histeroskopi macicy bo moga byc zrosty i trzeba je usunac przed starankami, tak wyczytalam na stronie nasz-bocian, musialabys zapytac lekarza ale wiesz jak to oni z reguly nic nie robia-trzeba sobie samemu radzic chyba ze masz super lekarza takiego jak ja hihi

sorki ze nie poodpisuje ;) wszystkie was pozdrawiam i zabraniam marudzenia ! ;-D

Ostatnia edycja:
chyba ze @ moja nie przyjdzie... bo moj a. dzis sie zapomnial i skonczyl w srodku..

kaska 0201 z wyrwaniem to najlepiej na nfz isc z bolem cie przyjac musza a za wyrwanie i tak nie placisz, ja prywatnie to tylko borowac chodze, ale ze chodze z a co pol roku do dentysty to konczy sie na usuwaniu kamienia i mam spokoj z zabkami, chociaz kiedys to mialam tyle dziur ze dzis mam arsenal plomb. od jakis 2 lat nie mam ani jednego ubytku ;)

Uciekam kochane,
zaraz P z pracy wróci...najpierw obiadek, potem rowerki, a wieczorkiem ......hmmmm.......się okaże...;-)
Życzę miłego popołudnia i ciepełka:-):-):-)
Pozdrawiam

reklama
Do góry