no dziewczynki tak gnają ze starankami to przyszły rok na pewno będzie wyżem:-):-) i co pare dni są nowe fasolki super naprawdę bardzo się cieszę:-):-).karola ja wierzę w dobrą passę.... Zobaczysz że w przyszlym roku będzie wyż demograficzny dzięki bb :-);-)
reklama
koti najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa:-):-) i musi być nie ma innej opcji:-):-)to trzymam kciuki, zeby cos tam miedzy nozkami dyndalo ale jak bedzie dziewczynka, to tez na pewno bedziecie kochac jak swoje :-d;-)
koti dla mojego męża też niby nie ma różnicy ważne żeby była dzidzia zdrowa ale fajnie by było jak by była dziewczynka :-) ach ci faceci:-):-)wiem dla mnie zdrowie jest najważniejsze. Plec dla nas nie ma znaczenia ;-) chociaz wydaje mi sie, ze moj m po cichutku marzy o coreczce ;-)
Wpadłam do Was i akurat tyrafiłam na ten post;-):-):-),na więcej czasu nie mam.Dziewczyny..a jak to u was z wizytami w ubikacji...bo ja pamietam, że jak byłam w ciązy to miałam takie straszne zatwardzenia, że myślałam, że się przekręce...i nawet sie obawiałam czy przez takie parcie to sobie czegos tam nie pouszkadzałam, bo własnie po wizycie w toalecie pojawiły sie wtedy plamienia.....
....i choć pewnie jeszcze nic w brzuszku nie mam to wole sie zapytać, bo od kilku dni też mam takie problemy i boje sie każdej wizyt w ubikacji....
Zaprcia to nic innego jak niedobory głównie błonnika pokarmowego i dobrych bakterii(zawartych np w jogurtach).
Ja na dłuższy czas śliwek nie polecam,bo mogą "uzależnić "organizm od ich spożywania...
Dobre są otręby,płatki fitness ,płatki bran flakes , ciemne pieczywo najlepiej z ziarnami,jabłka,gruszki ,bo zawierają pektyny,owoce leśne z ciemnym barwnikiem(jagody,jeżyny)z nabiałem w ciąży bym uważała i nie przesadzała z ilością.;-)
A najlepszym rozwiązaniem doraźnym jest ten syropek dostępny w każdej aptece bez recepty
Ja go miałam od swojego gina.
Nie należy jednak przesadzać z ilością .Ja brałam w razie wybitnej konieczności.
LACTULOSE MIP syrop 200ml | Układ pokarmowy | Przeczyszczające, zaparcia | i-Apteka.pl
na pewno napisze jak tylko wrócę.uciekam bo zaraz m wraca z pracy. Daj znac jak po wizycie.
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam się i ja dziś.
JUST ogromne gtatulacjae!!!
Witam nowe aniołkowe mamusie. Światełka dla Waszych maleńśt
[*].
A ja dopiero wstałam, wróciłam o 10 z pracy - byłam w niej od wczoraj od 13.30. Tak więc kilka godzin musiałam się przespać. A teraz idę się ogarnąć i jakiś obiad powoli wykombinować.
Buziaki.
JUST ogromne gtatulacjae!!!
Witam nowe aniołkowe mamusie. Światełka dla Waszych maleńśt
[*].
A ja dopiero wstałam, wróciłam o 10 z pracy - byłam w niej od wczoraj od 13.30. Tak więc kilka godzin musiałam się przespać. A teraz idę się ogarnąć i jakiś obiad powoli wykombinować.
Buziaki.
witam was
widze ze wy sie cieszycie na weekend, ja jakos nie bardzo, w sobote siedzie w budzie wyjatkowo tylko do 16stej , maz do pracki ma na rano, mial miec niedziele wolna a tu sru idzie na noc w niedziele czyli znowu dupa... wrr sory za okreslenie, polskie prawo mnie wk.... bo chroni pracodwacow zamiast pracownikow... a do sadu jakby sie poszlo to potem juz nikt nie odwarzy sie zatrudnic takiej osoby.. my zaczynamy kombinowac nad wlasna dzialalnoscia ale mam obawy przed czyms takim... przynajmniej nikt nas nie bedzie gnoil choc robota tez by byla na okraglo... jade niedlugo na zakupki z mezem-zeby tak dawali cos za darmo
tak w ogole nie cierpie jak maz pracuje na noc bo mam pol dnia z glowy bo on spi i trzeba byc ciuchutko bo potem w niego diabel wstepuje
widze ze wy sie cieszycie na weekend, ja jakos nie bardzo, w sobote siedzie w budzie wyjatkowo tylko do 16stej , maz do pracki ma na rano, mial miec niedziele wolna a tu sru idzie na noc w niedziele czyli znowu dupa... wrr sory za okreslenie, polskie prawo mnie wk.... bo chroni pracodwacow zamiast pracownikow... a do sadu jakby sie poszlo to potem juz nikt nie odwarzy sie zatrudnic takiej osoby.. my zaczynamy kombinowac nad wlasna dzialalnoscia ale mam obawy przed czyms takim... przynajmniej nikt nas nie bedzie gnoil choc robota tez by byla na okraglo... jade niedlugo na zakupki z mezem-zeby tak dawali cos za darmo
tak w ogole nie cierpie jak maz pracuje na noc bo mam pol dnia z glowy bo on spi i trzeba byc ciuchutko bo potem w niego diabel wstepuje
reklama
Kochane wróciłam od lekarza od tych wymiotów mam tak podrażnione i spuchnięte gardło że nie mogę oddychać dostałam antybiotyk ale mam go wziąść w ostateczności i mam płukać gardło i jeść lekkie rzeczy żebym nie wymiotowała bo tak mam to podrażnione że może przerodzić się to w angine.