koti zaczęłaś 5 miesiąc superaśnie :-):-) ja mykam nie długo do lekarza mam nadzieję że to nic poważnegoczesc dziewczyny,
melduje ze zyje.
Karolcia polecam ci otreby z jogurtem, wrzuc sobie do tego kilka suszonych sliwek. Poza tym na mnie dzialaja tez jablka :-) takie kwaśniejsze.
Pozdrawiam wszystkie
reklama
no ekstra :-):-) mi zaczął się czwarty :-) mam tylko nadzieję że z maleństwem wszystko dobrze ale to dopiero sprawdzę 10listopada.faktycznie - 5 kwadracik mam :-) hura :-):-d
karola trzymam kciuki !
I
Iwonka25
Gość
Jeśli chodzi o wypróżnienia ja również miałam z tym problem w ciąży, dosłownie łzy mi leciały. Zaczęłam pić dużo wody niegazowanej i przyznam że problem stał się o wiele mniejszy. Oczywiście jabłka też są wskazane na taki problem. Słyszałam również że wzdęcia w ciąży są zbyt niebezpieczne, a szczególnie wtedy, gdy utrzymują się przez dłuższy czas, może to wywołać skurcze, a co za tym idzie-poronienie. Także trzeba na to uważać.
Natalineczka555
kocham kochać :)
kazda z nas to przezywała, kochaniutka, ja wogole sobie nie radziłam ciagle ryczałam i ryczałam, w koncu poszlam do pracy i nie mialam juz czasu na ryczenieDziekuje, jest mi strasznie potrzebne wsparcie, zaczynam odchodzic od zmyslow. Jak sobie radzilyscie na poczatku? Ja chcialabym sie gdzies zakopac i przespac te chwile.
Dziewczyny widziałyście?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...ym_dzieckiem_wpadl_pod_pociag__Maluchowi.html
To szok, że nic się nie stało poważnego
niektorzy luidzie to serca nie majaDrogie moje,ja jeszcze tylko na momencik,bo mała jeszcze nie śpi.Jeśli chodzi o moją teściową to bardzo,ale to bardzo doszukiwała się mojej winy.Natomiast szwagierka napisała na gg do męża cytuje" nie przesadzajcie,wyobraź sobie że nie wam pierwszym się to przydarzyło".A później nazwała go delilem i podważyła jego zdolności jako ojca naszej córeczki.Dodam jeszcze że jest chrzestną naszej Gwiazdeczki.Przedwczoraj poinformowała nas o tym że sama jest w 6 m-cu ciąży.Tym bardziej nie potrafię zrozumieć jak kobieta (będąca już w tedy w ciąży) mogła użyć tylu przykrych słów w stosunku do rodziców którzy opłakują swoje dziecko.To tak bardzo boli.
to nawet nie ludzie tylko ludziska
a ja juz po pracy, snieg sypie nadal :-----(
ale dobra strona ze jest juz weekend
właśnie też tak myślę:-):-) moja z usg jest o tydzień starsza więc niby już zaczął się 15tydzień u nas ale suwaczka nie zmieniam.kochana na pewno jest wszystko dobrze. Nasze dzidzie sa juz silne - najtrudniejszy czas do 12 tc za nami, wiec nie ma innej opcji ;-):-)
śniło się mojemu mężowi że urodził nam się synek i że się popłakał i że to niesamowite uczucie:-):-) może jego sen się sprawdzi i będzie synuś było by ekstra:-):-)
reklama