reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane wróciłam od lekarza od tych wymiotów mam tak podrażnione i spuchnięte gardło że nie mogę oddychać dostałam antybiotyk ale mam go wziąść w ostateczności i mam płukać gardło i jeść lekkie rzeczy żebym nie wymiotowała bo tak mam to podrażnione że może przerodzić się to w angine.

To dobrze, ze to tylko podrażnienie, a nie mówiłam.....choć wiem, że to tez potrafi być uciązliwe....
Postaraj się jeść tak, żeby nie mieć spotkań z kibelkiem....
...trzymaj sie kochana...
...przytulam mocno....

...dzięki za rady odnośnie wizyt w toalecie....pytałam bo dziś miałam problem i mi się wszystko przypomniało....taka jakaś nadymana jestem....ciekawe, bo to podobno jeden z objawów fasolki...zobaczymy.....;-)

reklama
Karola ladnie sie kuruj:)
Tak jak czytam o tych waszych wymiotach to mi Was szkoda moje Biedaczki...
Ja przez te 30 tc nie wymiotowalam ani razu...
Teraz za to czuje sie jak slonik...Mam na plusie 9,5 kg i strasznie szybko sie mecze.No,ale chyba to normalne.

Kasiu jestem:-) Olcia mnie trochę pogoniła to zapukałam do informatyka i uprosiłam żeby zerknął co z tym kompem:crazy: coś było rozłączone...

Jeśli chodzi o zaparcia -ja w życiu przerabiałam już wszystko -łącznie z przyzwyczajeniem organizmu do tabletek :confused2::confused2::confused2: bez nich tydzień czasu nic -faktem jest że ja mało jem i zawsze mało jadłam -i jak mówi mój S "najedz się to nie będzie problemu". W sumie ma rację -po rodzinnych imprach z masą jedzonka -nie ma problemu. Na mnie śliwki, czary, cuda nie działają -w ciąży zmienia się metabolizm i stąd te sensacje:confused2::confused2::confused2:

Jeśli chcecie przyjmować błonnik to pamiętajcie o piciu -jeśli ktoś mało pije niech nie zażywa błonnika -zrobi się zator

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam
Jakieś nowe wieści dobre?
Przeoczyłam coś?

Fiu fiu:-):-):-):-):-):-):-)
Faktycznie suwaczek jest:-):-):-):-):-)
teraz czekam na zmianę słowa "ograniczyłam" na "rzuciłam":tak::tak::tak::tak::tak: a to pewnie będzie bardzo szybko:-):-):-)

cześć dziewczynki
witam wszystkie aniołkowe nowe mamy,
[*] dla waszych aniołeczków

Just gratulacje!!!

Karola dobrze, ze poszłaś do lekarza, dbaj kochana o siebie

Jeśli chodzi o zaparcia w ciąży ja tez to przerabiałam na początku i niestety to podczas takiej jednej wizyty w wc zaczęłam krwawić :( Ogólnie jadłam bardzo dużo owoców i warzyw, bo mięso i nabiał w ogóle było afe i mi to pomogło, choć różnie było

a tak w ogóle to muszę się pożalić, bo od 2 dni mnie boli lewy jajnik prawie cały czas i już wpadam w panikę, ze coś jest nie ten teges i zamiast zacząć starania zaczniemy leczenie :(
A do lekarza idziemy 30 dopiero, a 5@ ma przyjść 20-21, oby się nie spóźnił, bo inaczej nici z badania :(

Agatko
co u ciebie?

Kasiu gratuluję nowego suwaczka :)

KOCHANE CZYM MOGĘ PŁUKAĆ GARDŁO BO JEST WIECZÓR A JA SIĘ GORZEJ CZUJE. NIE CHCE BRAĆ TEGO ANTYBIOTYKU I CHYBA NIE DŁUGO IDĘ DO ŁÓŻECZKA BO CZUJE SIĘ JAK BY MNIE COŚ ROZKŁADAŁO:wściekła/y::wściekła/y:

cześć dziewczynki
witam wszystkie aniołkowe nowe mamy,
[*] dla waszych aniołeczków

just gratulacje!!!

karola dobrze, ze poszłaś do lekarza, dbaj kochana o siebie

jeśli chodzi o zaparcia w ciąży ja tez to przerabiałam na początku i niestety to podczas takiej jednej wizyty w wc zaczęłam krwawić :( ogólnie jadłam bardzo dużo owoców i warzyw, bo mięso i nabiał w ogóle było afe i mi to pomogło, choć różnie było

a tak w ogóle to muszę się pożalić, bo od 2 dni mnie boli lewy jajnik prawie cały czas i już wpadam w panikę, ze coś jest nie ten teges i zamiast zacząć starania zaczniemy leczenie :(
a do lekarza idziemy 30 dopiero, a 5@ ma przyjść 20-21, oby się nie spóźnił, bo inaczej nici z badania :(

agatko
co u ciebie?

kasiu gratuluję nowego suwaczka :)
ilonka a może ty masz owulacje mnie zawsze bolał jajnik jak mi pękał pęcherzyk to może dlatego cię boli.

reklama
JUST dopiero dokopałam się do Twojej wiadomości i treści małym drukiem

takie rzeczy to się kochana na czerwono krzyczy

GRATULUJĘ:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Proszę o suwaczek i relacje

Do góry