reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ilonka a może ty masz owulacje mnie zawsze bolał jajnik jak mi pękał pęcherzyk to może dlatego cię boli.
sama nie wiem, ale na 5 dni przed @ to mało możliwe, chociaż różnie bywa
w zasadzie to od zabiegu brzuch mnie często między @ pobolewa i ponoć jest wszystko ok, ale zobaczymy na wizycie 30 października

Karola możesz płukać gardło wodą z solą, może cosik pomoże?? Lepsze to niż antybioty, mój tata czasami też płukał gardło leczniczo płynem do ust np. Listerinem i tez mu czasami przechodzi ból gardła.

reklama
Dzięki Wam wszystkim :-) a teraz liczę na 9 spokojnych miesięcy :-)

Dobrze, że Aga napisała, że ona nie gadała z kibelkiem, bo już się dzisiaj zastanawiałam czy wszystko ze mną ok ;-)
Dzisiaj jakoś tak mnie jajnik pobolewa - glupi, tak od czasu do czasu coś. Mam nadzieję, że przestanie, bo mnie to denerwuje, bo oczywiście od razu wyobraznia dziala :eek:

Staraczki, trzymam kciukasy :-) milusiego weekendu a ziemia niech się trzęsie ;-)

Ilonka, mnie po poronieniu dla odmiany prawy jajnik tak pobolewal i w okolicach owulacji, i blizej @, no i teraz coś daje znać o sobie. Nie wiem może to jeszcze jakieś hormonalne zmiany po tamtej ciąży tak działały?

Dobrze, że Aga napisała, że ona nie gadała z kibelkiem, bo już się dzisiaj zastanawiałam czy wszystko ze mną ok ;-)

OOOOO kochana Ty masz jeszcze czas na kibelek:-):-):-) zachowam ten Twój post i przytoczę za jakiś tydzień, dwa -mi się zaczęło w 6 tc -dokładnie moje dziecię wiedziało kiedy ma zacząć i nudności trwają cały czas:eek::eek::eek::eek:

A te 9 miesięcy będzie spokojne :tak::tak::tak::tak::tak:

PS czyli poród 14.06.2010 +- 2 tygodnie!!!!

dzięki wam wszystkim :-) a teraz liczę na 9 spokojnych miesięcy :-)

dobrze, że aga napisała, że ona nie gadała z kibelkiem, bo już się dzisiaj zastanawiałam czy wszystko ze mną ok ;-)
dzisiaj jakoś tak mnie jajnik pobolewa - glupi, tak od czasu do czasu coś. Mam nadzieję, że przestanie, bo mnie to denerwuje, bo oczywiście od razu wyobraznia dziala :eek:

Staraczki, trzymam kciukasy :-) milusiego weekendu a ziemia niech się trzęsie ;-)

ilonka, mnie po poronieniu dla odmiany prawy jajnik tak pobolewal i w okolicach owulacji, i blizej @, no i teraz coś daje znać o sobie. Nie wiem może to jeszcze jakieś hormonalne zmiany po tamtej ciąży tak działały?
ilonka wypłukam tym bo rumiankiem będzie nie najlepiej ze mną.
just bólem jajnika się nie przejmuj to normalne my tez tak z agatką miałyśmy.

witajcie kochane
Ilonka ja też mam straszne bóle już sama nie wiem czy boli mnie jajnik czy żołądek . W każdym razie coś boli, Też trochę sie zastanawiałam czy moze coś jest nie tak.

OOOOO kochana Ty masz jeszcze czas na kibelek:-):-):-) zachowam ten Twój post i przytoczę za jakiś tydzień, dwa -mi się zaczęło w 6 tc -dokładnie moje dziecię wiedziało kiedy ma zacząć i nudności trwają cały czas:eek::eek::eek::eek:

PS czyli poród 14.06.2010 +- 2 tygodnie!!!!
Obyś nie miała racji ;-)
A termin z tych internetowych kalkulatorów to wyskakiwał mi 15.06, no ale wiadomo, że te +/-2 t
ilonka wypłukam tym bo rumiankiem będzie nie najlepiej ze mną.
just bólem jajnika się nie przejmuj to normalne my tez tak z agatką miałyśmy.
to już się jajnikiem nie przejmuję :-)
a co do podrażnienia gardła to nie pomogę, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez tego antybiotyku
Just a jak ty si w ogóle czujesz??
u mnie ok, nie mdli, spać też mi się jakoś straszliwie nie chce. póki co cycki też bez zmian, czyli jakoś tak bezobiawowo.
A od jutra luteinka dochodzi, więc zestaw lekomana powiększy się o kolejną pigułkę ;-)

witajcie kochane
Ilonka ja też mam straszne bóle już sama nie wiem czy boli mnie jajnik czy żołądek . W każdym razie coś boli, Też trochę sie zastanawiałam czy może coś jest nie tak.
myślę, ze u mnie to albo jajnik i zapalenie albo niepękające jajeczka podczas owulacji albo nerka tak promieniuje, bo chodzę sikać dosyć często, możliwe że przez tą pogodę mnie gdzieś przewiało, ale co tam będziemy gdybać, do lekarza za niedługo śmigam więc pewnie się dowiemy jak mi zrobi cytologie i ponowne usg :)

Just to na razie ciesz się bezobjawową ciążą, bo później może mdłości cię będą męczyć, oczywiście oby nie :)

reklama
justmi też jakoś wymioty zaczęły się koło 6tygodnia i są do tej pory więc wszystko przed tobą chociaż ty nie musisz wymiotować każda z nas jest inna i oraganizm inaczej reaguje

Do góry