reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie kochane w końcu nadrobiłam zaległości bo tak gnacie że nie mogę nadążyć z czytaniem. Ja dzisiaj późno bo dopiero teraz mamusia pojechała moja cieszę się ze mnie odwiedziła bo jakoś smutno mi się bez niej zrobiło.
lady ja po zabiegu nie miałam nawet kropli co się zakończyło gorączką prawie 40 stopni i zapaleniem w środku jeśli nie masz gorączki to oki ale jeśli by się pojawiła to idź od razu do lekarza. Bo u mnie prawie nic nie leciało dlatego ze zrobił się skrzep i wszystko zatrzymał lekarz go przebił i dostałam leki na obkurczenie macicy i to zapalenie minęło.a to że boli to normalne wszystko jest świerze i dlatego. Trzymajcie się kochane
CHOLERA ZA CHWILE MNIE SZLAK TRAFI WŁAŚNIE MĄŻ ZADZWONIŁ ŻE BĘDZIE PRACOWAŁ CAŁĄ NOC I JUTRO CAŁY DZIEŃ BO JEST BRZYDKA POGODA I NIE ZDĄŻY DOJECHAĆ NA CZAS. ZA CHWILĘ MNIE TRAFI DOŚĆ ŻE GO NIE MA CAŁE DNIE WIDZĘ GO TYLKO W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ BARDZIEJ W NIEDZIELĘ TO JESZCZE W NOCY MUSI JEŹDZIĆ:-( A JA SIEDZĘ JAK TA IDIOTKA SAMA W DOMU:-(

Ostatnia edycja:
Muszę przyznać, że u mnie również nie występują obfite krwawienia, można powiedzieć, że wogóle ich nie ma, również wystarcza mi wkładka. Mam jedynie brązowe plamienia. Tak jak wspominałam wcześniej od wczoraj odczuwam kłucia w podbrzyszu (pamiętam, tak jak na początku ciąży), oraz czasami delikatnie pobolewa. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.

Muszę przyznać, że u mnie również nie występują obfite krwawienia, można powiedzieć, że wogóle ich nie ma, również wystarcza mi wkładka. Mam jedynie brązowe plamienia. Tak jak wspominałam wcześniej od wczoraj odczuwam kłucia w podbrzyszu (pamiętam, tak jak na początku ciąży), oraz czasami delikatnie pobolewa. Mam nadzieję, że wszystko jest ok.
Jeżeli nie gorączkujesz to niczym sie nie martw, natomiast jeśli masz podwyższoną tempkę to mykaj pędem do lekarza. Trzymam kciuki, by wsio było dobrze:-)

jeżeli nie gorączkujesz to niczym sie nie martw, natomiast jeśli masz podwyższoną tempkę to mykaj pędem do lekarza. Trzymam kciuki, by wsio było dobrze:-)
tak jak pisze ewelinka jeśli nie masz gorączki to jest oki ja miała prawie 40 stopni więc u mnie było inaczej. Nie martw się może zaczynasz się regenerować i dlatego czasem może coś zaboleć albo zakłuć.

ewelinko na odskoczni doczytałam że ty tez dzisiaj w nocy sama w tą pogodę ja tez niestety i martwie się o męża bo on rozwozi kłady busem po całej polsce a ma opony letnie w busie a będzie jeździł cały czas a za fajnie nie jest za oknem:-:)-(.

witam nowe mamy aniolkowe :) szkoda ze nas przybywa ale coz zrobic, teraz moje drogie wskakujcie na watek badania po poronieniu jesli oczywiscie chcecie robic jakies badania to najlepiej sie za nie zabrac jak najszybciej, wiec sobie poczytajcie ;-)

ewelina ja mama male pytanko, co was sklonilo do zbadania nasionek meza? czy twoje dwie ciaze to byly puste pecherzyki ciazowe czy obumarla ciaza tzn serduszka przestaly bic :-( przepraszam ze pytam...

karola umow sie z mezem ze co godzine ma ci sygnala wysylac zebys sie nie bala bo przez to sie tez dzidzia boi o tatusia ;-)

reklama
tak jak pisze ewelinka jeśli nie masz gorączki to jest oki ja miała prawie 40 stopni więc u mnie było inaczej. Nie martw się może zaczynasz się regenerować i dlatego czasem może coś zaboleć albo zakłuć.
Ja po 2 poronieniu, to miałam 42 st.:-( ale to było poronienie zatrzymane inaczej wsio przebiegało....a boleć wręcz ma - oczywiście nie bez przesady - macica sie obkurcza i wsio wraca do normy....

Do góry