reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karolek, ty to taki "mój promyczek" dający nadzieję jesteś na prawdę....dziękuję skarbie z całego serducha;-):-):-) musi nam się udac!!!!!!! Będę walczyć...będziemy walczyć.....
pewnie skarbie ja modlę się za was codziennie żebyście i wy szybciutko miały pod serduszkiem małe maleństwo:-):-).
I tak jak piszesz uda wam się na pewno :-):-):-)
a ja przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pewnie skarbie ja modlę się za was codziennie żebyście i wy szybciutko miały pod serduszkiem małe maleństwo:-):-).
I tak jak piszesz uda wam się na pewno :-):-):-)
a ja przesyłam fluidki

A ja je wszystkie łapie!!!!!!!!!!
Dzisiaj P miał mieć usg jąderek ale przez ta akcje powodziową musieliśmy przełożyć ech...i znów czekanie

Witam...
Karola - faktycznie ta pogoda jest koszmarna....biedny ten Twój Mąż....
Iwonka - ja plamiłam kilka dni po zabiegu....a przez dwie doby to tak mnie brzuch bolał, ze myślałam, że zejdę, ale kilka razy dzwoniłam do szpitala czy to tak ma być i pielęgniarki i lekarka mnie uspokajały, ze jak boli to dobrze bo się obkurcza...jedyne co to nie pozwoliły brać nospy...tylko ketonal przeciwbólowo.
Bo no-spa jest rozkurczowa.....witaj;-)

Uciekam Kochane,
życzę Wam miłej, spokojnej nocki i pięknych snów:-)
Dziękuję za wszystko....
Lecę odgrzać obiadek mojemu P, bo zaraz przyjedzie, a cały zmarznięty i wygłodniały bidulek
Buziaki kochane *****

karolcia najgorsze jest to że ja mam noc z głowy bo się o niego martwie a tu nie wiem kiedy go zobaczę :-:)-(już mnie to wkurza wszystko:-(
ewelinka ci lekarze to są wogóle jacyś nie normalni mój był masakra.
I dobrze skarbeczku że nie będziesz sama :-):-)

Ta pogoda jest koszmarna.....
A mój Z, nadal chory i znowu nici z przytulanek...chyba w tym miesiącu nic z fasolki nie będzie bo w czasie kiedy teoretycznie mam owulkę nic nie robimy....smutno mi strasznie z tego powodu...takie miałam plany na ten miesiąc, tak miało być produktywnie...:-(

to mi sie podoba :) trzeba walczyc :) a ja musze naklonic mojego ropucha na zrobienie badanek tym bardziej ze prawdopodbnie mozemy w domu pobrac material do badanek... on ciagle zartuje czy mu jakas pielegniarka nie pomoze a ja mu na to tak pomagaja wkladaja palec w tylek i prostate masuja ponoc niektorzy to lubia :-D

pisem te wzory dalej na sciage mi sie przydaja hehe ale trudno to pisac w open office math i jeszcze potem w pdf da sie tylko zapisac.. mezus bedzie kombinowal dalej za mnie haha od czego mam informatyka przeciez :)

karola biedny ten twoj maz, moj tez ma taki zapierdziel w robocie na dodatek pracuje z polglowkami, on ma odpowiedzialna prace a przez durni czasem dostaje po lbie bo np na raportach mu nabazgraja, namaluja fitki jaja itd a on to musi zanosic do szefostwa tyle ze w drodze przeglada i nieraz musial sie wracac i na nowo drukowac.. wszystko dlatego ze do jego pokoju wchodza wszyscy bo on nie ma kluczy a ze tam jest chlodniej to tam wlaza bo na hali maja 40 stopni a u mojego musi byc 23 bo jakies maszyny tam ma ktore nie zniosa wiekszej temperatury... sorki za ten chaos w tym poscie :) mam nadzieje ze cos zrozumialyscie...

moze jeszcze sie odezwe

reklama
to mi sie podoba :) trzeba walczyc :) a ja musze naklonic mojego ropucha na zrobienie badanek tym bardziej ze prawdopodbnie mozemy w domu pobrac material do badanek... on ciagle zartuje czy mu jakas pielegniarka nie pomoze a ja mu na to tak pomagaja wkladaja palec w tylek i prostate masuja ponoc niektorzy to lubia :-D

pisem te wzory dalej na sciage mi sie przydaja hehe ale trudno to pisac w open office math i jeszcze potem w pdf da sie tylko zapisac.. mezus bedzie kombinowal dalej za mnie haha od czego mam informatyka przeciez :)

karola biedny ten twoj maz, moj tez ma taki zapierdziel w robocie na dodatek pracuje z polglowkami, on ma odpowiedzialna prace a przez durni czasem dostaje po lbie bo np na raportach mu nabazgraja, namaluja fitki jaja itd a on to musi zanosic do szefostwa tyle ze w drodze przeglada i nieraz musial sie wracac i na nowo drukowac.. wszystko dlatego ze do jego pokoju wchodza wszyscy bo on nie ma kluczy a ze tam jest chlodniej to tam wlaza bo na hali maja 40 stopni a u mojego musi byc 23 bo jakies maszyny tam ma ktore nie zniosa wiekszej temperatury... sorki za ten chaos w tym poscie :) mam nadzieje ze cos zrozumialyscie...

moze jeszcze sie odezwe
W domku można, ale pamiętaj, żeby dostarczyć do laboratorium w ciągu 30 minut w temperaturze "ciała" .....to bardzo ważne.... mój robił w specjalnym pokoiku w "Incicie"...powodzenia

Do góry