wiolka_1982
Fanka BB :)
dziewczynki dobrej nocki życzę i do jutra!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiu, już Ty się nie martw o nasze buty, w słusznej sprawie wszystko przetrzymają ;-)
Kochane, nie wiem kiedy tego testa zrobię, ale jak zrobię to na pewno dam Wam znać
Agatko świete słowa. Bardzo dobrze to ujęłaś. Nie ma co siedzieć i się nad soba rozczulać i rozkładac rąk że znowu sie nie uda. Trzeba wierzyc i walczyć. . A nie żyć w ciągłym strachu. Popieram cie w 1000 %%%%%. Trzymaj sie słońce. A jak się przeprowadzasz - to moge wpaść pomóc mam w tym mega wprawe ( 5 razy juz to robiłam).
Witam
dziewczyny ja dopiero z pracy wrocilam ciezki dzien
A @ nadal nie ma czekam do konca tygodnia
a juz 30 dc.
Witam
Dziewczyny z rana
Pogoda okropna u mnie sypie snieg:-)
A ja dzisiaj do pracy dzisiaj tylko do 16 i dalej czekam na @boje sie zatestowac:-(
Pozdrawiam milego dnia życze
dzis u nas w robocie chodzili i mowili ze beda zwalniac, w piatek maja rozdawac wypowiedzenia :----( znajac moje szczescie ja je dostane
a wiecie tak sobie siedzimy dziś z R po południu pijemy kawkę wcinamy ciacha i nagle taka góla mi rośnie w gardle R mówi że zbladłam a tak strasznie niedobrze mi się zrobiło i taka myśl wpadła do głowy że ta @ ostatnia to tak skąpa była i krótka i nagle żyły na piersiach ujrzałam i wiecie co pomyślałam
ale szybko mi przeszło i doszłąm do wniosku ze to wszystko przez te ciacha
oj bredze chyba juz
zmykam
dobrej nocki
She - trzymam mocno kciuki i buta za oknem przykleje do parapetu, żeby Ci sie pogoda wyklarowała.....
Czekam na wieści o teścikach. Szczególnie od takiej pani co chyba chce żeby nam paluszki odbadły od zaciskania kciuków:-)
ASIA sama jestem zaskoczona ale jeszcze nie zrobiłam bo wiem że to moja wyobraźnia