reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czesc dziewczynki,

wrocilam od lekarza, jakis wirus sie mnie uczepil. mam lezec (od 2 tyg nie robie nic innego ...) i brac leki homeopatyczne i troche czosnku swiezego ;-)

mniam dobrze ze czosnek lubie

Wiolka_1982 - super że jest jeszcze inna kobitka z młodszym partnerem. Myślałam że jestem jakimś ewenementem.

Ewcik 83 - gratuluję fasolki. Musimy być dobrej myśli. Ja również się boję , ale tłumaczę sobie , że mam w niebie już jednego Aniołka który się o mnie troszczy i dba , żebym już nie była smutna . Więc wierzę że będzie wszystko ok

Witam:)

karola322 - może dziś dzidzia bedzie łaskawa:)Dobrze, że w weekend będziesz miała mężusia tylko dla siebie:)

mała wstała więc uciekam, dobrze, że zdążyłam napisać!ja dziś idę do gina, ale tylko po zwolnienie, bo sie tak z nim mówiłam!

Miłego dzionka:) Będę zaglądać:)
wiola ta moja dzidzia nie jest łaskawa dla mamusi dzisiaj znowu czuje się źle,takie są uroki ciąży ale najważniejsze żeby szkrabek był zdrowy:-):-) wiem na pewno że moje dziecko nie lubi nabiału i mięsa dzisiaj miałam ochotę na jogurcik zjadłam połowę i musiałam odwiedzić kolegę kibelek.a mężuś widzi że strasznie mi go brakuje i obiecał że w sobotę nie pojedzie do pracy tylko cały wekend będziemy siedzieć tylko razem i gdzieś pojedziemy na kolacyjkę:-)
ewcia gratuluje szkraba pod serduszkiem:-)
aga musi być teraz dobrze i nie ma innej opcji i za pare miesięcy będziemy tulić nasze maleństwa w ramionach:-):-)

Hej dziewczyny :) Długo mnie tu nie było więc teraz postaram się to naprawić.....
Mam do was pytanie.... ale może najpierw napiszę od początku o co chodzi :) Niestety w maju tego roku poroniłam w 12 t.c. po 4 miesiącach starania się ponownie jestem w ciązy w 8 tyg. U lekarza byłam tylko raz aby się upewnić i potwierdzić. Teraz mam wizytę zaplanowaną na 12 października - 4 dni przed ślubem i przyznam się że boję się strasznie... żebym nie usłuszala tego smego co poprzenio :( I tu mam waśnie pytanie.. powiedzcie, czy to jest normalne jak w tym tygodniu boli podbrzusze> Chwilami aż mnie kuje;/ boje się,ze może być coś nie tak... Tak bardzo pragniemy maleństwa że aż strach pomyśleć ,że mogłoby się znowu nie udać .... jak to jest w wami?
ewcik ja tez mam wizyte ustaloną na 12 października usg genetyczne. słońce mnie brzuch boli bardzo często byłam u ginki i powiedziała że to normalne bo macica się rozciąga więc skarbie nie martw się bo na pewno wszystko jest dobrze. musi być teraz dobrze i nie ma innej opcji:-):-)

reklama
Do góry