reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga-kiedyś znałam takiego....co wiecznie czuł się dzieckiem...byłam z nim dość długo...ale jego czas sie skończył..
She-naszego labka mamy od szczeniaka mieliśmy jego mamę i został u nas jako jedyny pies ocalały z tego miotu.wabi się RUFI.
w grudniu będzie miał rok.jeszcze

reklama
Witam
kinguś - to już ostatnie momenty w tym dwupaku:)
To prawda ;-);-)
Jaki polecacie syropek na gardło , żeby nie zaszkodził a pomógł. Diabelnie boli mnie gardełko
Ja się przeziębiłam w 5 tc to lekarz kazała się domowymi sposobami leczyć tzn. syrop z cebuli, płukanie gardła solą albo sodą. Herbatka z cytryną i miodem. Dużo czosnku;-)

Jesteśmy :-):-):-):-):-) dwie nóżki, dwie rączki, zdrowe serduszko, żołądek i pęcherz moczowy, kolanka i stópki -wszystko jest w jak najlepszym porządku:-D:-D:-D:-D:-D
Super wiadomości :-):-):-)

Kochane ja tylko na sekundę.
Pitbull pogryzł Nila mojego psa.
O matko biedna psinka:-( Ja kiedyś miałam dobermankę i przez to że była w kagańcu pogryzł ją inny pies, skóra pod okiem normalnie jej wisiała.

Kingus u Ciebie, to już chyba możemy dni i godziny odliczać po porodu. Oh nie mogę się doczekać fotek maleństwa :-):-)
Odliczajcie i trzymajcie kciuki za nas:tak::tak:

Mam nadzieję że niedługo wstawię kolejny suwaczek
Na pewno ;-);-)

Kinguś już niedługo w dwupaku:-):-):-) kochana ostatnie chwile lenistwa -leż, bycz się i z łóżka nie złaź -dobrze Ci radzę:-D:tak:
I proszę tutaj pomachać do mojej dzidzi -dla Was wersja 3d:-)
A mój S jest ode mnie młodszy -o miesiąc -a mówiłam "nigdy w życiu młodszego:eek::eek::eek:" -no i się zakochała;-)
Dziś pospałam do 11;-);-)
Śliczna Twoja dzidzia :-D:-D

ja zaraz jade do lekarza, bo mnie rozklada :crazy: uszy zatyka i bola czasami, katar, gardło boli i poce się jak smok :zawstydzona/y:
Trzymaj się.

Boże jak taka będzie pogoda na moim ślubie to się zapłaczę na amen :-( Może nie być słońca, ale tak bardzo bym chciała, żeby nie padało...
Na pewno na ten dzień wyjdzie słoneczko.

Ja nadal w dwupaku, jutro wizyta i mam nadzieje że moja szyjka zechce współpracować i zacznie się skracać:tak::tak:

Hej dziewczyny :) Długo mnie tu nie było więc teraz postaram się to naprawić.....
Mam do was pytanie.... ale może najpierw napiszę od początku o co chodzi :) Niestety w maju tego roku poroniłam w 12 t.c. po 4 miesiącach starania się ponownie jestem w ciązy w 8 tyg. U lekarza byłam tylko raz aby się upewnić i potwierdzić. Teraz mam wizytę zaplanowaną na 12 października - 4 dni przed ślubem i przyznam się że boję się strasznie... żebym nie usłuszala tego smego co poprzenio :( I tu mam waśnie pytanie.. powiedzcie, czy to jest normalne jak w tym tygodniu boli podbrzusze> Chwilami aż mnie kuje;/ boje się,ze może być coś nie tak... Tak bardzo pragniemy maleństwa że aż strach pomyśleć ,że mogłoby się znowu nie udać .... jak to jest w wami?

Hej dziewczyny :) Długo mnie tu nie było więc teraz postaram się to naprawić.....
Mam do was pytanie.... ale może najpierw napiszę od początku o co chodzi :) Niestety w maju tego roku poroniłam w 12 t.c. po 4 miesiącach starania się ponownie jestem w ciązy w 8 tyg. U lekarza byłam tylko raz aby się upewnić i potwierdzić. Teraz mam wizytę zaplanowaną na 12 października - 4 dni przed ślubem i przyznam się że boję się strasznie... żebym nie usłuszala tego smego co poprzenio :( I tu mam waśnie pytanie.. powiedzcie, czy to jest normalne jak w tym tygodniu boli podbrzusze> Chwilami aż mnie kuje;/ boje się,ze może być coś nie tak... Tak bardzo pragniemy maleństwa że aż strach pomyśleć ,że mogłoby się znowu nie udać .... jak to jest w wami?

Witaj...kolejna fasolinka w naszym gronie.....
Wiesz, ja byłam tylko raz w tej feralnej ciąży, ale pamiętam, ze tez na poczatku mnie tak kuło w brzuchu...i to tak ma być.....własnie potem w 6 tygodniu jak przestało boleć ...to po 2 następnych okazało się, że kapa. Więc brzuch w ciązy ma boleć.

Witajcie dziewczęta.

Mnie lekkie przeziębienie dopadło. Gardło boli. A tu taka pogoda wstrętna, wieje, pada, no teraz nawet słońce wyszło, ale dalej wieje.Na szczęście mam dzień wolny.

As dobrze, że operacja teściowej się udała. Szkoda pieska.

Agata to już niedługo to pewnie i płeć będziecie znali. Jeszcze troszkę i w czwarty miesiąc Wam się zacznie. A ja z tym styczniem tak, bo mi się umowa kończy. Przecież nie muszą mi przedłużać jak będę poniżej trzeciego miesiąca ciązy a 2 źródła dochodu są potrzebne tym bardziej, że mamy kredyt.

Ewcik83 generalnie bóle mogą występować, bo się macica rozszerza itd. Jak będzie mocno bolało to idź szybciej do lekarza, albo przedzwoń i się zapytaj. Możesz zawsze nospę wziąć.

Kinguś może już szyjka się skraca, oby. Powodzenia jutro na wizycie.

She ile Ci się ta @ już spóźnia? Mogę wystawić moje buty za okno, tylko jeszcze przypomnij kiedy :-)

Koti zdrowiej

Ola81 miłego dnia Tobie też życzę.

A jak tak gadacie o facetach to ja powiem tylko, że mój P. jest ode mnie starszy o rok tylko a dogadujemy się idealnie, obydwoje tak samo podchodzimy do życia. Więc nie zawsze jest to reguła, że facet starszy jest "doroślejszy". Zależy kto na kogo trafi.

Zgadzam się z Tobą odnośnie facetów. Mój tez jest starszy tylko o rok i jest cuuuudowny.
Jesteśmy przyjaciółmi, jesteśmy razem 14 lat, a od 3 jestesmy małżeństwem...i nadal jesteśmy zakochani.

reklama
Witam:)
karolcia81
- to oby @jak najprędzej pprzyszła i poszła! Właśnie Ty masz działać a nie się ścinać ze swoim Z!!!No i lepiej się jakoś zabezpiecz przed choróbskiem bo teraz jak widać okres taki na chorowanie:(

kaska0201 - witaj!

agnieszka0240 - witaj!I nie daj się choróbsku!!

Agniesia82 - witaj

ewelina28 -A to czemu takie cda w nocy miałaś?Coś nie doczytałam?

aga34 - no rób ten syrop. Może w smaku nie zaspecjalny, ale pomaga!Ja też do mięsożernych należę:)Gdzie tam stara, życie się zaczyna po 30-tce podobno:)Aga mój K tez ode mnie dużo młodszy, ale wcale mi to nie przeszkadza. Wbrew pozorom to nie wiem decyduje o dojrzałości człowieka:)

Agatka - ale ma pomysły ten Twoj małżonek:)Tylko to pojutrze t u mnie już za długo trwa i nazbierało się tego wszystkiego..dziś zaczynam!!!Juz w sumie wiem jak to powinno byc dobrze:)Ja już mam jedne bliźniaki w niebie, więc teraz może byc jedna dzidzia, byleby zdrowa!!!ŚLICZNĘ TO WASZE MALEŃSTWO!!!Wcale się nie dziwię że mam "pękła"..

karola322 - może dziś dzidzia bedzie łaskawa:)Dobrze, że w weekend będziesz miała mężusia tylko dla siebie:)

koti81 - no to lepiej idź do lekarza!!!KURUJ SIĘ!

Ola81 - miłego dnia!Napisz czasem coś więcej, co u Ciebie..

kasiamaj- no pogoda paskudna, się z domu ruszyć nie chcę!!

She - no mówię Ci:)Miał białą kszulę, ale kamizelkę i musznik ecri..i naprawdę fajnie to wyglądało!!!Więc się już tym nie przejmuj, i kup mi w tajemnicy białą koszulę!:)U mnie na ślubie pogoda była psia...do południa lało jak nie wiem.. i zimno było..dobrze, że chociaż na ślubie i po nie padało..ale dla nas i tak słońce świeciło:)Dla Was też będzie!!!A z bucikami jak to mówią "Pomożecie - Pomożemy!?:)::

V_jolka80 - to super!teraz tylko patrzeć jak pierwsza @ przyjdzie!!!

kinguś - to trzymam kciuki za wizytę!No i oby zechciała współpracować:)

ewcik83 - witaj! Gratuluję fasolki pod serduszkiem!!!Trzymam za was kciuki!!!Tym razem musi byc dobrze!!!

kaziz - witaj!

GosiaLew - mamy normalnie jakąś plagę przeiębień!!!masz rację wszystko zależy od tego, kto, na kogo trafi:)Wiek nie ma żadnego znaczenia!

mała wstała więc uciekam, dobrze, że zdążyłam napisać!ja dziś idę do gina, ale tylko po zwolnienie, bo sie tak z nim mówiłam!

Miłego dzionka:) Będę zaglądać:)

Do góry