reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No i znowu dzwoni!
Oszalał!:wściekła/y:
VJOLKA DOBRZE DOBRZE ŻE SIĘ MĘŻUŚ MARTWI CIESZ SIĘ KOCHANA MÓJ PRACUJE PO 12H I CZASEM JEST TAK ZAPRACOWANY ŻE PRZEZ 12H POTRAFI SIĘ NIE ODZYWAĆ A ŻE JA JESTEM UPARCIUCH TO TEZ SIĘ NIE ODZYWAM. TO FAJNE NIE JEST:wściekła/y::wściekła/y:
DZIEWCZYNY CIEKAWE CO U GOSI84 MIAŁA CHYBA IŚĆ DZISIAJ NA USG. TRZYMAJMY KCIUKI MUSI BYĆ DOBRZE JAK PĘCHERZYK URÓSŁ TO MUSI BYĆ DOBRZE:-):-)

Kochane moje, Wiola...jak ja Was proszę nie pogrązajcie się w rozpaczy....żyjcie dalej, kochajcie wspaniałych mężów, głaskajcie swój pusty jeszcze brzuszek - widzicie co napisałam : PUSTY JESZCZE, A NIE PUSTY JUŻ!

Wiem, że jest cięzko, że nie zapomnimy, ale żyjmy i cieszmy się tym życiem...... i żyjmy więcej, szybciej, pełniej...i czekajmy w miłości i szczęściu.....zasłońmy grubą kotarę na to się stało i nie oglądajmy się ciągle za siebie.....tyle pięknego jeszcze przed nami...

Może masz i rację...
Może w końcu spełnię swoje marzenie i otworzę sklep z artykułami dla dzieci...

Wiem, wiem.....ale Ty tym bardziej staraj się troszkę wyprzeć ten smutek z serduszka...czeka Cie w końcu najpiekniejszy dzień w życiu, będziesz napiękniejszą , najszczęsliwszą księżniczką....przysięgniecie sobie miłość, a potem już wszystko będzie dobrze zobaczysz.....usmiechnij się kochana.....jak to tak smutna Panna Młoda?

Obiecuję, że się postaram :-)

VJOLKA DOBRZE DOBRZE ŻE SIĘ MĘŻUŚ MARTWI CIESZ SIĘ KOCHANA MÓJ PRACUJE PO 12H I CZASEM JEST TAK ZAPRACOWANY ŻE PRZEZ 12H POTRAFI SIĘ NIE ODZYWAĆ A ŻE JA JESTEM UPARCIUCH TO TEZ SIĘ NIE ODZYWAM. TO FAJNE NIE JEST:wściekła/y::wściekła/y:
DZIEWCZYNY CIEKAWE CO U GOSI84 MIAŁA CHYBA IŚĆ DZISIAJ NA USG. TRZYMAJMY KCIUKI MUSI BYĆ DOBRZE JAK PĘCHERZYK URÓSŁ TO MUSI BYĆ DOBRZE:-):-)

Martwi się...
Chyba nie...
My po prostu jesteśmy od siebie uzależnieni
Jak któreś z nas nie zadzwoni przez więcej niż godzinę, to zaraz to drugie dzwoni z pytaniem:
"Co się dzieje?":-D

reklama
Tylko, ze wiesz...
Ponad 6 lat po ślubie...
To już podobno nie jest normalne...:-D:-D:-D

My 2 lata związku mamy na karku. Ale moje koleżanki mówią, że dawno nie widzieli tak zakochanych i nie mogących żyć bez siebie osób.

Dziewczynki śniło mi się że widziałam w zlewie 2szczęski z białymi zębami trochę mnie ten sen wystraszył może któraś wie co oznacza.

Nie mam pojęcia...

Do góry