kasikz Ja nic nie bralam ale mialam dwa zabiegi i to moze mialo wplyw na to bo pozmienial mi sie cykl po drugim zabiegu to mialam @ taka slaba tylko ledwo ledwo i pozniej po tym mialam przerwe ponad miesiac to tez sie juz martwilam ze cos nie tak bo tety wychodzil negatywnie a @ nia mialam ale juz jest i sie ciesze;-)
reklama
Nic się nie martw, ja też miałam małe skrzepy, mój lekarz mówił, że to normalne....jednakże jeśli długo będą sie utrzymywały to pędź do lekarza...
Ufff....
Uspokoiłaś mnie...
Bo już na prawdę zaczytałam się bać...
jolka80 Ja tez mialam ale ja dlugo plamilam i to mnie zmartwilo i na kontrolnej wizycie tez mojemu lekarzowi to sie nie spodobalo i odrazu na usg i wyszlo ze sa jeszcze resztki czyli nie dokladne wyczyszczenie.Wiec jak cos cie martwi to idz do lekarza.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Kochana, ale sprawdź jeszcze temperaturkę, jeśli nie ma to wsio ok......Ufff....
Uspokoiłaś mnie...
Bo już na prawdę zaczytałam się bać...
jolka80 Ja tez mialam ale ja dlugo plamilam i to mnie zmartwilo i na kontrolnej wizycie tez mojemu lekarzowi to sie nie spodobalo i odrazu na usg i wyszlo ze sa jeszcze resztki czyli nie dokladne wyczyszczenie.Wiec jak cos cie martwi to idz do lekarza.
Na razie to jest dopiero tydzień od zabiegu i dopiero pierwszy mały skrzep, więc zobaczymy, co się będzie działo dalej...
Ale jeśli się okaże, ze to się utrzymuje, to natychmiast do lekarza...
wysłałam.Taki, to może nie...
Ale jakiś mniejszy....
Poproszę...
A na PW czekam ;-)
A co do kołysanki.
Jeśli się nie pogniewacie to coś Wam wrzucę bardzo osobistego.
Gdyby komuś przeszkadzała taka ilość fotek to z góry przepraszam.
Wrzuta.pl - Kubuś
tak miałam.Spokojnie wszystko jest dobrze.Oczyszczasz się.Powiedzcie mi, moje koffane,
czy podczas pozabiegowego plamienia czy krwawienia
miałyście na wkładkach jakieś małe skrzepy, albo jakieś pozostałości?
Bo ja przed chwilką coś takiego znalazłam i się przeraziłam,
że może mnie nie dokładnie wyczyścili???
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Kochana, ale sprawdź jeszcze temperaturkę, jeśli nie ma to wsio ok......
Temperatura 36,5, więc chyba oki
ewelina28
Dum Spiro Spero...
I prawidłowo.....czyli wsio ok:-)Temperatura 36,5, więc chyba oki
wysłałam.
A co do kołysanki.
Jeśli się nie pogniewacie to coś Wam wrzucę bardzo osobistego.
Gdyby komuś przeszkadzała taka ilość fotek to z góry przepraszam.
Wrzuta.pl - Kubuś
tak miałam.Spokojnie wszystko jest dobrze.Oczyszczasz się.:-)
Ale cudny dzidziuś...:-)
reklama
jolka80 Ja bylam 14 dni po zabiegu na pierwszej wizycie.Po drugim zabiegu plamilam z 4 dni tylko i inaczej wogole sie czulam niz wtedy.Ale nie martw sie napewno sie jeszcze oczyszczasz bo to dopiero tydzien.