reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

martwi się...
Chyba nie...
My po prostu jesteśmy od siebie uzależnieni
jak któreś z nas nie zadzwoni przez więcej niż godzinę, to zaraz to drugie dzwoni z pytaniem:
"co się dzieje?":-d
vjola ekstra też bym tak chciała my tez do siebie dzwonimy piszemy ale nie tak często jak bym chciała niestety teraz więcej potrzebuje bo siedzę już w domku 2 miesiące sama jest mi trochę ciężko ale jakoś to będzie.

reklama
Ząb wskazuje na potrzeby materialne i seksualne. Dokładne znaczenie daje się odczytać przede wszystkim z następujących okoliczności towarzyszących:
zdrowe zęby: zwiastują sukces i korzyści materialne

Mnie na 2 dni przed poronieniem śniło się, że poroniłam dziewczynkę, ale taką już ubraną w sukieneczkę, z w pełni wykształconymi wszystkimi członkami i z pulchną buzią...:-(

Kochane nie smutkajcie się tak. Co do snów już kiedyś o tym rozmawiałyśmy. Nie wiem czy w nie wierzyć.Boję się trochę. Choć moze jest w nich coś..
Mi na pocztku ciąży śniłio sie że rodze w 5 miesiącu . A urodziłam w siódmym. Nie wiem czy jedno ma się do drugiego.
CHoć może one przekazują jakieś emocje i jakąś podświadomosć

Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D
Nieżle oj co ten twój synuś jeszcze wymyśłi:-)

reklama
Do góry