reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzien dobry wszystkim:-)ostatnio malo tu bywam bo ma zawsze siedzi przy kompie bo ja za dlugo nie posiedze z ta noga.Co u mnie nowego dostalam wkoncu @ az mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.Wiec jak juz nozka bedzie zdrowa to rozpoczynamy staranka juz niemoge sie doczekac.Bo nawet teraz z ta noga to zabardzo nie mozemy poszalec hehe:-);-)Milego dzionka.

Dzien dobry wszystkim:-)ostatnio malo tu bywam bo ma zawsze siedzi przy kompie bo ja za dlugo nie posiedze z ta noga.Co u mnie nowego dostalam wkoncu @ az mi ulzylo bo juz myslalam ze cos nie tak.Wiec jak juz nozka bedzie zdrowa to rozpoczynamy staranka juz niemoge sie doczekac.Bo nawet teraz z ta noga to zabardzo nie mozemy poszalec hehe:-);-)Milego dzionka.
Witaj,
to super wiadomości!!!! Jeszcze troszke i staranka, więc trzymam kciuczki, by sie udało, a uda się ;-);-):-):-):-) Pozdrawiam i przesyłam pozytywne fluidki :-)

Wiecie co..
Te zawroty głowy wcale mi nie przeszły...:-(
A wręcz się nasiliły...
Chciałam wstać z fotela, to myślałam:shocked2:, że upadnę...:shocked2:

SUper. Niech ta nóżka szybko zdrowieje:-) Moze jak ty się doczekałś @ to ja ja się doczekam, w czwartek zjadłam oststni duphaston na wywyołanie. Podobno ok 5 dni powinnam dostać. Zobaczymy

Powiedzcie mi, moje koffane,
czy podczas pozabiegowego plamienia czy krwawienia
miałyście na wkładkach jakieś małe skrzepy, albo jakieś pozostałości?
Bo ja przed chwilką coś takiego znalazłam i się przeraziłam,
że może mnie nie dokładnie wyczyścili???:szok:

reklama
Powiedzcie mi, moje koffane,
czy podczas pozabiegowego plamienia czy krwawienia
miałyście na wkładkach jakieś małe skrzepy, albo jakieś pozostałości?
Bo ja przed chwilką coś takiego znalazłam i się przeraziłam,
że może mnie nie dokładnie wyczyścili???:szok:
Nic się nie martw, ja też miałam małe skrzepy, mój lekarz mówił, że to normalne....jednakże jeśli długo będą sie utrzymywały to pędź do lekarza...

Do góry