O jak pięknie!
Już mi lepiej :-)
Cieszę się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak pięknie!
Już mi lepiej :-)
Jak dla mnie 1 ;-):-)Jakby mi jeszcze leń minął to byłoby extra. Muszę zrobić żeberka, a na 19.00 idę do fryzjerki na wałki. A tymczasem czas leci a ja stoję w miejscu. A właściwie - siedzę :-)
Dziewczyny, który wzór ładniejszy? 1 czy 6?
PODZIĘKOWANIA na ŚLUB, ŻYCZENIA, CHRZEST - TUBA (748615441) - Aukcje internetowe Allegro
Jak dla mnie 1 ;-):-)
Otóż to...równowaga musi być zachowana;-) :-)Też chyba przychylam się do 1. Bo złote już mamy Oscary dla Rodziców, więc dla równowagi powinno być coś srebrnego :-)
Jakby mi jeszcze leń minął to byłoby extra. Muszę zrobić żeberka, a na 19.00 idę do fryzjerki na wałki. A tymczasem czas leci a ja stoję w miejscu. A właściwie - siedzę :-)
Dziewczyny, który wzór ładniejszy? 1 czy 6?
PODZIĘKOWANIA na ŚLUB, ŻYCZENIA, CHRZEST - TUBA (748615441) - Aukcje internetowe Allegro
Myślisz, że tak łatwo pójdzie mam nadzieje;-)Kinguś a czego Ty się zaczynasz bać? a może porodu się boisz? no nie pękaj -wyjdzie dziurką i z głowy:-)
Listopad będzie Waszod listopada staranki tak na maksa teraz spontanicznie gdyby coś to będę się cieszyć ale nic na siłę
Mam nadzieje, że dziś lepiej;-)A ja dziś mam wisielczy humor...:--(
Czekam i czekam no ale do terminu jeszcze trochę zostało;-)Kinguś-trzymaj trzymaj.-może tym razem coś wyjdzie???
U mnie po 45 zł każde.i jeszcze jedno pytanie....
wie któraś z Was może ile biorą za zrobienie badania na toksoplazmozę???
tak orientacyjnie ...????
Mojemu androlog powiedział, że nie można na podstawie jednego badania wyrokować, trzeba powtórzyć za miesiąc lub dwa. Ja mojemu M dawałam salfazin+selen+l-karnitynę.Dzwoniłam właśnie do gin. - przełożył mi wizytę na wcześniej, mówił, że zobaczy wyniki i zdecyduje czy nie powtórzyć, a na koniec dodał "Będziemy walczyć Pani Ewelino" - to były cudowne słowa.....lepiej się poczułam....bo skoro mój gin. wierzy, to i ja MUSZĘ!!!!!!! Nie ma innego wyjścia.....:-)
Śliczne miejsce.Dziewczyny zobaczcie co mi się udało załatwić na dzień ślubu :-) Mamy tam godzinę na strzelanie zdjęć :-)
Taras widokowy z Sea Towers Gdynia
Trzymam kciukiegzamin mam o 14
niby wszystko umiem ale poprzednie dwa razy też umiałam
Właśnie miałam pytać, czyli nic nie wiadomoMi odpisała pani dr. ze badania sekcji nie wykazały patologii. Teraz idę w środę robić jakies badnka- chyba hetktolitry krwi mi na to póją. Zastanawiam sie że jakby @ przyszła to mogę robic badania z krwi czy lepiej poczekać. jak myslicie
Super, że masz tyle energiiJestem!!!!!!
Dziewczyny jakiego ja mam dziś powera a myślałam że całe 9 miesięcy przegniję w łóżku i będę tylko spała do bólu głowy obudziłam się i mnie olśniło że zrobię włosy z miotły na człowieka , postawię pranie, wyciągnę coś na obiad i najchętniej bym gdzieś polazła;-) wczoraj jak gotowałam już nie było mi niedobrze (ale nie martwię się bo przecież wszystko jest ok). Najedliśmy się frytek, piersi z kurczaka i surówek a jak teraz codziennie będę miała tyle energii to muszę jakieś zajęcie sobie znaleźć bo zwariuję
Ślicznie :-)A mi się udało skończyć kolejną kartkę schematu z obrazu.
I cóż.chwalę się ;-)
1 :-):-)Dziewczyny, który wzór ładniejszy? 1 czy 6?
Żeberka za ciebie zrobię w sosie barbecue, a wzór... hmmm... 1
Och gdyby tak się dało :-)
Tymczasem ja chyba zrobię takie:
Wielkie Żarcie - Przepis - Żeberka w sosie cebulowym
No i z racji tego, że wszystkie oddane głosy są póki co na wzór 1, to taki też zamówię :-) Dzięki. Na Was zawsze można liczyć :-)