kinguś
Nie poddam się
Witam
Już bym chciała ją mieć przy sobie ale pomalutku zaczynam się bać
[*]
Już nie mogę się doczekać ;-);-)Kingus to juz nie długo:-)
Oby przyniósł Ci szczęście.Leży głęboko w kieszeni moich spodni....
Dużą miałaś bete, szczerze to nie wiem ile się utrzymuje.A powiedzcie mi, moje drogie, jak długo Beta HCG może utrzymywać się we krwi?? I jakie jest prawidłowe. Ja na karcie ze szpitala miałam 4112, a poroniłam w 6 tygodniu...
Słyszałam, że te tabletki to bardzo zdrowe są a najbardziej czerwoneA i m&m's przyniosłam z "apteki" jeszcze;-);-);-)
Kinguś cuowne wiadomości Ty się przyznaj ze chciałaś szybciej bo już Ci bylo spieszno do tulenia i zacałowywania;-) super że wszystko dobrze -mówiłam że trzeba pozytywnie myśleć i nawet człowiek się wtedy sam wyleczy:-)
Już bym chciała ją mieć przy sobie ale pomalutku zaczynam się bać
Nawet tak nie myśl.A mnie teraz tak coś naszło i nie chce puścić...
A może to moja wina???
;-);-)kingus - super wiadomościCiesze się Twoim szczęściemJuż tak nie wiele zostało
Jeśli pęcherzyk nie pęknie to albo się wchłonie albo zrobi się z niego torbiel. Niestety nie wiem dlaczego nie pękają może przez brak jakiś hormonów.Witam
dziewczyny powiedzcie mi dlaczego te pecherzyki nie pekaja :-(I czy jest to grozne pozdrawiam
Dzięki;-)Kinguś cieszę się razem z Tobą.
Jak trzeba to trzebaAle jak do 35dc nie dostanę @, to się w mój napięty terminarz będę musiała wcisnąć jeszcze ginka. Cholipka...
Trzymam kciuki żeby samo się rozwiązało ;-);-)może samo się jakoś rozwiąże???
Bardzo mi przykroNasz Aniołeczek odszedł bo w 5 badaniach USG nikt nie zauważył nic niepokojącego.
[*]
Super plan :-):-)Kochane moje zwariowałam.
Właśnie postanowiłam,że idę do szkoły .
Od października zaczynam semestr.
Kuszę kuszę i nic ;-);-)Kinguś, super, że Twoja nerka się trzyma Widać dzidzia już powoli zbiera się na tą stronę brzuszka, w końcu ją tak kusisz łóżeczkiem, misiami na ścianie, ciuszkami i pewnie mnóstwem innych licznych drobiazgów ;-)
Gratuluję.No i zrobiłam - ukazały się dwie ładne kreseczki )) Za 2 tygodnie mam wizytę )