reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam was dziescyny przy porannej herbatce i delicjach:-D:-D:-D
Zaraz uciekam, bo mamy w planach wyjazd do moich rodziców... Po raz pierwszy od odejścia Antosi...:-(
Bardzo się boję tej wizyty... Boję się, że się rozkleję i nie będę potrafiła z powrotem się skleić :-(
Poza tym... To była moja pierwsza noc, którą przespałam spokojnie, bez płaczu... Może to dzięki temu kasztanowi, którego dostałam, a który spoczywał pod moją poduszką :eek:
Całuję was mocno i do zobaczenia....

reklama
Witam Was Kochane

Trudno Was dogonić w czytaniu. Nie było mnie 1 dzień a tak wiele się zmieniło.
Witam dwie Aniołkowe Mamusie. Dla Waszych Aniołków zapalam (*).
No i gratulacje dla nowej fasolki.

Chciałam podziękować wszystkim dziewczynkom, które trzymały moooooocno kciuki za moją wczorajszo-wieczorną wizytę u gina..
USG wykazało malutki pęcherzyk ciążowy. Gin kazał mi jeszcze dziś rano zrobić test ciążowy.No i zrobiłam - ukazały się dwie ładne kreseczki :))) Za 2 tygodnie mam wizytę :))

Gratuluję!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki!

No, wróciłam...;-)
Nie było tak źle.... Bo nikogo u rodziców nie było...:-D:-D:-D:-D:-D
Tak to bywa z niezapowiedzianymi wizytami:eek:
Ale może to i lepiej....
Dziś mam wolne... Wczoraj sobie posprzątałam, obiadek na weekend zrobiłam, więc leniu****ę...:-D:-D:-D

As, a czego Ty kochana będziesz się uczyć?

A u mnie w sumie ok, tylko weny jakoś tak nie mam do pisania. W robocie pełno roboty ;-), a przez najbliższe dwa tygodnie to będzie jeszcze więcej. Do tego chałupka dalej nie do końca ogarnięta po malowaniu, czyli nie wszystkie kartony z książkami zostały rozpakowane. Najgorsze co może być to charakter chomika, że wszystko się jeszcze przyda :wściekła/y:, no ale co zrobić, że tak mam :zawstydzona/y:
Z terminów wnioskując to jestem już po owulacji, a jak jest naprawdę to tylko moje jajniki wiedzą ;-)

I tak to, miłego dzionka, pozdrawiam serdecznie Was wszystkie te wymienione i niewymienione :-)
Klaudia mi przeszkodziła w zrobieniu matury i mam technika,ale bez matury.
Dziś byłam i już wiem wszystko.
Liceum ogólnokształcące muszę robić,ale od 3 semestru :-):-),czyli 2 latka i maturka w łapkach.
W sumie to bardzo przyjemnie było,bo jak się okazało sekretarką jest moja znajoma.Dyrektorka super,:tak:Zamiast wpisowego 500 zł na jutro mam jej w wolnej chwili obraz zrobić .:-D:-D:-D:-D
Ania ta znajoma powiedziała jej ,że ja obrazy wyszywam .
W zawodzie wpisałam dogoterapeuta,więc jeszcze mi dyrektorka dziecko z autyzmem podsunie na terapię,:szok::-D:-D ale oczywiście odpłatnie.
Zajęcia od 9 do 14 w sobotę i w niedzielę 3 km. od domu.:tak::-):-)
Już się cieszę;-):-):-D:-D:-D.
Dostałam jeszcze tydzień ewentualnego wolnego,bo grupy już chodzą,ale chyba jutro już pojadę.:tak::-D:-D:-D.Co się będę w domu nudzić.;-):-):-)

Oj ja też chomik straszny jestem.:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Witam Was Kochane

Trudno Was dogonić w czytaniu. Nie było mnie 1 dzień a tak wiele się zmieniło.
Witam dwie Aniołkowe Mamusie. Dla Waszych Aniołków zapalam (*).

Chciałam podziękować wszystkim dziewczynkom, które trzymały moooooocno kciuki za moją wczorajszo-wieczorną wizytę u gina..
USG wykazało malutki pęcherzyk ciążowy. Gin kazał mi jeszcze dziś rano zrobić test ciążowy.No i zrobiłam - ukazały się dwie ładne kreseczki :))) Za 2 tygodnie mam wizytę :))
najszczersze gratulacje :tak::-):-)

No, wróciłam...;-)
Nie było tak źle.... Bo nikogo u rodziców nie było...:-D:-D:-D:-D:-D
Tak to bywa z niezapowiedzianymi wizytami:eek:
Ale może to i lepiej....
Dziś mam wolne... Wczoraj sobie posprzątałam, obiadek na weekend zrobiłam, więc leniu****ę...:-D:-D:-D
Fajnie,że spotkanie się udało.
Dzięki za zaproszenie.

Idę obiadek szykować,bo zaraz moje głodomorki z Buffo wrócą.
Klaudia dziś miała pierwsze zajęcia w Metro od czasu kontuzji.
Ciekawa jestem jak jej poszło,bo na dzień dobry godzina akrobatyki i 2 godziny tanca..:tak:;-):-)

Spotkanie się nie udało:wściekła/y:
Mama została rano wezwana pilnie do pracy:wściekła/y:
A tato, z racji, że nie wiedział o naszym przybyciu, pojechał sobie na działkę...
Więc zajechaliśmy, wchodzimy na górę i ... śpiewamy "U drzwi Twoich stoję..." :-D:-D:-D:-D:-D
Więc spotkanie przełożone z przyczyn od nas nie zależnych:-D:-D:-D:-D

reklama
witam was kochane

trudno was dogonić w czytaniu. Nie było mnie 1 dzień a tak wiele się zmieniło.
Witam dwie aniołkowe mamusie. Dla waszych aniołków zapalam (*).

Usg wykazało malutki pęcherzyk ciążowy. Gin kazał mi jeszcze dziś rano zrobić test ciążowy.no i zrobiłam - ukazały się dwie ładne kreseczki :))) za 2 tygodnie mam wizytę :))
aga ogromne gratulacje:-):-) teraz musi być tylko dobrze nie ma innej opcji:-):-)
witajcie kochane ja na chwilkę bo wymioty dalej mnie trzymają mamusia dzisiaj moja przyjechała zrobiła mi zupkę pomidorową:-):-) i posprzątała mieszkanko ach te mamusie:-):-) kochane ja dzisiaj czuje się nie za dobrze jak codziennie ostatnio byłam na zastrzyku dostałam podwójną dawkę tak mnie dupsko boli że masakra ale dzidzi najważniejsza:-):-) kochane uciekam się położyć później jeszcze zajrzę buziaczki

Do góry