As, a czego Ty kochana będziesz się uczyć?
A u mnie w sumie ok, tylko weny jakoś tak nie mam do pisania. W robocie pełno roboty ;-), a przez najbliższe dwa tygodnie to będzie jeszcze więcej. Do tego chałupka dalej nie do końca ogarnięta po malowaniu, czyli nie wszystkie kartony z książkami zostały rozpakowane. Najgorsze co może być to charakter chomika, że wszystko się jeszcze przyda
, no ale co zrobić, że tak mam
Z terminów wnioskując to jestem już po owulacji, a jak jest naprawdę to tylko moje jajniki wiedzą ;-)
I tak to, miłego dzionka, pozdrawiam serdecznie Was wszystkie te wymienione i niewymienione :-)
Klaudia mi przeszkodziła w zrobieniu matury i mam technika,ale bez matury.
Dziś byłam i już wiem wszystko.
Liceum ogólnokształcące muszę robić,ale od 3 semestru :-):-),czyli 2 latka i maturka w łapkach.
W sumie to bardzo przyjemnie było,bo jak się okazało sekretarką jest moja znajoma.Dyrektorka super,
Zamiast wpisowego 500 zł na jutro mam jej w wolnej chwili obraz zrobić .
Ania ta znajoma powiedziała jej ,że ja obrazy wyszywam .
W zawodzie wpisałam dogoterapeuta,więc jeszcze mi dyrektorka dziecko z autyzmem podsunie na terapię,
ale oczywiście odpłatnie.
Zajęcia od 9 do 14 w sobotę i w niedzielę 3 km. od domu.
:-):-)
Już się cieszę;-):-)
.
Dostałam jeszcze tydzień ewentualnego wolnego,bo grupy już chodzą,ale chyba jutro już pojadę.
.Co się będę w domu nudzić.;-):-):-)
Oj ja też chomik straszny jestem.
Witam Was Kochane
Trudno Was dogonić w czytaniu. Nie było mnie 1 dzień a tak wiele się zmieniło.
Witam dwie Aniołkowe Mamusie. Dla Waszych Aniołków zapalam (*).
No i gratulacje dla nowej fasolki.
Chciałam podziękować wszystkim dziewczynkom, które trzymały moooooocno kciuki za moją wczorajszo-wieczorną wizytę u gina..
USG wykazało malutki pęcherzyk ciążowy. Gin kazał mi jeszcze dziś rano zrobić test ciążowy.No i zrobiłam - ukazały się dwie ładne kreseczki
)) Za 2 tygodnie mam wizytę
)
najszczersze gratulacje
:-):-)
Fajnie,że spotkanie się udało.
Dzięki za zaproszenie.
Idę obiadek szykować,bo zaraz moje głodomorki z Buffo wrócą.
Klaudia dziś miała pierwsze zajęcia w Metro od czasu kontuzji.
Ciekawa jestem jak jej poszło,bo na dzień dobry godzina akrobatyki i 2 godziny tanca..
;-):-)