reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
nic, tylko lać i patrzeć, czy równo puchnie...:-):-):-)
Chyba Ci kupię taką piłeczkę odstresowującą, żebyś ją ściskała, zamiast trzymac papierosa w ustach:-D:-D:-D

Weźcie mnie wygońcie stąd do roboty!:rofl2:

na razie jestem na etapie "palić jak już na prawdę nie jesteś w stanie wytrzymać"
nienajlepszy może sposób ale ogranicza i to bardzo więc powoli coś się dzieje w kierunku rzucania

Witam was kochane ja dopiero teraz ale nie czuje się za dobrze i niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić i wszystkim odpisać.
agatko mi nie przeszkadza że tu mi piszesz ja jestem częsciej tu niż na kwietniówkach bo tamte laski mnie doprowadzają do szału i mam ochotę wejść napisać co myślę i już tam nie zaglądać. Zero w nich optymizmu ja już mam dość martwienia się dzidzią chce się cieszyć tą ciążą a ciągle co tam jestem to zawsze myślą źle nigdy pozytywnie.
karolcia81 ja cię tu chyba zaraz doprowadzę do ładu:-):-)
co znaczy że się boisz??? Jesteś młodą zdrową kobietą i wszystko tym razem musi być dobrze nie zadręczaj się bo to nie ma sensu prosze mi się uśmiechnąć i myśleć pozytywnie bo jak wy zaczynacie się bać to ja też zaczynam mieć jazdy a tak nie może być proszę tylko myśleć o pozytywnych śprawach i starać się nie martwić musi być teraz dobrze i nie ma innej opcji:-):-):-)
gosia84musi być dobrze i nie ma innej opcji ja codziennie się mądle za nas wszystkie i musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-)
kochane postaram się was poczytać bo tyle piszecie że narazie nie mam siły wszystkiego nadrobić buziaczki skarbeczki

Witam was kochane ja dopiero teraz ale nie czuje się za dobrze i niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić i wszystkim odpisać.
agatko mi nie przeszkadza że tu mi piszesz ja jestem częsciej tu niż na kwietniówkach bo tamte laski mnie doprowadzają do szału i mam ochotę wejść napisać co myślę i już tam nie zaglądać. Zero w nich optymizmu ja już mam dość martwienia się dzidzią chce się cieszyć tą ciążą a ciągle co tam jestem to zawsze myślą źle nigdy pozytywnie.
karolcia81 ja cię tu chyba zaraz doprowadzę do ładu:-):-)
co znaczy że się boisz??? Jesteś młodą zdrową kobietą i wszystko tym razem musi być dobrze nie zadręczaj się bo to nie ma sensu prosze mi się uśmiechnąć i myśleć pozytywnie bo jak wy zaczynacie się bać to ja też zaczynam mieć jazdy a tak nie może być proszę tylko myśleć o pozytywnych śprawach i starać się nie martwić musi być teraz dobrze i nie ma innej opcji:-):-):-)
gosia84musi być dobrze i nie ma innej opcji ja codziennie się mądle za nas wszystkie i musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-)
kochane postaram się was poczytać bo tyle piszecie że narazie nie mam siły wszystkiego nadrobić buziaczki skarbeczki

Dzięki kochana.....wiem...musi być dobrze....usmiecham się do Ciebie i Twojego brzuszka....
Jak się czujesz? Masz juz troszke zaokraglony brzuszek?
.... staram sobie przypominać słowa lekarzy :"ma pani bardzo duże szanse na zdrową donoszoną ciąże", "tak po prostu się zdarza, trzeba mysleć pozytywnie", "wszystko jest pieknie przygotowane na przyjęcie zarodka".....w takim razie.....nie może być źle.

Kaska to w listopadzie podejmujemy razem próbe żucenia kopciuchów, jak bede chciała zapalić to pomyśle Kaśka na pewno nie pali to ja też nie zapale, a jak sie skusimy to będziemy się ochrzaniać na wzajem:tak:.Karola to odpoczywaj Kochana.
Karolcia, kiedy podejmujesz staranka?bo nie miałam czasu żeby się wczytywać głębiej.

Kaska to w listopadzie podejmujemy razem próbe żucenia kopciuchów, jak bede chciała zapalić to pomyśle Kaśka na pewno nie pali to ja też nie zapale, a jak sie skusimy to będziemy się ochrzaniać na wzajem:tak:.Karola to odpoczywaj Kochana.
Karolcia, kiedy podejmujesz staranka?bo nie miałam czasu żeby się wczytywać głębiej.

Juz Ci pisze....
Więc zielone światło mamy od poniedziałku, i tak troszke sie juz poprzytulaliśmy bez zabezpieczenia, ale na razie to tak ostroznie, a po tej @ czyli za jakiś tydzień mamy zacząć pełną parą, z nogami do góry włącznie!!:rofl2:

Dziewczyny jak ja się cieszę że ja Was mam...
Byłam w aptece. Skończyły mi się witaminy te zalecane do końca 12tc, więc wypadało by kupić na 7 dni jedną paczkę a od 13tc drugą. Myślę sobie -od razu kupię po 13tc -30 tabletek cena 56zł w tej aptece (na necie 47). Ale patrzę a są jeszcze Feminala na całą ciążę -60szt za 35 zł:eek: pytam czym się różnią -te na całą ciążę mają więcej witamin... hmm nie kumam czaczy. Kupiłam te na całą ciążę -moje dziecię i tak sobie weźmie co chce a reszta dla mnie zostanie. A i m&m's przyniosłam z "apteki" jeszcze;-);-);-)

Koti81 jak ja Cię kiedyś ochrzanie:wściekła/y: no ja wiedziałam że jest wszystko ok -bo jakby inaczej ale tak bez wieści mnie zostawić???? och Ty -cieszę się że z groszkiem wszystko ok:-)

Kinguś cuowne wiadomości:-D:-D Ty się przyznaj ze chciałaś szybciej bo już Ci bylo spieszno do tulenia i zacałowywania;-) super że wszystko dobrze -mówiłam że trzeba pozytywnie myśleć i nawet człowiek się wtedy sam wyleczy:-)

Gosiak84
masz myśleć pozytywnie -nie bój się bo to nie pomoże. Ja się modlę za Was a Ty połż się zamknij oczy i pomódl się do kogo sobie chcesz, od serca o zdrowie dla szkraba.

Olu
no i wstałaś rano do lekarza no i co? czyli coś się dzieje a ty nic nie mówisz -czyli pewnie wszystko dobrze:tak:

kobietka22
ja nie będę narzekać tylko Ci po dupie napiorę a mam do tego prawo i nie ma żadnego "ograniczać" tylko masz zapalić o północy ostatniego i rzucić w cholerę:wściekła/y: dla dzidzi:-) to taki szantarz bo przecież fasolka nie lubi jak śmierdzi fajami bleeeeeee. Wyznacz datę rzucenia -nie ograniczenia -Kasi miesiąc został i przejadę sie do niej na kontrolę -bez zapowiedzi:tak: ooo nie -jak będziesz chciała zapalić to pomyśl -jak mnie Agata dorwie to mi ta fajka tyłem wyjdzie:crazy:

V jolka80 ja wszystkie rzeczy ze szpitala wywaliłam a raczej S to zrobił... wyciągnął z torby piżamę, szlafrok, bieliznę i wyniósł do kosza... dobrze ze płakał, dobrze ze z siebie to wyrzucił...On chciał z Toba być i uwierz mi ze będzie to sobie wyrzucał do końca życia...

Kasiu dlatego nie chcę jeść w nocy -bo zacznę raz a nie skończę -wieczorem jadam jogurt. Póki co to chyba maluch sobie bierze czego potrzebuje i mam nadzieję że jak ja jestem głodna to nie znaczy że szkrab też:eek: co? jak to jest? a Tobie miesiąc został -szybko leci co? ja Ci dam "nie moge wytrzymać" silna babka a pet Tobą rządzi? 10zł paczka wiesz ile to dla Werci zabawek? 310zł w miesiącu:wściekła/y:

Karola to wejdź tam dzis i zobacz co ja zrobiłam -laska mnie od wariatek zwyzywała:eek: pustak

Ola15 więc będę gratulowała pisania pracy? będziemy tutaj odpędzały lenia i marudziły pisz tą pracę:-) wakacje aaaaaaa super

Karolcia81 masz rację w sprawie facetów -popieram Cię w 100%. jeśli chodzi o banie się to zaraz wciry dostaniesz. Wiesz co ja robiłam -zaczął mnie boleć brzuch jak za 1 razem, po 2 dniach już mi coś śmierdziało ale test negatywny -poszłam na basen, aerobik, wypaliłam parę fajek i urżnęłam się w tuopa z siostrą:eek: drugi też nie wyszedł a trzeci zrobiłam od niechcenia i prawie padlam... ale nie leżałam ani dnia! do gina poszłam dopiero po tygodniu żeby ochłonąć, do pracy chodziłam, na wolnym pojechaliśmy w góry i łaziliśmy ile wlezie -a jak mój brzdąc był już za bardzo wybujany to się odpłacał mamie wieczorem. Zrobiliśmy na urlopie ok 1600km i jesteśmy cali i zdrowi -wiara czyni cuda a nie strach

Kasikz więc co? bo ja nic nie rozumiem... podziwiam Cię... myślałam o Tobie wczoraj wieczorem i o wszystkich dziewczynach które straciły swoje maleństwa w tak zaawansowanej ciąży... jesteście wielkie... modliłam się żeby więcej nie spotkało to żadnej matki... co do odbioru wyników -nie ma to jak myślący ludzi... tak jak kładą na zabiegi kobiety po stracie z ciężarnymi przed porodem... szok

Gośka40ja nie wolno tracić nadziei! nie wolno wątpić -masz jeszcze czas. Mój 30 letni kolega ma 6 letniego brata -bo mama myślała że to menopauza:-) stań na głowie, albo na uszach a ja chcę tu widzieć suwaczek niedługo:wściekła/y:

As o nie, nie! maluch sobie weźmie a ja nie muszę jeść za siebie i za Niego/Ją. Musi się nauczyć kiedy jest noc;-) i to lepiej teraz niż w kwietniu jak mama będzie się chciała wyspać:-)

Asiu
włosy wyjda a od tego jest fryzjer zeby to załatwił -ne ma rzeczy niemożliwych dla nich teraz z takim sprzętem i mazidłami do włosów. Lecz się i kuruj bo weekend ciepły się zapowiada a tu łóżko Cię czeka;-)

Iwcia1234 witaj:-)

Po prostu nie pojmuję -jak można nie cieszyć się swoim dzieciątkiem tylko wiecznie truć:szok: dziś poszło na noże na kwietniówkach i są tam fajne babki -radosne z optymizmem ale wypowiadanie się kogoś kto nie pali i nie pije że wyrodne matki trują dzieci to chyba przesada. No i że ciaża to nie tylko głaskanie sie ale też troski i zmartwienia -KUMACIE!!!! -chyba te co sobie same wymyślają. Jak ktoś ma złudzenia ze baby w ciaży są normalne to nie są:no:
Ps będę podczytywała ale chyba w weekend nie wpadnę -no chyba że smuty zobaczę to przylecę na miotle:) całusyyyyyyy

reklama
dzięki kochana.....wiem...musi być dobrze....usmiecham się do ciebie i twojego brzuszka....
Jak się czujesz? Masz juz troszke zaokraglony brzuszek?
.... Staram sobie przypominać słowa lekarzy :"ma pani bardzo duże szanse na zdrową donoszoną ciąże", "tak po prostu się zdarza, trzeba mysleć pozytywnie", "wszystko jest pieknie przygotowane na przyjęcie zarodka".....w takim razie.....nie może być źle.
więc kochana głowa do góry i na pewno będzie dobrze nie ma innej opcji:-):-) brzuszek powolutku zaczyna być okrągły ale tak powolutku bo przed ciążą miałam płaski więc teraz widać tylko troszeczkę a wymioty dalej dokuczają mam nadzieję że nie długo przejdzie:-):-)
włśnie nie może być źle i na pewno będzie dobrze:-):-)

Do góry