kaska0201
najważniejsza jest Wercia
pewnie byłoby lepiej ale jeszcze troche stresów przede mną ale w listopadzie na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam was kochane ja dopiero teraz ale nie czuje się za dobrze i niestety nie dam rady wszystkiego nadrobić i wszystkim odpisać.
agatko mi nie przeszkadza że tu mi piszesz ja jestem częsciej tu niż na kwietniówkach bo tamte laski mnie doprowadzają do szału i mam ochotę wejść napisać co myślę i już tam nie zaglądać. Zero w nich optymizmu ja już mam dość martwienia się dzidzią chce się cieszyć tą ciążą a ciągle co tam jestem to zawsze myślą źle nigdy pozytywnie.
karolcia81 ja cię tu chyba zaraz doprowadzę do ładu:-):-)
co znaczy że się boisz??? Jesteś młodą zdrową kobietą i wszystko tym razem musi być dobrze nie zadręczaj się bo to nie ma sensu prosze mi się uśmiechnąć i myśleć pozytywnie bo jak wy zaczynacie się bać to ja też zaczynam mieć jazdy a tak nie może być proszę tylko myśleć o pozytywnych śprawach i starać się nie martwić musi być teraz dobrze i nie ma innej opcji:-):-):-)
gosia84musi być dobrze i nie ma innej opcji ja codziennie się mądle za nas wszystkie i musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-)
kochane postaram się was poczytać bo tyle piszecie że narazie nie mam siły wszystkiego nadrobić buziaczki skarbeczki
Kaska to w listopadzie podejmujemy razem próbe żucenia kopciuchów, jak bede chciała zapalić to pomyśle Kaśka na pewno nie pali to ja też nie zapale, a jak sie skusimy to będziemy się ochrzaniać na wzajem.Karola to odpoczywaj Kochana.
Karolcia, kiedy podejmujesz staranka?bo nie miałam czasu żeby się wczytywać głębiej.
więc kochana głowa do góry i na pewno będzie dobrze nie ma innej opcji:-):-) brzuszek powolutku zaczyna być okrągły ale tak powolutku bo przed ciążą miałam płaski więc teraz widać tylko troszeczkę a wymioty dalej dokuczają mam nadzieję że nie długo przejdzie:-):-)dzięki kochana.....wiem...musi być dobrze....usmiecham się do ciebie i twojego brzuszka....
Jak się czujesz? Masz juz troszke zaokraglony brzuszek?
.... Staram sobie przypominać słowa lekarzy :"ma pani bardzo duże szanse na zdrową donoszoną ciąże", "tak po prostu się zdarza, trzeba mysleć pozytywnie", "wszystko jest pieknie przygotowane na przyjęcie zarodka".....w takim razie.....nie może być źle.