reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam kochane w piatek.

Agatko jak będzie się cos działo to bedziesz pierwsza wiedziała. Jestem niewyspana bo znowu musiałam rano wstać do lekarza.

Koti kochana w końcu sie pojawiłaś.

Pozdrawiam Was wszystkie

Zajrzałam na chwilkę, bo akurat zrobiłam sobie przerwę w sprzątaniu na herbatkę i ciasteczko, a tu cisza... Wy też macie swoje obowiązki ;-):-)

Dziś, jak odprowadzałam Kacpra do przedszkola jedna z babć przyprowadzających swoje wnuczki, zupełnie mi nie znajoma podeszła do mnie i powiedziała: "Nie martw się! Następnym razem się uda!". Spojrzałam na nią zdziwiona. Skąd ona wie?! Potem włożyła dłoń do swojej kieszeni i wyjęła z niej kasztan. Dała mi go i powiedziała, że kasztany wyciągają z organizmu wszystko, co złe. Kazała mi nosić przy sobie kasztan zawsze. I wiecie co... Cały dzień mam go przy sobie... Nawet teraz.... Leży głęboko w kieszeni moich spodni....

13x13 z żuceniem palenia kompletna klapa pękłam i pale znowu jak smok musze od nowa się ograniczyć:wściekła/y:, możecie na mnie nakrzyczeć.
O matko 9 kg dziecko to naprawde ogromne szczęście:tak:, już sobie wyobrażam jaki brzuch miała ta kobieta przed porodem.
Gosia nie martw się wszystko będzie dobrze napewno;-)

A powiedzcie mi, moje drogie, jak długo Beta HCG może utrzymywać się we krwi?? I jakie jest prawidłowe. Ja na karcie ze szpitala miałam 4112, a poroniłam w 6 tygodniu...

hej królewny
GOSIAK nie pisałam o tym wczesniej ale po twoim poście ze musisz iśc na zabieg pomyślałam ze wrócisz do domu że to jest wczesna ciąża i nie pomyliłam się tak bardzo się cieszę i trzymam kciuki wierzę że będzie dobrze
chyba Marti tak miała że poszła właśnie na zabieg a tam na USG okazało się że bąbęlek ma się świetnie

kochane ja chyba się pożegnam z Wami na troszkę ale nie cieszcie sie bo tylko na dwa dni hahahahah
chyba pojedziemy do koleżanki opic moje dwa oblane egzaminy i ten trzeci który w sumie nie ważne jak się zakończy

reklama
hej królewny
GOSIAK nie pisałam o tym wczesniej ale po twoim poście ze musisz iśc na zabieg pomyślałam ze wrócisz do domu że to jest wczesna ciąża i nie pomyliłam się tak bardzo się cieszę i trzymam kciuki wierzę że będzie dobrze
chyba Marti tak miała że poszła właśnie na zabieg a tam na USG okazało się że bąbęlek ma się świetnie

kochane ja chyba się pożegnam z Wami na troszkę ale nie cieszcie sie bo tylko na dwa dni hahahahah
chyba pojedziemy do koleżanki opic moje dwa oblane egzaminy i ten trzeci który w sumie nie ważne jak się zakończy

Opijaj, opijaj, dopóki możesz.... :-)
A z tym paleniem to nie lepiej już, teraz, a nie czekać aż do listopada?:tak:

Do góry