reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochana ja odpoczywam w weekendy ,bo mąż mnie pilnuje.:-D:-D:-D
Muszę wtedy obowiązkowo przespać przynajmniej 8 godzin.;-):-):-),ale w weekend to jest inna atmosfera i jakoś idzie wytrzymać te ograniczenia.:-p:-p:rofl2:

Mąż ma rację... 8-9 godzin spania i jeszcze min. 5 porcji warzyw lub owoców dziennie :-):-):-)

reklama
Nie zaglądałam 2h na forum a tu tyle napisałyście :-)
Posprzątałam trochę, żeby nie było, że cały dzień leżę ;-), ale jeszcze nie skończyłam co sobie zaplanowałam.

Witaj Jola światełko dla Twojego aniołka (*), bardzo dobrze trafiłaś wiele kobiet znalazło tu wparcie i dojrzało do decyzji o kolejne próby, między innymi ja narazie wyjaśniam swoje sprawy zdrowotne i przygotowuje się do nowych staranek, kto wie może razem będziemy się wspierały kiedy to się stanie;-), ściskam mocniutko i przytulam.
Karola to super, że z maleństwem wszystko dobrze śliczny jest:tak:, mówiłyśmy, że wszysko będzie dobrze.
13x13 no ja mam na szczęście jedną pare płaskich kozaczków do auta, i dwie pary na 10cm jedne z zeszłego roku, ale jeszcze kiedy jest sucho sobie w nich moge poganiać, a nowe zamierzam oszczędzać na przymrozki.
Witajcie dziewczynki, sporo naprodukowałyście.
Z tym mięsem to faktycznie przegięcie, 26 letnie mięso dajcie spokój.

Kochane, znowu wracam na ten watek... dzisiaj stracilam druga ciaze. Jutro szpital i czyszczenie... Narazie czuje tylko bol i wyrzuty - dlaczego zowu ja!!

Kochane powiedzcie jak to jest ze szczepieniami na grypę. Czy mogę się szczepić i czy warto? Mam niedługo w pracy i się zastanawiam
Mój gin twierdzi, że trzeba się szczepić. Szczególnie kobiety w ciąży oraz te, które starają się zajść w ciążę. Ja też miałam wątpliwości czy szczepić się w tym roku bo w ubiegłym mój mąż trochę się rozchorował po szczepionce, ale skoro doktor każe to się zaszczepię.
Tutaj mówią o tym, że być może w tym roku będą dwie szczepionki przeciw grypie. Jedna na tę normalną grypę a druga na H1N1 (czyli tzw. świńską grypę). Ale jeszcze nie wiedzą czy tak faktycznie będzie. Moja teściowa niedawno przechodziła grypę H1N1. Po tym jak była u nas prawie 4 miesiące wróciła do siebie do Meksyku i zabrała się za nadrabianie wszystkich zaległych spraw przez co bywała w zaludnionych miejscach. Dwa tygodnie po powrocie zaczęła mieć objawy grypowe. My się dowiedzieliśmy o tym, że jest chora dokładnie w dzień straty dziecka. Mąż zadzwonił do niej powiedzieć co się stało, ale oczywiście usłyszawszy o jej chorobie niczego jej nie powiedział. Ona jest pielęgniarką (chociaż już emerytowaną), więc o zdrowie dba, toteż poszła do lekarza już przy pierwszych objawach. Dzięki temu po 3 dniach już czuła się lepiej a po tygodniu była zupełnie zdrowa.

V_jolka80 bardzo mi przykro :-( Ściskam mocno.

po stracie mojego maluszka kupiłam sobie książkę przeczytałam ją w jeden wieczór i wiele zrozumiałam podrzuciłam ją też R i chyba tez zrozumiał ze ja potrzebuje o tym rozmawiać mówić "nasze dziecko" obojgu nam to pomoglo
tam bylo takie mądre stwierdzenie "
Jaka to była książka?

Kochane, znowu wracam na ten watek... dzisiaj stracilam druga ciaze. Jutro szpital i czyszczenie... Narazie czuje tylko bol i wyrzuty - dlaczego zowu ja!!
Bardzo mi przykro, że wracasz tutaj z taką wiadomością :-( Wiem jak Ci ciężko :-( Przytulam mocno

reklama
Do góry