reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie, ponieważ już zostały wysłane w poniedziałek......jakbym wiedziała, że tak to będzie wyglądać, to wcześniej bym pojechała sama...mądry polak po szkodzie....;-)

Fakt... No to pozostaje ci czekać... A jak jutro zobaczysz listonosza z daleka, to włóż sobie w zęby drewnianą łyżkę, cobyś jemu nie nawrzucała...:-)

reklama
Aż tak źle to nie będzie.....ale tą panią dziś w okienku to myślałam, że ............ wrrrrr....(wdech - wydech) ;-):-)

Ale powiem ci szczerze... Polecone tak mają... Idą czasami nawet 2 tygodnie... Ale muszę Cię pocieszyć... Moja koleżanka dostała kiedyś list polecony z..... 5 letnim opóźnieniem:laugh2:

Ale powiem ci szczerze... Polecone tak mają... Idą czasami nawet 2 tygodnie... Ale muszę Cię pocieszyć... Moja koleżanka dostała kiedyś list polecony z..... 5 letnim opóźnieniem:laugh2:
No to teraz dokopcowałaś :laugh2::laugh2::laugh2:
No oby nie w moim przypadku...bo by ktoś za to "beknął" ;-)
Liczę na jutrzejszy piąteczek, będzie cudny początek weekendu;-):-)

Ha ha ha skąd ja to znam.
W zeszłym roku do mojej mamy przyszła pocztówka z Bukowiny Tatrzańskiej i się zastanawiała ponad tydzień od kogo to,bo było podpisane z pozdrowieniami CÓRKA.
Zadzwoniła do mnie i mi mówi.
Ja a sprawdź datę ;-)
A Mama 1989 i od razu było wiadomo,że to ja z kolonii wysyłałam.:-D:-D:-D

Ha ha ha skąd ja to znam.
W zeszłym roku do mojej mamy przyszła pocztówka z Bukowiny Tatrzańskiej i się zastanawiała ponad tydzień od kogo to,bo było podpisane z pozdrowieniami CÓRKA.
Zadzwoniła do mnie i mi mówi.
Ja a sprawdź datę ;-)
A Mama 1989 i od razu było wiadomo,że to ja z kolonii wysyłałam.:-D:-D:-D
Że...że...co? :szok::szok::szok::szok:
To chyba przypadek 1:10000 ....:zawstydzona/y:

As76 - kobieto zwolnij trochę tempo...ja rozumiem, że odpoczywasz przy tym co lubis robić, ale jesteś "tylko" człowiekiem, a każdy człowiek, czasem musi się wyspać:)
Kochana ja odpoczywam w weekendy ,bo mąż mnie pilnuje.:-D:-D:-D
Muszę wtedy obowiązkowo przespać przynajmniej 8 godzin.;-):-):-),ale w weekend to jest inna atmosfera i jakoś idzie wytrzymać te ograniczenia.:-p:-p:rofl2:

reklama
Do góry