reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a mnie własnie przyszła bratowa wkurzyła
miała zamówić prezenty na podziękowania szklane serca z dedykacją dla rodziców
slub za dwa tygodnie pytam czy zamówiła a ona że nie bo się jeszcze zastanawia bo może jeszcze cos innego i koniecznie kwiaty ale to znowu bedzie sporo kasy
no to jej napisalam ze najwazniejszy jest symbol a nie cena wielkośc co ludzie powiedza i napisalam jej zeby kwiatkow na polu nazbierala to bedzie dopiero tanie i oryginalne
wkurzyła mnie strasznie
to ma byc najpiekniejszy dzien w ich zyciu a ona sie martwi o kase
no i okazalo sie ze nie moge pojechac na blogoslawienstwo bo bedzie za ciasno w domu i chyba jakies ciotki i kuzynki sa wazniejsze od siostry jej meza
nie wiem co zrobic jak brat bedzie dzwonil i przypominal mi o blogoslawienstwie bo jesli powiem mu prawde to zrobi jej taka awanture ze glowa mala
tak ja polubilam a teraz mi dziala na nerwy
no i sie wyzalilam na swoja nie dobra przyszła bratowa

reklama
poronilam w maju tego roku.mam przegrode w macicy,mialam lyzeczkowanie.staramy sie o dzidziunia chyba niczego tak niepragniemy...wczoraj robilam test i niestety.niemam juz psychicznie sily caly czas o tym mysle i trace powoli nadzieje
Nie wolno tracić nadziei.....wszystko się ułoży...daj sobie troszkę czasu, a wszystko wróci do normy....
Dla Twojego aniołka zapalam
[*]....
Trzymam kciuki, za same pomyślności i pamiętaj, że nie jesteś sama!!!!:-)
Pozdrawiam i przesyłam pozytywne fluidki;-):-)
Trzymaj się!

a mnie własnie przyszła bratowa wkurzyła
miała zamówić prezenty na podziękowania szklane serca z dedykacją dla rodziców
slub za dwa tygodnie pytam czy zamówiła a ona że nie bo się jeszcze zastanawia bo może jeszcze cos innego i koniecznie kwiaty ale to znowu bedzie sporo kasy
no to jej napisalam ze najwazniejszy jest symbol a nie cena wielkośc co ludzie powiedza i napisalam jej zeby kwiatkow na polu nazbierala to bedzie dopiero tanie i oryginalne
wkurzyła mnie strasznie
to ma byc najpiekniejszy dzien w ich zyciu a ona sie martwi o kase
no i okazalo sie ze nie moge pojechac na blogoslawienstwo bo bedzie za ciasno w domu i chyba jakies ciotki i kuzynki sa wazniejsze od siostry jej meza
nie wiem co zrobic jak brat bedzie dzwonil i przypominal mi o blogoslawienstwie bo jesli powiem mu prawde to zrobi jej taka awanture ze glowa mala
tak ja polubilam a teraz mi dziala na nerwy
no i sie wyzalilam na swoja nie dobra przyszła bratowa

2 tyg do ślubu i nadal nie ma prezentów dla Rodziców? Ale luz... Ja bym się bała, że potem nie zdążą z realizacją zamówienia i zostanę z ręką w nocniku.

My mamy Oskary, do tego będą podziękowania w ozdobnej formie. Najprawdopodobniej bez kwiatów. A miesiąc po ślubie dopełnimy prezent albumem ze ślubu. Już zamówiliśmy u naszego fotografa. Taki sam jak nasz, tylko nieco mniejszy.

Bratu powiedziałabym prawdę. Nie widzę sensu by taić prawdziwe powody, dla których nie będzie Cię na błogosławieństwie. Choć myślę, że do ślubu i to się zmieni i kawałek podłogi i przestrzeni jednak się znajdzie :-)

Witam :-)
Witajcie dziewczynki mój M już się wychorował i mogłam dziś posprzątać dokładnie w pokoju, w którym chorował,
No to super:-)

Kinguś, super zgrabniutki masz brzuszek, aż się wierzyć nie chce, że to 37 tydzień :szok::-)
Dzięki, rzeczywiście mi szybko czas zleciał ;-);-)

kingus - to niewiarygodne, że to juz 37 tydzień!!!!Moja bratowa ma większy w 3 miesiącu:)
Jakoś udało mi się z tym brzuszkiem i do tej pory przytyłam 9 kg;-);-)

Witajcie kochane dopiero teraz wróciłam dzidzia jest duża i zdrowa ma 3,5cm i serduszko bjie 176 uderzeń na minutę:-):-)
Wspaniała wiadomość :-D:-D:-D

Dzisiaj widziałam się z koleżnaką w 5 miesiącu ciąży. I jej maluszek mawadę serduszka
Na pewno się pomodlę.

oj marudzę Wam tutaj
Przytulam.

Jutro idę do gina więc może coś wiecej będę wiedzieć. Trzymajcie kciuki kochane
Trzymam trzymam:tak::tak:

poronilam w maju tego roku
Bardzo mi przykro
[*]

Kinguś a wysypiasz się na zapas? bo niedługo się skończy błogie spaie (choć rzyczę Ci spokojnego maluszka) ale wiadomo jak to jest:-) czytałam wczoraj o owijaniu dzieci w rozek -że do 14 tygodnia zycia powinno się dzieci zawijać żeby spokojnie spały -bo w brzuszku jest ciasno a jak machną rączka w łóżeczku to mają odczucie spadania i stąd niespokojne noce. Tak w skrócie:tak:
Śpię dzielnie do 10 :-D:-D
Dzięki za info;-)

Kochane powiedzcie jak to jest ze szczepieniami na grypę. Czy mogę się szczepić i czy warto? Mam niedługo w pracy i się zastanawiam
Ja słyszałam różne opinie ja się nie szczepiłam.

Właśnie sobie uświadomiłam, że za miesiąc będzie TEN dzień... Jak ten czas leci...
:-D:-D:-D

Wczoraj M odebrał badania i
w końcu hemoglobina podskoczyła do 12,7:-D
leukocyty w osadzie moczu 0-1 norma 0-5:-D:-D czyli tamte wyniki 30-50 mogą sobie w tyłek wsadzić:crazy:
nie mam kiły:-D
mocznik, kreatynina w normie:-D:-D

Dziś o 18:30 mam usg i proszę o kciuki za moją nerkę żeby wytrzymała do końca ;-)

ASIA o ile znam już moją bratową to raczej zobaczymy się dopiero w kościele zreszta już mi chyba na tym nie zależy szkoda mi tylko mojego brata bo może zawsze się spieralismy jak to rodzeństwo ale w waznych dla nas momentach bylismy bardzo blisko

zmykam dziewczynki po Wercie zajrze potem

Witam :-)

No to super:-)

Dzięki, rzeczywiście mi szybko czas zleciał ;-);-)

Jakoś udało mi się z tym brzuszkiem i do tej pory przytyłam 9 kg;-);-)

Wspaniała wiadomość :-D:-D:-D

Na pewno się pomodlę.

Przytulam.

Trzymam trzymam:tak::tak:

Bardzo mi przykro
[*]

Śpię dzielnie do 10 :-D:-D
Dzięki za info;-)

Ja słyszałam różne opinie ja się nie szczepiłam.

:-D:-D:-D

Wczoraj M odebrał badania i
w końcu hemoglobina podskoczyła do 12,7:-D
leukocyty w osadzie moczu 0-1 norma 0-5:-D:-D czyli tamte wyniki 30-50 mogą sobie w tyłek wsadzić:crazy:
nie mam kiły:-D
mocznik, kreatynina w normie:-D:-D

Dziś o 18:30 mam usg i proszę o kciuki za moją nerkę żeby wytrzymała do końca ;-)
Witaj,
kciuki zaciśnięte...powodzenia!!!!:-):-):-):-)

reklama
Do góry