reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, będzie nie na temat, ale proszę pomóżcie: który stroik jest najładneijszy wg Was?

DEKORACJA SAMOCHODU __ RÓŻE _ ŚLUB_____ RATTAN (743767563) - Aukcje internetowe Allegro

STROIKI KWIATY OZDOBY ŚLUBNE NA SAMOCHÓD AUTO !! (741462429) - Aukcje internetowe Allegro (tu myślę o stroiku 1)

NIEPOWTARZALNA DEKORACJA_ RÓŻA, LILIA, RATAN!!! (742337421) - Aukcje internetowe Allegro (tu o tym ostatnim na zdjęciach, tym najbardziej w żywych kolorach)

No mam dylemat. Kiedyś znalazłam takie śliczne kalie. Ale niestety przegapiłam zamówienie. I teraz muszę wybierać w tym co jest :-(

Ja bym wybrała z drugiego linka pierwszy stroik.Tę herbacianą różyczkę.
Wyboru jednak musisz dokonać sama,bo to Twoje święto i Twój gust się liczy nie innych.
Ja kocham herbaciane róże to i wybór taki.:tak:;-)
Ja miałam na taśmę mocowane i nic się nie stało.

Witam:-)

Dziękuje

Dzięki, wiem że Wasze kciuki mogą wiele ;-)

Dobrze, że M cały:tak::tak:

Pewnie, że pamiętamy :-)

Dzięki :*

:-D:-D:-D:-D

Dobrze, że się znalazł.

Śliczny maluszek :-D:-D:-D:-D

Ja miałam bardziej plamienie.

Trzymaj się ;-)

Super, trzymam kciuki :-):-)

Mam nadzieje, że wkrótce urodzi:tak:

Mi się ten 1 podoba;-)

A moje dziecie chyba postanowiło mojej szyjce rączkami pomóc, normalnie czuję jak tam grzebie:surprised:
Mojemu M śniło się, że urodzę 3.10 zobaczymy;-);-)

A to my dziś 37 tc
pięknie wyglądacie.Aż ja zatęskniłam :-D:-D:-D

ps.
1 lekcja już rozpisana i wysłana.
Zostało mi 15 :-D:-D:-D:-D

Wiecie co, patrząc na auto jakim będziemy jechać to chyba ograniczę się do ozdób na klamkach. Za mało maski ma ten model ;-)

Same zobaczcie (tylko nasz ma inny kolor):

Załączniki

• nazarex_Renault_Espace_Tech_Run_1_3.jpg
    nazarex_Renault_Espace_Tech_Run_1_3.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 25
Jestem dzisiaj!
Późno bo S miał na 12 do pracy więc pospaliśmy, zjedliśmy śniadanko i pojechał pracować... zawiezie po drodze moje L4 a ja mam zepsuty telefon i choćby się paliło i waliło nikt się do mnie nie dodzwoni:-) bosko

Olu dziękuję -ja wiem, wierzyłam w to z całego serca. Szkoda ze zdjęcie nie jest wyraźne, a w ogóle to szkoda ze S nie nagrał filmiku z popisówki naszego malucha -pokazał rączki, nóżki chyba żebyśmy nie mieli wątpliwości że jest ok:tak:

Iwcia1234 dziękuję:-)

Kasikz a jak mi ten czas leci!? jeszcze niedawno kropką się cieszyłam a tu już takie widoki;-) czas tak szybko leci -nim sie obejrzę osiemnastkę będę urządzała:-D

Kasiu ja na takie czekam od każdej z nas! Więcej fasolek więcej zdjęć i więcej radości!!! każdego dnia się modlę za to:tak: nie bredzisz! owiedz Werci ze trzymam kciuki za nią -a nie masz transportu dla pomidorówki do Wawy? bo w sumie bym spróbowała:-p

As masz wspaniałego syna:-) wiem że Ciebie to zapewne mniej bawi ale on jest cudowny. Są takie piszczałki do rzeczy różnych dla zapominalskich -może zakupisz i obkleisz wszystko w domu na wypadek takich awarii;-)

Wiolka jakbym miała jakiś przepis na wywar fasolkowy to bym go tu rozpowszechniła żebyśmy mogły sobie wszystkie nawzajem takie wieści przynosić. Ja teraz czekam na Wasze opisy i to z niecierpliwością:tak:

Kasiamaj a cóż się stało? co za humorek? wygadaj sie -może to pomoze troszkę:tak: Lepiej tak niż dusić w sobie -ja tak nie miałam więc nie pomogę.

Ilonka a nie ma szansy zeby @ nie przyszedł wogóle? ja wiem ze plany były styczniowe ale plany planami a same wiemy jak jest:-) bobas fotogeniczny choć przez brzuch to wygląda jak kłębuszek:tak:

Agnieszko jak moje maleństwo wyczai że jak się pupom odwróci to dadzą mu spokój to też sie wypnie na mamę, tatę i pana doktora;-)spoko spoko już wie że jak leży spokojnie to się gapią jak sroka w gnat a jak zaczyna fikać to przestają. Czekam na USG NT i już trzeba przyjąć ze jest z górki

Aneczka77 wiem... ja też myślę że już był by 32tc... że teraz miałabym olbrzymi brzuchol i mega dupsko... mam teraz tą kruszynę ale o mojej pierwszej dzidzi też cały czas myślę. To nie jest tak że druga ciąża zastąpiła pierwszą czy wynagrodziła stratę... tydzień temu byłam na cmentarzu i ryczałam choć wiedziałam że nie mogę się smucić. Mówiłam że mama nie zapomniała i kocha cały czas... zawsze będę miała dwoje dzieci

Karolcia81 zmęczona? teraz się lenisz ale w przyszłym cyklu zabraniam zmęczenia:-)

Ewelina28 witaj -dziś mam nadzieję nocka spokojnie minęła:tak:

Just79 a właśnie dlaczego jest tak od przypadku do przypadku? zajęta czym jesteś? Kiedyś nauczyłam się nie spać -to był koszmar -do 3 sprzątałam chodziłam prałam czytałam a o 5 wstawałam na stepperze pochodzić bo co miałam robić:confused2: po 2 miesiącach wyglądałam jak zombie i lekarz mi prochy na spanie dał -1 tabletka i 1 łyżka syropu. Wzięłam i tak leżałam, wziełam więc znowu to samo po godzinie zadzwoniłam do niego i mówię że nie działa podwójna dawka -powiedział że jestem nienormalna i miał rację -moja koleżanka po tabletce przespała całą niedzielę:crazy:

Karola322 to niedobrze -gdybyś chociaż wyniki miała ok to sobie chudnij. A moze popróbuj coś neutralnego jeść -mi np ziemniaki wchodzą jak złoto a nigdy ich nie jadłam:confused2: mnie też brzucho boli ale lekarz mówił ze to normalne -pobadał i nic tam nie zauważył więc widać taki nasz urok. Ja np jak śpie na prawym boku to boli a na lewym nie. Też czasem śpię na brzuchu ale S kupił mi miękką poduchę która pod brzuchem leży całą noc (jak się przekręcam to przekładam poduchę) i się śmieje że każdy w rodzinie ma swoją:-D A i przy sikaniu pęcherz mnie boli bo w momencie mi sie tak bardzo chce że masakra i później kłuje.

Kinguś witaj -a Wy jak się czujecie? juz lepsze samopoczucie? tobie wogóle ten brzuch nie rośnie -to ja już prawie taki mam:wściekła/y: aaaaa obrazek się zmienił na suwaczku:-)

Asiu a cóż to za sprawa może my pomożemy? Niedobrze -oby wody zielone się nie zrobiły!!! 2 tygodnie ok ale dłużej bym nie pozwoliła na takie rzeczy -tym bardziej ze ostatnio bratową S chcieli wypuszczać bo była przed terminem ale w końcu przebili pcherz a wody zielone -niech nie swiruje tylko do szpitala wraca!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ten pierwszy ładny. O lakier się nie martw a jak się martwisz to up dodatkowy kwiat i naklej u siebie na noc mocno a na drugi dzień ściągnij. bukiet super -ja miałam parę róż obskubanych z liści w złotym druciku

Uciekam na spacer bo S kazał mi się poruszać -tylko niedaleko bo nie mam telefonu. Do później kobitki:-)

reklama
Witajcie kochane ja dzisiaj z nie najlepszym humorem :-:)-( brzuszek mnie boli ale to chyba dlatego że w nocy śpie na brzuchu jak się przebudzę to wtedy się obrócę. Nada jest mi nie dobrze agatko bardzo się cieszę że wszystko dobrze śliczny dzidziuś:-):-) ja coli trochę wczoraj wypiłam ale przeszło mi na pare godzinek i później znowu najgorsze jest to że już schudłam 4kg jeśli zejdzie jeszcze z 2kg to znowu odwiedzę szpital tylko teraz na kroplówki bo mam nie za dobre wyniki. Buziaczki kochane
Oj kochana, już starczy tego chudnięcia.
Witajcie przy porannej kawce (ostatnio ciężko wstać mi wcześniej niż o 11... :szok: )

Agatko prześliczne zdjęcie. Cieszę się Twoim szczęściem. Bardzo!

Just79 to na co nie mam wpływu nie rozwiąże się do ślubu. I długo po ślubie też nie. Połowiczne rozwiązanie będzie miało miejsce do końca roku (mam nadzieję), a ostateczne za wiele wiele lat (min. 9)... Przede mną więc długa droga. Muszę więc wypracować sobie metodę życia w takich okolicznościach. A to nie jest łatwe.

Karola322 wytrwałości! Dla maleństwa warto! Nawet kroplówki w szpitalu brać.

Kasiu trzymam kciuki, by i tym razem Wasza grupa była najlepsza :-) Fajnie, że Córa ma zainteresowania.

A mnie ostatnio dopadło myślenie o moim Orzeszku. Teraz byłabym w 5 miesiącu. Co prawda już widok ciąż, wózków i małych dzieci nie nastawia mnie chwilowo nostalgicznie, ale w głębi mnie kiełkuje uśpiona dotąd tęsknota do Aniołka, którego straciłam. Najgorzej pewnie będzie na Boże Narodzenie...

A wiecie siostra mojego M miała termin na 9.09. Mamy 23.09 i nadal nic. Połołyli ją w szpitalu, porobili jakieś badania, co lekarz to inna decyzja, co wyniki inna teoria. A w poniedziałek ją wypisali. Siostra M się śmieje, że przeterminowaych nie trzymają. Śmiech śmiechem, ale długie już to opóźnienie. Ja bym się zaczęła martwić. Zwłaszcza, że przez całą ciążę lekarze mówili jej, że na bank urodzi pod koniec sierpnia.
Nie smutkaj się. Buziaki dla Ciebie. Na pewno grudzień nie będzie łatwy. No chyba że mała istotka będzie w twoim brzuszkou, to może bedzie ci trochę łatwiej. U mnie parę dni do terminu i rzeczywiście z dnia na dzień jest smutniej. Chociaz daję radę myślałam że będzie gorzej

Ostatnia edycja:
Do góry