reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatko niestety w sprawie, na którą nie mam wpływu nikt mi pomóc nie może. Muszę to przeżyć. Póki co pracuję nad metodą jak to zrobić...

Cieszę się, że bukiecik się podoba. Mam nadzieję, że pani florystka na podstawie zdjęć zrobi dokładnie taki sam.

Co do siostry M. Ona mi się wydaje aż za bardzo spokojna w tej sytuacji. I jak tak patrzę na jej historię to przeszła już wszystkie etapy poza terminowym urodzeniem: pierwszą ciążę poroniła, druga okazała się wcześniakiem, a trzecia jest przenoszona. Na jej miejscu nie dałabym się wypisać ze szpitala. Zwłaszcza, że mieszka na wsi i nim tam karetka dojedzie to... To nie byłoby na moje nerwy.

Miłego spacerku.

Ja też powinnam się zebrać. Wyjść z psem, przygotować się do zakupów... Ale jakiś leń mnie ogarnął. I do tego przeziębienie mnie chwyciło... Lipa straszna.

Dziewczynki proszę trzymajcie kciuki dzwoniłam do swojej pani doktor z tym brudnym śluzem i powiedziała że mam przyjechać dzisiaj na wizytę na 18.40 mam nadzieję że z dzidzią wszystko dobrze.musi być nie ma innej opcji

reklama
Do góry