reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Boję się tylko o lakier. Bo samochód nie będzie nasz. A skoro mocuje się m.in. na taśmie to mam obawy, czy potem przy demontażu lakier nie odejdzie z ozdobą :-(

Do tego autkiem będzie Espace. A tam nie ma takiej wielkiej maski...

Och... Już sama nie wiem ;-(

She, a bukiet będziesz miała z jasnych kwiatów czy kolorowych? wybrałabym stroik w takiej samej tonacji kolorystycznej, jak biała wiązanka to stroik z pierwszego linka, a jak bukiet kolorowy (czerwowno-pomarańczowy) to ten pierwszy z drugiego linka. ten pierwszy najbardziej mi się podoba
I nie przejmuj się tym za dużo :tak: u mnie na ślubie samochód był bez dekoracji, bo i tak było już ciemno, ale po godzinie w kościele w styczniu największym jego plusem było to, że miał super ogrzewanie :-)

As, tempo tempo. na pewno zdążysz :-) psiaki powinny Ci podyktować ten program ;-)

Boję się tylko o lakier. Bo samochód nie będzie nasz. A skoro mocuje się m.in. na taśmie to mam obawy, czy potem przy demontażu lakier nie odejdzie z ozdobą :-(

Ej, no przecież lakier nie jest taki, żeby "odszedł", no chyba, że będą demontować czymś ostrym...nie przejmuj sie tym aż tak....co byś nie wybrała to i tak będzie dobrze, przecież Ty będziesz najważniejsza tego dnia a nie ozdobione auto;-):-):-):-)

Załączniki

• 42.jpg
    42.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 19
  • 42a.jpg
    42a.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 21
Witam:-)

Kinguś Oby z nereczką wszystko było dobrze! Trzymam kciuki! Dzięki temu maleństwo mogłoby spokojnie poczekać na swój czas ;-)
Dziękuje

Kinguś cały czas trzymam kciuki za Ciebie. Przez 3 - 4 tygodnie wszystko jeszcze może się zmienić. Jak to się mówi: na "ostatnich nogach jesteś":-).
Dzięki, wiem że Wasze kciuki mogą wiele ;-)

Jestem zadowolona ale trochę mi smutno bo mężuś miał kraksę nie z jego winy ale audiczka ma przód skasowany mężusiowi się nic nie stało
Dobrze, że M cały:tak::tak:

Hej Dziewczyny. Nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie. Melduję, że żyję.
Pewnie, że pamiętamy :-)
Może to rzeczywiscie pomyłka. Teraz żeby twoje nereczki były w lepszym stanie i będzie super.
Dzięki :*

Kochane po 18 wrocilam do domku...
Nie moglam sie oprzec i obzarlam sie budyniem waniliowym z wisniowym sosem-hihi.r
:-D:-D:-D:-D

Kochane przed 17 miałam telefon ze szkoły.
Dzwoniła instruktorka od karate,że Kubuś jej uciekł.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na szczęście go znalazła.Schował się skubaniec w męskiej łazience:eek::eek:
Dobrze, że się znalazł.

Jestem dziewczynki -szczęśliwa, radosna i co jeszcze mam powiedzieć?
Miałam usg przez brzuch, maluch leżał, serduszko pięknie biło -po jakimś czasie zaczął podskakiwać i obracać się do nas pupom:-D:-D:-D pan doktor stwierdził że chyba nie chce żebyśmy go podglądali:-):-):-) te skoki były cudowne -aż widziałam jak S się oczy zaszkliły -super!!!!! ma 4,3cm
I zdjęcie mojego malucha -specjalnie dla bb ciotek:-):-):-)
Śliczny maluszek :-D:-D:-D:-D

mam pytanie do dziewczyn po zabiegach....też sie z Was czasem tak lało???
ja dziś byłam z synkiem w przychodni na wizycie jak wstałam z krzesła to myslałam że mi po nogach leci.....
Ja miałam bardziej plamienie.
Witajcie kochane ja dzisiaj z nie najlepszym humorem :-:)-( brzuszek mnie boli ale to chyba dlatego że w nocy śpie na brzuchu jak się przebudzę to wtedy się obrócę.
Trzymaj się ;-)

dziś idziemy na próbę przed występami juz po raz kolejny Wercia i dzieciaki z naszej grupy wsparcia biorą udział w konkursie twórczości osób niepełnosprawnych i muszę się pochwalic że do tej pory zawsze jesteśmy NAJLEPSI
Super, trzymam kciuki :-):-)

A wiecie siostra mojego M miała termin na 9.09. Mamy 23.09 i nadal nic. Połołyli ją w szpitalu, porobili jakieś badania,
Mam nadzieje, że wkrótce urodzi:tak:

Dziewczyny, będzie nie na temat, ale proszę pomóżcie: który stroik jest najładneijszy wg Was?
Mi się ten 1 podoba;-)

A moje dziecie chyba postanowiło mojej szyjce rączkami pomóc, normalnie czuję jak tam grzebie:surprised:
Mojemu M śniło się, że urodzę 3.10 zobaczymy;-);-)

A to my dziś 37 tc

Załączniki

• 37tc-mini.jpg
    37tc-mini.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 22
Ej, no przecież lakier nie jest taki, żeby "odszedł", no chyba, że będą demontować czymś ostrym...

Brat mojego M pożyczył auto na swój ślub, założył dekoracje i zdejmując ją wg instrukcji obsługi bez użycia ostrych narzędzi "zdemontował" wraz z taśmą trochę lakieru. Dlatego właśnie się obawiam...

reklama

ja miałam na samochodzie czerwone róże i bluszcz tak na V ułozone....a jesli chodzi o lakier, to te ozdoby w moim przypadku były na takich przyssawkach, króte nam kwiaciarnia wypożyczyła, a drobniesze ozdoby na takich plastikowych kołeczkach z taśmą klejącą...nic nie uszkodziło pojazdu....

nie obejrze Twoich bukietów bo mam w pracy Allegro zablokowane :crazy:

Do góry