reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej
Wercia w szkole zakupki zrobiłam pomidorówka sie gotuje a ja siedze z kawką
moja ciocia handluje na targu warzywami i dzisiaj jak u niej byłam to zjadłam takie dwa kwaszone ogórki ale takie duże twarde PYYYYYYYSZNE były a najlepsze było jej spojrzenie
czy zawsze jak kobieta ma chęć na kwaszeniaka to od razu ma być w ciązy?
dziś idziemy na próbę przed występami juz po raz kolejny Wercia i dzieciaki z naszej grupy wsparcia biorą udział w konkursie twórczości osób niepełnosprawnych i muszę się pochwalic że do tej pory zawsze jesteśmy NAJLEPSI
w zeszłym roku nawet udalo sie namówić moją córcię na samodzielny występ i tak pięnie mówiła wierszyk że się wzruszyłam jej odwagą

oj tam bredzę

reklama
Kasiu, nic nie bredzisz tylko chwalisz się jak przystało na dumną mamę :-) Fajnie, że Wercia dała się namówić na ten występ i wogóle, że tego typu aktywność jest organizowana dla dzieciaków :tak:

Karola, musi być dobrze :tak:

JUST nie umiem wrzucac filmów do internetu bo bym pokazała jak moje dziewczyny na wózkach zatańczyły kankana
nie ma nic piękniejszego jak widok ludzi bijących brawo na stojąco wzruszonych z wystepu twojego dziecka
masz rację nie bredzę -jestem DUMNA!!!

Witajcie przy porannej kawce (ostatnio ciężko wstać mi wcześniej niż o 11... :szok: )

Agatko prześliczne zdjęcie. Cieszę się Twoim szczęściem. Bardzo!

Just79 to na co nie mam wpływu nie rozwiąże się do ślubu. I długo po ślubie też nie. Połowiczne rozwiązanie będzie miało miejsce do końca roku (mam nadzieję), a ostateczne za wiele wiele lat (min. 9)... Przede mną więc długa droga. Muszę więc wypracować sobie metodę życia w takich okolicznościach. A to nie jest łatwe.

Karola322 wytrwałości! Dla maleństwa warto! Nawet kroplówki w szpitalu brać.

Kasiu trzymam kciuki, by i tym razem Wasza grupa była najlepsza :-) Fajnie, że Córa ma zainteresowania.

A mnie ostatnio dopadło myślenie o moim Orzeszku. Teraz byłabym w 5 miesiącu. Co prawda już widok ciąż, wózków i małych dzieci nie nastawia mnie chwilowo nostalgicznie, ale w głębi mnie kiełkuje uśpiona dotąd tęsknota do Aniołka, którego straciłam. Najgorzej pewnie będzie na Boże Narodzenie...

A wiecie siostra mojego M miała termin na 9.09. Mamy 23.09 i nadal nic. Połołyli ją w szpitalu, porobili jakieś badania, co lekarz to inna decyzja, co wyniki inna teoria. A w poniedziałek ją wypisali. Siostra M się śmieje, że przeterminowaych nie trzymają. Śmiech śmiechem, ale długie już to opóźnienie. Ja bym się zaczęła martwić. Zwłaszcza, że przez całą ciążę lekarze mówili jej, że na bank urodzi pod koniec sierpnia.

hej
moja ciocia handluje na targu warzywami i dzisiaj jak u niej byłam to zjadłam takie dwa kwaszone ogórki ale takie duże twarde PYYYYYYYSZNE były a najlepsze było jej spojrzenie
dziś idziemy na próbę przed występami juz po raz kolejny Wercia i dzieciaki z naszej grupy wsparcia biorą udział w konkursie twórczości osób niepełnosprawnych i muszę się pochwalic że do tej pory zawsze jesteśmy NAJLEPSI
w zeszłym roku nawet udalo sie namówić moją córcię na samodzielny występ i tak pięnie mówiła wierszyk że się wzruszyłam jej odwagą

oj tam bredzę
Wcale nie bredzisz.
Cieszysz się osiągnięciami dziecka jak każda szczesliwa mama.
I tak ma być.:tak::-):-)

JUST nie umiem wrzucac filmów do internetu bo bym pokazała jak moje dziewczyny na wózkach zatańczyły kankana
nie ma nic piękniejszego jak widok ludzi bijących brawo na stojąco wzruszonych z wystepu twojego dziecka
masz rację nie bredzę -jestem DUMNA!!!
Spróbuj wrzucić filmik na polską wrzutę .Sama chciałabym obejrzeć.;-):-):-)

Witajcie przy porannej kawce (ostatnio ciężko wstać mi wcześniej niż o 11... :szok: )

Agatko prześliczne zdjęcie. Cieszę się Twoim szczęściem. Bardzo!

Just79 to na co nie mam wpływu nie rozwiąże się do ślubu. I długo po ślubie też nie. Połowiczne rozwiązanie będzie miało miejsce do końca roku (mam nadzieję), a ostateczne za wiele wiele lat (min. 9)... Przede mną więc długa droga. Muszę więc wypracować sobie metodę życia w takich okolicznościach. A to nie jest łatwe.

Karola322 wytrwałości! Dla maleństwa warto! Nawet kroplówki w szpitalu brać.

Kasiu trzymam kciuki, by i tym razem Wasza grupa była najlepsza :-) Fajnie, że Córa ma zainteresowania.

A mnie ostatnio dopadło myślenie o moim Orzeszku. Teraz byłabym w 5 miesiącu. Co prawda już widok ciąż, wózków i małych dzieci nie nastawia mnie chwilowo nostalgicznie, ale w głębi mnie kiełkuje uśpiona dotąd tęsknota do Aniołka, którego straciłam. Najgorzej pewnie będzie na Boże Narodzenie...

A wiecie siostra mojego M miała termin na 9.09. Mamy 23.09 i nadal nic. Połołyli ją w szpitalu, porobili jakieś badania, co lekarz to inna decyzja, co wyniki inna teoria. A w poniedziałek ją wypisali. Siostra M się śmieje, że przeterminowaych nie trzymają. Śmiech śmiechem, ale długie już to opóźnienie. Ja bym się zaczęła martwić. Zwłaszcza, że przez całą ciążę lekarze mówili jej, że na bank urodzi pod koniec sierpnia.
Trzymam kciuki,by jednak gryzacy problem rozwiązał się nieco wcześniej.
Co do terminu porodu to 2 tygodnie po terminie jest uważane jako norma czyli do 24 a potem powinno być podciągnięte pod patologię i mocno obserwowane.:tak:;-) w razie braku jakiejkolwiek akcji wywołuje się poród lub robi cesarkę.

A ja myślałam ,że bede miała dzień wolny.
Myślałam... ,bo właśnie dostałam telefon ,że do jutra mam przesłać program z dogoterapii do korekty.
Mam rozpisać 16 godzin zajęć ćwiczenie po ćwiczeniu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W tej chwili mam rozpisane 4 godziny dopiero a już wymiękam.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nigdy takiego czegoś nie robiłam.:sorry::sorry:

hej

oj tam bredzę
Witaj Kasiu,
ja od 3 dni wcinam kapustę kiszoną i tez mnie podejrzewają, czyli nie tylko ogórki kiszone wzbudzają podejrzenia;-)
I wcale nie bredzisz! Każda mama byłaby dumna z córci....
Ja wyłam jak wół, kiedy moja chrześnica do przedszkola szła...w białej bluzeczce i cieniusich rajstopkach.....piękny widok:tak:
Pozdrawiam serdecznie:-)

Dziewczyny, będzie nie na temat, ale proszę pomóżcie: który stroik jest najładneijszy wg Was?

DEKORACJA SAMOCHODU __ RÓŻE _ ŚLUB_____ RATTAN (743767563) - Aukcje internetowe Allegro

STROIKI KWIATY OZDOBY ŚLUBNE NA SAMOCHÓD AUTO !! (741462429) - Aukcje internetowe Allegro (tu myślę o stroiku 1)

NIEPOWTARZALNA DEKORACJA_ RÓŻA, LILIA, RATAN!!! (742337421) - Aukcje internetowe Allegro (tu o tym ostatnim na zdjęciach, tym najbardziej w żywych kolorach)

No mam dylemat. Kiedyś znalazłam takie śliczne kalie. Ale niestety przegapiłam zamówienie. I teraz muszę wybierać w tym co jest :-(

Dziewczyny, będzie nie na temat, ale proszę pomóżcie: który stroik jest najładneijszy wg Was?

DEKORACJA SAMOCHODU __ RÓŻE _ ŚLUB_____ RATTAN (743767563) - Aukcje internetowe Allegro

STROIKI KWIATY OZDOBY ŚLUBNE NA SAMOCHÓD AUTO !! (741462429) - Aukcje internetowe Allegro (tu myślę o stroiku 1)

NIEPOWTARZALNA DEKORACJA_ RÓŻA, LILIA, RATAN!!! (742337421) - Aukcje internetowe Allegro (tu o tym ostatnim na zdjęciach, tym najbardziej w żywych kolorach)

No mam dylemat. Kiedyś znalazłam takie śliczne kalie. Ale niestety przegapiłam zamówienie. I teraz muszę wybierać w tym co jest :-(
Mi osobiście podoba się 1 :-) Taki delikatny...i ma coś w sobie...

reklama
Do góry