reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki proszę trzymajcie kciuki dzwoniłam do swojej pani doktor z tym brudnym śluzem i powiedziała że mam przyjechać dzisiaj na wizytę na 18.40 mam nadzieję że z dzidzią wszystko dobrze.musi być nie ma innej opcji
Nic się nie martw, będzie wszystko dobrze...musi być:-) wierzę w to...
Trzymam mocno kciuki!!!!!:tak:

reklama
Dziewczynki proszę trzymajcie kciuki dzwoniłam do swojej pani doktor z tym brudnym śluzem i powiedziała że mam przyjechać dzisiaj na wizytę na 18.40 mam nadzieję że z dzidzią wszystko dobrze.musi być nie ma innej opcji

nie wiem czy Cię to poieszy, ale....hmmm fakt, że nie jestem w ciąży, ale tez mam takie ciemno żółte slady na wkładce, myślałam, ze to takie dziwne upławy są i się nawet pytałam tego nowego gina, ale on powiedział, że nadmiar foliku się z organizmu wydala z moczem, ktory przy braniu foliku jest trochę ciemniejszy, jak po furaginie i stąd moga być takie ślady na bieliźnie, ale nie w formie sluzu...tylko w formie lekkiego brudzenia.....

poczytałam trochę na innych forach...i tam piszą, że w ciązy taki sluz się czasami zdarza i, że to nic złego nie znaczy......kurcze....mam nadzieje, że w Twoim przypadku tak własnie jest!
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
.....musi być, pamietaj!!!!!!
dzidzia jest silna.....

Ostatnia edycja:
nie wiem czy cię to poieszy, ale....hmmm fakt, że nie jestem w ciąży, ale tez mam takie ciemno żółte slady na wkładce, myślałam, ze to takie dziwne upławy są i się nawet pytałam tego nowego gina, ale on powiedział, że nadmiar foliku się z organizmu wydala z moczem, ktory przy braniu foliku jest trochę ciemniejszy, jak po furaginie i stąd moga być takie ślady na bieliźnie, ale nie w formie sluzu...tylko w formie lekkiego brudzenia.....

trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
.....musi być, pamietaj!!!!!!
dzidzia jest silna.....
karola dzięki ja mam brudy ze źluzem ale mam nadzieję że dzisiaj na usg wszystko będzie dobrze i że nasza kruszynka jest duża i zdrowa:-):-)

najpiękniejszy brzusio na świecie.........pogłaskaj go od ciotki z forum....
ja tez taki chce!!!!!!!
Będziesz miała zobaczysz:tak:

Witaj,
piękne foto...piękny brzusio, gratuluję:-):-):-)
wzruszam się cholercia takimi fociami:zawstydzona/y:
Dzięki;-)

Kinguś ale zgrabny brzuszek :-) Ugłaszcz go ode mnie :-)
Pogłaskany;-)

pięknie wyglądacie.Aż ja zatęskniłam :-D:-D:-D
Dzięki skarbie;-)

Kochane jesteście, ja mocno wierzę że niedługa każda z Was będzie wklejać tu fotki swojego brzusia :tak::tak::tak: Mocno za każdą trzymam kciuki

Wiecie co, patrząc na auto jakim będziemy jechać to chyba ograniczę się do ozdób na klamkach. Za mało maski ma ten model ;-)
Rzeczywiście ja miałam tylko na klamki i taką taśmę przechodzącą przez cały samochód.
TAŚMY KARBOWANE NA SAMOCHÓD TAŚMA WESELE TKS (741833059) - Aukcje internetowe Allegro
ale już bez niczego na masce.

Jestem dzisiaj!
Późno bo S miał na 12 do pracy więc pospaliśmy, zjedliśmy śniadanko i pojechał pracować... zawiezie po drodze moje L4 a ja mam zepsuty telefon i choćby się paliło i waliło nikt się do mnie nie dodzwoni:-) bosko

Kinguś witaj -a Wy jak się czujecie? juz lepsze samopoczucie? tobie wogóle ten brzuch nie rośnie -to ja już prawie taki mam:wściekła/y: aaaaa obrazek się zmienił na suwaczku:-)
Odpoczywaj ile wlezie ;-);-)
Rośnie rośnie ;-);-) i jest coraz większy, ciężko niektóre rzeczy robić ;-)
Czuje się odpukać lepiej nawet dziś zrobiłam powidła śliwkowe:-D

Kingus masz bardzo zgrabny brzusio
pozdrawiam dziewczyny :-)
Dzięk:-)i

Moooooocno trzymam kciuki. Oczywiście, że będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Witajcie dziewczynki mój M już się wychorował i mogłam dziś posprzątać dokładnie w pokoju, w którym chorował;-), co tam u was nie mam czasu przeczytać wszystkiego.Ja już się obkupiłam na jesień i zime kupiłam kozaczki jesieno-zimowe i płaszczyk mam nadzieje,że długo mi posłużą.
Wpad mi w oko post Karoli, Karola trzymam mocno kciuki , napewno wszystko będzie dobrze kochana trzymaj się buziaczki.Może jeszcze potem do was wpadne dziewczynki poczytać.

Do góry