reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry:-)
jeśli faktycznie mam spadek o praktycznie połowę, to znaczy to ze jest gites i możemy się starać o bobasa, ale tego pewnie się dowiem na wizycie u lekarza, bo nikt nie wie czy jednostka AU/mlto to samo co U/ml
Ja niestety nie wiem co to za jednostki ale mocno trzymam kciuki żeby było dobrze;-)

Witajcie kochane
Mam nadzieję że mnie jeszcze pamietacie.
Witaj. Właśnie miałam się pytać gdzie się podziewasz tak długo, myślała że postanowiliście zostać:-)
A co do wyników to myślałam, że już dawno masz
kinguś - jak TY się czujesz Kochana??
Dziękuje dobrze, tylko zgaga mnie męczy.
No i zbliża się sądny czwartek, dowiemy się czy muszę iść wcześniej do szpitala.

A to fotki z ostatniego tygodnia.Veronika wazy juz ponad 4 kilo:szok::-)
Śliczna Twoja córcia.:-):-):-)

a oto moje wyniki z 3 dc, jak któraś z was coś z nich wywnioskuje, to dajcie znać, szczególnie, co tu zrobić z tą prolaktyną :crazy:
Niestety się nie znam :-(

Buziaczki

reklama
A to my wczoraj.Wygladam juz jak duzy paczek-hihi

Załączniki

• SL270620 [1024x768].jpg
    SL270620 [1024x768].jpg
    21 KB · Wyświetleń: 55
Ja rówież witam,
wstyd sie przyznać o którj wstałam:) Nie wiem jak jutro do pracy dam rade wstać
Witaj. Właśnie miałam się pytać gdzie się podziewasz tak długo, myślała że postanowiliście zostać:-)
A co do wyników to myślałam, że już dawno masz
Buziaczki

Fajnie by tam było jeszcze trochę zostać, ale chyba tak na stałe to nie dla mnie.:-)
Choć było cudnie, pomimo tego iż mój M trochę chorował.
Co do wyników to rzeczywiście strasznie długo już czekam i mam nadzieję że ten lekarz u ktorego na biurku sa te wyniki w końcu je wyśle:-)Już na prawde chciałabym je mieć i wiedzieć na czym stoje. Zamęczają mnie myśli, co mogło być przyczyną i oczywiście czy mogłam tego uniknąc. Ahh:-(

My zaraz jedziemy na cmentarz, postawiliśmy już córci pomniczek. Smutne, że tylko tyle mogłam jej dać

Ostatnia edycja:
KASIKZ światełko dla Twojej córeczki
[*] bardzo współczuję...a co było przyczyną tego nieszczęścia??ja mialam podobną sytuacje tylko mój synek zmarł w 22tc

KASIKZ światełko dla Twojej córeczki
[*] bardzo współczuję...a co było przyczyną tego nieszczęścia??ja mialam podobną sytuacje tylko mój synek zmarł w 22tc
Niestety nic nie wiem. Mała zasnęła w brzuszku i nic więcej nie wiem. Czekam na wyniki sekcji, kóre może cos wyjaśnią.

Dla twojego aniołka również światełko (')

reklama
Aguś ślicznie wyglądasz, brzuszek masz rewelacyjny!!

Motylku twoja córeczka jak mała królewna :)

pozdrowionka dla was i miłego wieczorka życzę

Do góry