iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
dziewczynki a ja dopiero czekam na @ w środe minie 3 tygodnie od zabiegu...chciałabym zeby juz przyszła@ ale tylko tym razem bo im wczesniej dostane tym wczesniej sie bede mogla starac o dzidzie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobranoc drogie Panie;-)
Witam
Dziewczy powiedzcie mi jak wygladały wasze @ po poronieniu.
Ja 1 dostalam równo po 26 dniach po zabiegu bardzo bolesna i trwala ok 6 dni
2 dostalam tez gdzies po 26 dniach.Teraz dostalam po 28 dniach myslalm ze wszystko sie juz unormowala tak lekarz mowil.Atu trwa ta@ i trwa.Zaczela sie brazowym plamieniem w poniedzialek i wtorek a teraz mam niewielkie krwawienie nie mam zadnych objawów.Kiedys mialam bardo bolesne miesiaczki.Martwie sie że ona jest taka dluga ale niewielkie krwawienie jest.
:-zawstydzona/y:
Witam,
u mnie nic nowego więc się rozpisywać nie będę :-) .
Chciałam tylko odpisać Karolci81 na temat zębów w ciąży. Warto je leczyć przed ciążą i w ciąży, bo te bezzębne mają zdrowe dzieci kosztem właśnie swoich zębów. W ciąży cały wapń pobierany jest z organizmu matki dla dziecka i jeśli dieta jest uboga w ten składnik to zęby niestety słabną i wypadają. Chociaż ja też nieznoszę dentystów to jednak warto podleczyć ząbki, coby sobie potem sztucznych nie wstawiać :-)