reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczynki a ja dopiero czekam na @ w środe minie 3 tygodnie od zabiegu...chciałabym zeby juz przyszła@ ale tylko tym razem bo im wczesniej dostane tym wczesniej sie bede mogla starac o dzidzie;-)

reklama
Witajcie kochane w poniedziałek.....

Weekend mi minął bardzo przyjemnie, pojechaliśmy w góry i całe dwa dni spacerowaliśmy po lekko już jesiennym lesie......a pogoda dopisywała....

....ale co z tego, że się odreagowałam...jak dziś od rana stres....dzisiaj mam wizytę u tego nowego lekarza, przyznam się, ze się bardzo boje. Nie samej wizyty jako takiej, bo same wiecie, ze po choć jednej wizycie w szpitalu, gdy praktycznie wszyscy sobie mogą pooglądać co masz między nogami, to człowiek sie przestaje krępować. Obawiam się tego co mi powie, znowy jestem nastawiona na same dobre wiadomości....i nie chce się znowu rozczarować......

mam pytanie do tych, które zmieniły lekarzy......czy mówicie tym nowym co i jak, co mówił wasz, czy czekacie, aż sami do wszystkiego dojdą? bo słyszałam , ze oni nie lubia jka ich sie porównuje?

Agatka - wróciliście już? jak po rozmowie z teściami.......jaka reakcja?

buziaki....i miłego dnia...

Ostatnia edycja:
Witam
Dziewczy powiedzcie mi jak wygladały wasze @ po poronieniu.
Ja 1 dostalam równo po 26 dniach po zabiegu bardzo bolesna i trwala ok 6 dni
2 dostalam tez gdzies po 26 dniach.Teraz dostalam po 28 dniach myslalm ze wszystko sie juz unormowala tak lekarz mowil.Atu trwa ta@ i trwa.Zaczela sie brazowym plamieniem w poniedzialek i wtorek a teraz mam niewielkie krwawienie nie mam zadnych objawów.Kiedys mialam bardo bolesne miesiaczki.Martwie sie że ona jest taka dluga ale niewielkie krwawienie jest.
:-:)zawstydzona/y:

ja dostałam po 38 dniach od zabiegu...i była tak bolesna, że przebrnęłam tylko dzięki silnym dawką ketonalu forte, trwała tyle co normalnie 4-5 dni, na następna czekałam zgodnie z cylkem 31 dni (czyli od razu mi wrócił cylk z przed zabiegu), ta już nie była az tak bolesna, właściwie taka jak zawsze i liośc i długość, a teraz czekam na trzecią powinna przyjśc ok 30-31 mam nadzieje, że sie nic nie popieprzy bo po niej chcę zacząć staranka.......

pogadaj z lekarzem, on Ci najlepiej to wyjaśni, każdy organizm jest inny i inaczej się zachowuje po takich "przeżyciach"....
moge Wam tylko powiedziec, że mój gin kazał mi obserwować co ze mnie "wypływa" podaczas @, jeśli w pierwszych dniach są te takie skrzepy, które sie zwykle pojawiały podczas @ to znaczy, że endometrium się odbudowało, i zaczyna się normalnie złuszczać.....

Witam,
u mnie nic nowego więc się rozpisywać nie będę :-) .

Chciałam tylko odpisać Karolci81 na temat zębów w ciąży. Warto je leczyć przed ciążą i w ciąży, bo te bezzębne mają zdrowe dzieci kosztem właśnie swoich zębów. W ciąży cały wapń pobierany jest z organizmu matki dla dziecka i jeśli dieta jest uboga w ten składnik to zęby niestety słabną i wypadają. Chociaż ja też nieznoszę dentystów to jednak warto podleczyć ząbki, coby sobie potem sztucznych nie wstawiać :-):tak:

:-D

racja, racja ....musze się zebrac w sobie i iśc....przed ciąża troszkę je podleczyłam, a potem jak juz zobaczyłam II, to przestałam chodzić....zostały mi dwa takie malutkie podleczenia....może się wybiore, ale na razie skupiam sie na badaniach, żeby się zacząć starać, a ząbki....hmmmm muszę iść.....

hej dziewczynki
a ja dziś na kontrole do pani doktor posluchać czy mi jeszcze w płucach gra czy nie
wydaje mi sie że chyba jest lepiej ale jak mnie złapie kaszel to kaszle po kilkanaście minut aż do wymiotów
a tak poza tym to mam pytanie: czy od augumentinu można dostać swędziawek tzn. od dnia kiedy go biorę zauważyłam takie białe upławy jak serek wiejski i swędzi strasznie niby na ulotce jest tam coś wspomniane używam tamtum rosa trochę łagodzi swędzenie ale upławy nie znikają
chyba umówię się do gina tak na wszelki wypadek
aha widziałam swoje wyniki te na poziom cukru i cieszę się bo wylkuczono u mnie cukrzycę ale za to tsh znowu zaszalało 7.9 a było 0.02 normalnie szaleje mój organizm z niedoczynności w nadczzynność i z powrotem
zmieniłam letrox 50 na euthyrox 75 moze się w koncu umormuje

kochane moje czytam Was codziennie ale nie mam siły pisać jakaś niemoc mnie dopadla

reklama
Do góry