ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Motylku córcia urocza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miłego weekendu Kochane Wam życzę!!! Jutro ważny dzień (badanie nasionka) - trzymajcie kciuczki! Buziam:-):-):-):-)
dla aniołka (*)A ja się dziś dowiedziała, że moja bliska znajoma, 4 września straciła maleństwo. Już drugie. Pierwsze straciła, potem urodziła 2 zdrowych dzieciaków, i teraz znowu straciła... I tam mi dziś smutno.. to niesprawiedliwe, że tyle kobiet musi przeżywać taki koszmar..
Dobrej nocy!!
pytam bo moja kolezanka pojechala na narty w tamtym roku i zlamala noge a teraz ma miec juz trzecia operacje bo noga bedzie niesprawnaNatalineczka555 Stwierdzono ze mam uszkodzony rog łękotki przedniej ale jak wloza kamerke to wszystko sie okaze czy to tylko to czy cos jeszcze.
tak ten usmiech do dzis pamietam z tym ze nie wiedzialam kiedy byl ten swiadomy a kiedy nieswiadomy bo czarek juz 15 min po urodzeniu sie usmiechalPrzywitały sie i pouciekały;-).
Ja tez mówie dzien dobry,mega szczesliwa bo moje malenistwo dzis przy porannej zabawie pierwszy raz swiadomie sie do mnie usmiechneła no i popłakałam sie ze szczescia.Ten bezebny usmiech wynagradza wszystko.
śliczniutka kruszynkaA to fotki z ostatniego tygodnia.Veronika wazy juz ponad 4 kilo:-)