reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Miłego weekendu Kochane Wam życzę!!! Jutro ważny dzień (badanie nasionka) - trzymajcie kciuczki! Buziam:-):-):-):-)

kciuki zaciśnięte ;-)

a oto moje wyniki z 3 dc, jak któraś z was coś z nich wywnioskuje, to dajcie znać, szczególnie, co tu zrobić z tą prolaktyną :crazy:

ft3 - 3,15 pg/ml
ft4 - 1,06 ng/dl
FSH - 4,03 mlU/ml
LH - 3,43 mlU/ml
Estradiol 29,00 pg/ml
Prolaktyna 34,19 ng/ml
Testosteron 83,00 ng/dl

uff dawno mnie nie było i sporo musiałam się naczytać:tak:, no więc tak postanowiłam iść na usg i zrobić krew na te bakterie, no i na gastroskopie też pujdę, od przybytku głowa nie boli, a maluszek najważniejszy, jak już się okaże co mi jest to wezmę się za zęby tak postanowiłam;-), owulacje miałam dość bolesną już po odstawieniu leków więc mam nadzieję, że to wcześniejsze to nie owulacja i mi ulżyło.Teraz mam przeziębionego mężulka w domku, zaraz muszę podgrzać zupkę.
Karola to świetnie,że dobrze się czujesz ty i dzidzia.
Motylku śliczna ta Twoja dzidzia, przesłodka
Kasiu nie martw się, że testy ci nie wychodzą, napewno nastepnym razem bedzie lepiej;-).
As pyszności te Twoje przepisy jak nie bede musiała już katować się dietą to wypróbuje napewno:tak:.I dzięki jeszcze raz za intencje, które zaniosłaś.
Karolcia mam nadzieje, że wasze staranka przyniosą szybki skutek i bedziesz nosiła pod serduszkiem swoje maleństwo.
Witam was wszystkie nie wszystko pamiętam bo dużo naprodukowałyście stronek pozdrawiam was gorąco kobietki i życze miłego popołudnia.

Trochę poczytałam co naprodukowałyście.UFF ale tego było. Próbujemy się odnależść w naszej rzeczywistości - nie ma już pięknych palm i błękitnej wody. Szkoda. W poniedziałek niestety znów do pracy.
Ja tymczasem czekam na @ i dalej nie ma. Od wczoraj biorę duphaston na wywołanie.Zobaczymy może w końcu przyjdzie.
Buziaki dla WAS

A ja się dziś dowiedziała, że moja bliska znajoma, 4 września straciła maleństwo. Już drugie. Pierwsze straciła, potem urodziła 2 zdrowych dzieciaków, i teraz znowu straciła... I tam mi dziś smutno.. to niesprawiedliwe, że tyle kobiet musi przeżywać taki koszmar..

Dobrej nocy!!
dla aniołka (*)
świat jest niesprawiedliwy
Natalineczka555 Stwierdzono ze mam uszkodzony rog łękotki przedniej ale jak wloza kamerke to wszystko sie okaze czy to tylko to czy cos jeszcze.
pytam bo moja kolezanka pojechala na narty w tamtym roku i zlamala noge a teraz ma miec juz trzecia operacje bo noga bedzie niesprawna :no::no::no::no:
wiecej nie powiem bo sama nie wiem co i jak tam jej dolega
Przywitały sie i pouciekały;-).
Ja tez mówie dzien dobry:-D,mega szczesliwa bo moje malenistwo dzis przy porannej zabawie pierwszy raz swiadomie sie do mnie usmiechneła no i popłakałam sie ze szczescia.Ten bezebny usmiech wynagradza wszystko:tak:.
tak ten usmiech do dzis pamietam z tym ze nie wiedzialam kiedy byl ten swiadomy a kiedy nieswiadomy bo czarek juz 15 min po urodzeniu sie usmiechal :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A to fotki z ostatniego tygodnia.Veronika wazy juz ponad 4 kilo:szok::-)
śliczniutka kruszynka

witam kochaniuitkie u nas dzis sloneczko i ladniutka pogoda az zal sie zegnac z latem tak malo go bylo w tym roku

reklama
Do góry