reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetha81 - ale Ci zazdroszczę tych wyleczonych ząbków..nie wiem jak to przeżyje, ale obiecałam sobie, że wyleczę wszystkie zanim się starać zaczniemy!!!U mnie dziś na obiad była rybka, fasolka i sałatka z pomidorków:)

iwcia1234 - poczekaj na wizytę u lekarza, zobaczysz co powie i może Ci na jakieś da skierowanie!

karolcia81 - witaj w klubie bojących się stomatologów:)Kiedyś miałam plany jak byłam mała, zęby mi wyrwali na śpiąco wszystkie i sztuczne wstawili:)Mądra byłam, nie?:)

Motyl12 - to córcia dała Wam w kość w nocy:)

kinguś - jak TY się czujesz Kochana??

ilonka26 - ojej to mam nadzieję, że wyniki faktycznie oznaczają spadek o połowę i że możecie zacząć staranka:)

Aneczka_77 - widzę, że TY też niezłą kucharka jesteś:)U mnie w domu taki zwyczaj, że w piątki mięsa się nie jada:)

GosiaLew - ale mi smaka na śledziki w śmietanie zrobiłaś:)

ewelina28 - kciuki zaciśnięte:)

kazikz - oczywiście, że pamiętamy:)wierzę, że nie nadrobisz, bo ja po dwóch dniach nie obecności miałam problem:)Super, że wakacje się udały. To już bardzo długo na te wyniki czekasz..Mam nadzieję że się szybko odnajdą!

natalineczka555 - to do łóżeczka spać zmykaj:)

A ja się dziś dowiedziała, że moja bliska znajoma, 4 września straciła maleństwo. Już drugie. Pierwsze straciła, potem urodziła 2 zdrowych dzieciaków, i teraz znowu straciła... I tam mi dziś smutno.. to niesprawiedliwe, że tyle kobiet musi przeżywać taki koszmar..

Dobrej nocy!!

Witam.
Nie miałam czasu do Was zajrzeć o normalnej godzinie.
Trochę czasu mi zabrakło :zawstydzona/y::-:)-(.
Poczytałam nieco,ale nie wszystko.
Jeśli chcecie to ja Wam też przepisiki podam na te moje potrawy.
Uciekam do łózka ,bo późno juz.
Dobrej nocki.:-):-)

Natalineczka555 Stwierdzono ze mam uszkodzony rog łękotki przedniej ale jak wloza kamerke to wszystko sie okaze czy to tylko to czy cos jeszcze.

Przywitały sie i pouciekały;-).
Ja tez mówie dzien dobry:-D,mega szczesliwa bo moje malenistwo dzis przy porannej zabawie pierwszy raz swiadomie sie do mnie usmiechneła no i popłakałam sie ze szczescia.Ten bezebny usmiech wynagradza wszystko:tak:.

A to fotki z ostatniego tygodnia.Veronika wazy juz ponad 4 kilo:szok::-)

Załączniki

• P1000396.jpg
    P1000396.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 48
  • P1000405.jpg
    P1000405.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry