reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie
Melduję, że żyję. Poczytałam co tam u Was, ale za dużo tego by wszystkim odpisywać. Ja to teraz praca, dom, praca, dom, czyli robota, robota, robota :-). Ale najważniejsze, że wracam po pracy do siebie.
Całuski

wiecie co dziewczyny..jest mi strasznie wstyd...ale..w mojej okolicy teraz urodzilo sie tyle dzieci...i wiecie co....jestem po prostu wściekła!!!!!!!!!!wiem ze to jest okropne co mowie ale jestem na te kobiety zla,ze one maja to szczescie ktore mnie dwa razy opuscilo..jestem na nie tak bardzo zla...a tak naprawde to ja im zazdroszcze.........

nawet wam dziewczyny zazdroszcze wiec sie niczym nie martwcie bo tym razem z waszymi malenstwami pod waszymi serduchami jest i bedzie wszysko wporzadusiu;-) juz nie moge sie doczekac kiedy je bede mogla sie starac...a tu nawet jeszcze pierwsza miesiaczka po zabiegu nie przyszla..:baffled: najgorsza jest ta mysl ze moze jestem chora i nigdy nie bede mogla miec malenstwa:no::no::no::no:ale to ostatnia rzecz o ktorej mysle i mam nadzieje ze Bóg mnie az tak nie ukarze......

no to sie wyzalilam dziekuje za wysluchanie i ide lulac... dobranoc..

Nie powitałeś życia płaczem,
Nie pożegnałeś go w śpiewie.
Byłeś i jesteś Aniołkiem,
Który o śmierci swej nie wie.

Kocham Cie Jasieńku ,mój kochany..

Nie mówcie tym, którzy stracili ukochanych, że „czas zagoi rany", nie mówcie, że „oni już nie cierpią". Najlepiej nie mówcie nic. Czas tych ran nie leczy. Pozostają, bo śmierć ukochanych jest też trochę śmiercią nas samych: coś w nas umiera. Żyjemy, ale nic nie jest tak, jak było przedtem, już nie jesteśmy tacy sami.

Hej dziewczyny, melduje sie ze u nas narazie wszystko ok. 23.09.09 mam wizyte i wtedy okaze sie czy dzidzia jest w jajeczku i czy wszystko jest ok...
|
Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzeba być dobrej myśli, żeby dziecka nie stresować od początku :-) Potem będziesz musiała sobie radzić z takim nerwuskiem :tak:

ha!
znalazłam labolatorium niedaleko mojego domu, gdzie badają nasienie, jest blisko, więc może pobrać materiał w domku i jest znacznie taniej!
Dobrze, że Ci się udało znaleźć takie laboratorium. Na pewno mężowi będzie łatwiej. Ja się im wcale nie dziwię, że tak się tego boją. Na pewno nie jest to nic przyjemnego a faceci generalnie jacyś bardziej wstydliwi są w tych sprawach :zawstydzona/y:

aneczka ja tez mialam zabieg 02.09.09;-( wiec bedziemy razem sie staraly;-) co ty na to=D [trzeba sie jakos pocieszac co....?]
Ja bardzo chętnie :tak: Oby nam się jak najszybciej udało :-)
Ja nie miałam zabiegu, lekarz pozwolił mnie samej zdecydować czy chcę zabieg czy nie. Wtedy jeszcze nie wiedziałam jaka jest różnica, ale czytając forum uświadczam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłam decydując się na naturalne poronieniu. Mnie wolno po drugiej @ ;-) a Tobie?

moja kochana ja mialam zabieg..jeden lekarz powiedzial ze musze czekac pol roku a drugi za juz moge sie starac na 2 @ (ja wybieram ta 2 opcje) ja tez bylam w 8 tygodniu-pusty pecherz ciazowy bez zarodka...ale mi nie dali wyboru mialam czyszczenie.... a masz juz @???

reklama
Do góry