iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
aneczka ja tez mialam zabieg 02.09.09;-( wiec bedziemy razem sie staraly;-) co ty na to=D [trzeba sie jakos pocieszac co....?]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzeba być dobrej myśli, żeby dziecka nie stresować od początku :-) Potem będziesz musiała sobie radzić z takim nerwuskiemHej dziewczyny, melduje sie ze u nas narazie wszystko ok. 23.09.09 mam wizyte i wtedy okaze sie czy dzidzia jest w jajeczku i czy wszystko jest ok...
|
Dobrze, że Ci się udało znaleźć takie laboratorium. Na pewno mężowi będzie łatwiej. Ja się im wcale nie dziwię, że tak się tego boją. Na pewno nie jest to nic przyjemnego a faceci generalnie jacyś bardziej wstydliwi są w tych sprawachha!
znalazłam labolatorium niedaleko mojego domu, gdzie badają nasienie, jest blisko, więc może pobrać materiał w domku i jest znacznie taniej!
Ja bardzo chętnie Oby nam się jak najszybciej udało :-)aneczka ja tez mialam zabieg 02.09.09;-( wiec bedziemy razem sie staraly;-) co ty na to=D [trzeba sie jakos pocieszac co....?]
Mój brał salfazin, selen i l-karnitynę.
Będzie dobrze :-):-)
Oto fotki ale na razie jest gołe łóżeczko jak je ubiorę w pościel itp. to pokażę.