reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien Dobry dziewczynki:)
No juz w koncu czuje,ze zblizamy sie do weekendu:-):-)
Pogoda znowu paskudna az sie nie chce wyjsc z domu...

Agatko pytalas kiedys o szkole rodzenia.Teoretycznie mi tu powiedzieli,ze od 25 tc mozna chodzic-czyli juz bym mogla...No a praktycznie to zobaczymy jak wyjdzie bo czesto naprawde z czasem nie wyrabiam...bedzie sie trzeba za to zabrac i tyle...Tak jak sie zabralam za poszukiwanie polskiej poloznej i szczerze wychodzi to z marnym skutkiem.Adresy,ktore sa w internecie czesto sa niektualne a jak juz cos znajde to za daleko(Fundusz Zdrowia tylko przyjazdy poloznej do 10 km)

Ide kochne zjesc buleczke i pozniej spadam sie pouczyc.Milego dnia:)

reklama
Witam Was kochane, w ten deszczowy czwartek.

dzisiaj od rana mam fantastyczne samopoczucie......
jestem bardzo szczęśliwa...i mam cudownego męża, w którym po raz kolejny się zakochałam....
i jestem pewna, że teraz już wszystko musi być dobrze
i praca nad zafasolkowaniem i czekanie na rezultaty upłynie w błogim stanie zakochania....:-)

buziaki.....

( później poczytam i poodpisuje )

Witam dziewczynki. Miłego dnia zyczę

As kryzys Kubusia musicie przeczekać. Bardzo mi przykro że jednak się pojawił.

ilonka dobry gin to podstawa. Ja juz sie tego nauczyłam. Mam nadzieje że CI pomoże.

kasia0201
przykro mi z powodu prawa jazdy. Następne podejście się uda:tak::tak:

Agatka jak Ty te maleństwo urodzisz jak Ty mu tak dogadzasz??:tak::tak:;-);-) Przeciez te dziecko będzie super pulchniutkie jak mama tak sobie podjada:-):-) Ale jedz jedz kochana niech CI słuzy.

karolcia81 mój m tez był na badanku. I nie jest to takie straszne jak to malują. Do przezycia. tak że niech sie druga połówka nie denerwuje. Wyniki będą ok napewno.

just widocznie taki dzień. Przeczekaj zły nastrój napewno minie.

Nikki gdzie jesteś???

Iławianko jak tam w szkole po wakacjach. Dzieci daja w kość??

MamoSówko znowu znikłas:wściekła/y::wściekła/y:

Carri Ty to już przeginasz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasikz co u Ciebie??

Wszystkie Was pozdrawiam i zycze miłego dnia

Dziewczyny, co to ma znaczyć, co za dołki!!!!!!!!!
Nie pozwalam!:angry:

Każdy dzień przynosi nam nowe powody do radości, nawet jak nie jest do końca tak jak byśmy tego chciały!
Ja patrzę na to tak, ze każdy kolejny dzień to dzień bliżej staranek, bliżej fasolinki, bliżej szczęścia....
a pozatym to szalejemy z Z. do upadłego, bo potem sobie na pewne perwersje nie pozwolimy.....
uśmiechnijcie sie kochane...mamy cudownych mężów...mamy wspaniałe rodziny, wszyscy nas kochają....a my ciągle nadąsane królewny....nie może tak być....

wszystko będzie dobrze, życie już dośc nam w d..... dało, nie dawajmy mu tej satysfakcji, nie bądźmy smutne....przecież ma nad nami kto czuwać...

Dziewczyny, co to ma znaczyć, co za dołki!!!!!!!!!
Nie pozwalam!:angry:

Każdy dzień przynosi nam nowe powody do radości, nawet jak nie jest do końca tak jak byśmy tego chciały!
Ja patrzę na to tak, ze każdy kolejny dzień to dzień bliżej staranek, bliżej fasolinki, bliżej szczęścia....
a pozatym to szalejemy z Z. do upadłego, bo potem sobie na pewne perwersje nie pozwolimy.....
uśmiechnijcie sie kochane...mamy cudownych mężów...mamy wspaniałe rodziny, wszyscy nas kochają....a my ciągle nadąsane królewny....nie może tak być....

wszystko będzie dobrze, życie już dośc nam w d..... dało, nie dawajmy mu tej satysfakcji, nie bądźmy smutne....przecież ma nad nami kto czuwać...
Wszystko pięknie napisane....ale czasami, takie tłumaczenie nie wystarcza....
Po prostu gorszy dzień....

kurcze, wiem, ja tez czasami siedzę i po prostu płaczę.....
wiem, że jest cięzko, że mamy dołki.....
ale dziewczyny trzymajmy się jakoś.....musimy być silne i dzielne....
Kochana, staram się...uwierz mi, że jedyna rzecz, którą robię to walka i starania..., i wieczne czekanie...Jedyna pociecha, to fakt, że nie czekam sama...

reklama
Do góry