Jestem -dziś jest ten dzień... mój maluszek odszedł w tym dniu swojego istnienia... Modlę się żeby przełamać szczęśliwie tą dzisiejszą barierę :-(
Póki co spojrzałam prawdzie w oczy i swoje piękne małe spodenki wymieniłam na mój słoni rozmiar sprzed kilkunastu kilo więcej. Wyglądam jak w worku bo w nogach i pupie wiszą ale za to na brzuszku jaki luz:-) nie ma się co oszukiwać -więcej jest mnie
Najadłam się od rana drożdżówki ze śliwkami i powideł śliwkowych i tak sobie czekam na efekty mojego obżarstwa:-)
Jutro rano wyjeżdżamy na północ wiec do poniedziałku pewnie nie uda mi się do Was zajrzeć:-( w poniedziałek rano morfologia i mocz a we wtorek o 16 wizyta... nie mogę się doczekać...
Olcia witaj:-):-):-)
Ewelina28 dziękuje -a co u Ciebie się dzieje? gdzie Ty się znowu zapodziałaś? Dziwisz się ze się stresuje? toż to samiec jest:-) a tu się może okazać że żolnierzyki nie ten tego i armia do kitu;-)
Agniesia82 czytałam -wprawdzie na duphastonie -ale jest napisane ze należy go brać 2xdziennie przez 5 dni w przypadku niewyjaśnionych plamień czy coś w tym stylu. Na mój gust nie ma się co martwić -zrób progesteron w 21-23 dc. i będziess wiedziała czy jest w normie
tylko nie możesz wtedy luteiny brać bo bez sensu badanie. Teraz już się uda -będzie wakacyjny malec 2010:-)
Karolcia81 a ja z kolei zawsze byłam pyskata i narwana ale teraz to już wybitnie jestem. Ja po prostu nie dam sobie na głowę wejść -a to chyba mi tak z pracy zostało;-)
Aneczka77 jako ze progesteron to hormon ciążowy postanowiłam -SAMA -go zbadać. To badanie robi się między 21-23 dc (oczywiście wtedy nie ma mowy o braniu luteiny czy duphastonu). Dlatego wtedy ze powinien on być najwyższy w całym cyklu gdyż -jeśli doszło do zapłodnienia -przygotowuje on macicę do zagnieżdżenia zarodka itp. Jeśli do zapłodnienia nie doszło przed @ spada i stąd łuszczenie. Proponuję zrobić -jeśli poziom jest właściwy to nie trzeba przed zafasolkowaniem szprycować się wspomagaczami
koszt w Wawie to ok 43-50 zł.
Koti mi się czasem wydaje że też mam wstręt do mięcha póki... nie zacznę go jeść:-) jak już zacznę z ziemniaczkami i jakąś suróweczką to to wciągam już do pełna. Ja jem mięcho bo nie mogę nabiału a yo białko trzeba skądś wziąć -nie chcę zębów stracić itp
a jeśli chodzi o schizy -po teście z II zrobiłam progesteron i hcg -to było wszystko. Lekarz kazał -nie robię bo mogę w leb dostać. A i po lekach bez sensu mi progesteron badać
Ilonka -no bydlak nie lekarz
że tez takich się nie wyrzuca z roboty. Myślą że jak ich malo to mogą mieć w nosie!!! zmień tego lekarza -poszukaj takiego który Ci podpasuje żebyś spokojna całe 9 miesięcy była
Agnieszka0240 jak postępy na języku? w sumie fajnie -dwie osoby się uczą w cenie jednej -takie małe naciągnięcie:-):-):-)
Karola teraz jest dobrze i będzie dobrze. Ja jak przeżyję do wtorku i zobaczę moją dzidzię i poryczę się jak bóbr ze szczęścia to już na nic marudzić nie będę -a póki co jest mi tak ciągle niedobrze że w pale się nie mieści
nie oglądałaś jakiejś rzeźni przed snem? głupie filmy powodują później sny albo może coś zjadłaś?
Wiolka to czytaj bo tu produkcja spora -później nadrabiać ciężko -wiem coś o tym:-)
As życzę wytrwałości i wiecej czasu dla siebie i dla nas:-) bunt minie i trzymam kciuki żeby minął szybko
Anetha81 witaj. Nie ma reguły na @... może wszystko się normuje? najlepiej powie Ci lekarz -jesli endo się odbudowało to moze to takie hormonalne dojście do siebie organizmu? jedno jest pewne -nie ma co porównywać @ przed i po bo to dwie różne bajki -trzeba sie siebie na nowo uczyć i tyle.
Kaśka a Ty co tak na chwilę? zajęta?
Kinguś też czekam na udaną wizytę -gorzej ze się imprezy szykują roczek siostrzenicy S, urodziny bratanka S
i to pewnie wieczorem jak ja zdycham
zabiorę ze sobą dyżurny kocyk i podusię i w kącie gdzieś polegnę:-) daj fotkę łóżeczka bo ciekawa jestem
Ja uciekam ruszyć zadkiem po okolicy bo słuchajcie w takim tempie to będę się poruszała jak samiec lwa morskiego niedługo
Miłego dnia!!!!