kaska0201
najważniejsza jest Wercia
witajcie królewny
wróciłam
niestety z gór przywiozłam sobie zapalenie płuc we wstepnej fazie
Wercia zapalenie oskrzeli
ale
wyjazd fenomenalny
w piątek był spływ dunajcem - rewelacja potem kolejka taka ławeczkowa na Palenice nie wiem jak im się udało mnie na to namówic ale pojechałam i w górę i w dół chociaż w dól było strasznie
w sobotę kolejką na Kasprowy Wierch pieknie po prostu pieknie- nigdy w życiu nie widziałam tak pięknej i gestej mgły
generalnie gdyby nie moje zdrówko byloby fantastycznie ale najwazniejsze że Wercia szczęśliwa no i dzieciai pokonały kolejne bariery
a osada w której mieszkaliśmy mieściła się w Szczawnicy i nazywała się AGATA więc nie mogłobyc inaczej jak tylko super
nie dam rady odpisac każdej po kolei wybaczcie
witam nowe mamusie i zapalam (*) dla Waszych Aniołków
wpadnę wieczorkiem i postaram się napisać więcej
wróciłam
niestety z gór przywiozłam sobie zapalenie płuc we wstepnej fazie
Wercia zapalenie oskrzeli
ale
wyjazd fenomenalny
w piątek był spływ dunajcem - rewelacja potem kolejka taka ławeczkowa na Palenice nie wiem jak im się udało mnie na to namówic ale pojechałam i w górę i w dół chociaż w dól było strasznie
w sobotę kolejką na Kasprowy Wierch pieknie po prostu pieknie- nigdy w życiu nie widziałam tak pięknej i gestej mgły
generalnie gdyby nie moje zdrówko byloby fantastycznie ale najwazniejsze że Wercia szczęśliwa no i dzieciai pokonały kolejne bariery
a osada w której mieszkaliśmy mieściła się w Szczawnicy i nazywała się AGATA więc nie mogłobyc inaczej jak tylko super
nie dam rady odpisac każdej po kolei wybaczcie
witam nowe mamusie i zapalam (*) dla Waszych Aniołków
wpadnę wieczorkiem i postaram się napisać więcej