skarbie naprawdę ja tak bardzo chciałam że się zablokowałam i ni cholerci się nie udawało w końcu mój mąż mnie ustawił do pionu i odpuściłam i nam się udało. jeszcze jak masz tą myśl że masz ostatni miesiąc zwolnienia i fajnie by było zajść żeby tam nie wracać to człowiek ma stresa i nic nie wychodzi. na spokojnie i na pewno wszystko się uda:-):-) ja tylko każdego miesiąca w 12 dniu cyklu chodziłam na usg sprawdzić czy mam pęcherzyk owulacyjnym bo po poronieniu wogóle nie czułam kiedy mam dni płodne, pęcherzyk na szczęście był i nam się udało :-) niech nasz suwaczek mnknie szybciutko i już bym chciała tulić nasze maleństwo :-)karola322 Tez tak mysle ze dam sobie spokoj z tym mysleniem co mam byc to bedzie i w sumie sie sama przekonalam jak to niektorzy mowia ze po utracie dzidzi mozna szybko zajsc w ciaze nastepna ale jakos niektorzy nie moga.Zalezy kto ma jaki organizm.
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
no to pieknie - kawal dzidzi - ja tez takie chce...witajcie kochane:-) ja jestem po wizycie i na razie wszystko jest dobrze. dzidziuś ma 2cm i serduszko bjie :-) krwiak się wchłonął i już nie muszę leżeć mam na siebie uważać i powolutku wracać do normalnego życia a kolejna wizyta 12 października usg genetyczne. jestem naprawdę bardzo szczęśliwa. dziękuję za trzymanie kciuków
dzieki kochana... mocno trzymajJestem i melduję się z moimi nudnościami
Fatalnie -robimy wielkie pranie -ja włączam pralkę -pralka pierze a S rozwiesza;-) kochany jest.
Gosia witaj i trzymam kciukasy
gratulacje i milego mieszklanka...Melduję, że nadaję już ze swojego lokum!!!:-):-):-)
Wczoraj się przeprowadziliśmy, przed chwilą pan podłączył internet i kablówkę.
GRATULACJE!!!!!!!!!!!Hej dziewczynki! Ja tylko na chwilę pochwalic się, że jestem magazynier z dyplomem,
witaj, no to sie kurujcie bo to nic przyjemnego...witajcie królewny
wróciłam
niestety z gór przywiozłam sobie zapalenie płuc we wstepnej fazie
Wercia zapalenie oskrzeli
a krzycz do woli - jak musisz - po to tu jestesmy... moj maly tez roznosi mieszkanie bo ma zapalenie wezlow i teoretycznie jest zdrowy i juz w domu wytrzymac nie moze. Do szalu tez mnie dzis doprowadzil jak w pokoju chcial zrobic powodz kolejce na dywanie i polewal tory woda...A ja dziś znów mam nerwa.
Mały zaszalał w szkole i chciał uciekać.
Pani powiedziała,że może mieć ślady na rączkach,bo musiała go dośc mocno trzymać,bo jej się wyrywał ,kopał i gryzł...
Nie wziął książki ze szkoły,więc na jutro lekcji nie odrobi .
W drodze do domu mi uciekł i wrócił sam,a ja go szukałam ze 30 minut.....
Normalnie mam ochotę rozszarpać gnojka.....
Cholerny świat....cholerny Zespół Aspergera....
Sorki dziewczynki,że krzyczę,ale już wymiękam.
Jest mi źle...,mam doła....
koniecznie musisz z nim porozmawiac bo nie moze byc tak, ze on jest caly happy a ty cierpisz...za tydzień minie 9 miesięcy od zabiegu a my nawet nie zaczeliśmy staranek..
ja chcialabym jak najszybciej a kiedy sie uda tego nie wiadomo...karola322 Tez tak mysle ze dam sobie spokoj z tym mysleniem co mam byc to bedzie i w sumie sie sama przekonalam jak to niektorzy mowia ze po utracie dzidzi mozna szybko zajsc w ciaze nastepna ale jakos niektorzy nie moga.Zalezy kto ma jaki organizm.
ale jak tu zrobic tak, zeby odpuscic??skarbie naprawdę ja tak bardzo chciałam że się zablokowałam i ni cholerci się nie udawało w końcu mój mąż mnie ustawił do pionu i odpuściłam i nam się udało. :-)
karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześć kochane.
dzisiaj pomimo wstretnej pogody za oknem, jestem od samego rana uśmiechnięta....
buziaki dla Was wszystkich!!!!!
dzisiaj pomimo wstretnej pogody za oknem, jestem od samego rana uśmiechnięta....
buziaki dla Was wszystkich!!!!!
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Czesc Dziewczynki
U mnie tez wstreta pogoda.Pada,jest ciemno i do tego 13 stopni...
Zycze milego dnia.Buziaki
U mnie tez wstreta pogoda.Pada,jest ciemno i do tego 13 stopni...
Zycze milego dnia.Buziaki
Agniesia82
najważniejsze jest życie
Cześć dziewczynki, a ja wczoraj miałam troszeńkę brunatny śluz może to implementacja zarodka
ale i tak strach serce ściska
karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześć dziewczynki, a ja wczoraj miałam troszeńkę brunatny śluz może to implementacja zarodka
kochana....to leć po teścik.....!!!!!!
trzymam kciuki za dwie krechy......
Agniesia82
najważniejsze jest życie
kochana....to leć po teścik.....!!!!!!
trzymam kciuki za dwie krechy......
Hmm, a to już by mi coś wyszło ?
karolcia81
czekam na szczęście.....
nie wiem, to zależy kiedy prawdopodobnie poczęłaś, ale jesli podejrzewasz juz implantacje zarodka, to test tez juz powinien cos pokazać....myslę, że w porannym moczu cos juz może wyjść....
albo poczekaj pare dni czy dostaniesz @....ale ja pamietamm, ze robiłam testy ciągle....bo tak ciężko czekać w niepewności.....
a pozatym teraz te testy są bardzo czułe, pani w aptece mówiła mi, że już 6 dni po zapłodnieniu potrafią pokazać.
albo poczekaj pare dni czy dostaniesz @....ale ja pamietamm, ze robiłam testy ciągle....bo tak ciężko czekać w niepewności.....
a pozatym teraz te testy są bardzo czułe, pani w aptece mówiła mi, że już 6 dni po zapłodnieniu potrafią pokazać.
:-) ja w 27 dniu cyklu (przy cyklach 30 dniowych) robiłam hcg, wyszło 0. Stwierdziłam, że nic z tego i czekałam na @. Gdy w 32 dniu cyklu nadal @ nie było zrobiłam teścik i był pozytywny ;-). Ale wszystko zależy kiedy u Ciebie doszło do zapłodnienia. U mnie w 27 dc było za szybko jeszcze ;-)Hmm, a to już by mi coś wyszło ?
reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Dokladnie bo beta wychodzi dopiero 10 dni po zaplodnieniu...
Witajcie - u mnie dzis szaro-buro i zimno...
Witajcie - u mnie dzis szaro-buro i zimno...