reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wiem co czujesz.....
ja przy każdej @ płakałam, wyłam i nienawidziałam całego świata....

teraz odczuwam czasami złośc na to co się stało...i tez obwiniam cały świat....

i z całą pewnością...jak tylko zaczniemy staranka to też będę od razu żyła nadzieją...i pewnie od pierwszego dnia będę miała wszystkie mozliwe objawy...po to, żeby się rozczarowac wraz z przyjściem @
....juz chyba tak bedziemy miały zawsze!
...głowa do góry...jeszcze wyjdzie dla nas słońce - zobaczysz!!!!!

oooo 4 kwadracik mi wskoczył w suwaczku :-):-):-)

dziewczynki każda z nas ma u góry zapisany swój plan. Jestem pewna, że mimo tych łez, oczekiwania, dla każdej z nas jest zapisane szczęsliwe zakończenie. Musimy w to bardzo wierzyć.

Ostatnia edycja:
oooo 4 kwadracik mi wskoczył w suwaczku :-):-):-)

dziewczynki każda z nas ma u góry zapisany swój plan. Jestem pewna, że mimo tych łez, oczekiwania, dla każdej z nas jest zapisane szczęsliwe zakończenie. Musimy w to bardzo wierzyć.

:tak::-):tak::-):tak::-):tak: pieknie.....gratulacje.....z okazji 4 kwadracika szczęściaro!

Witam się z rana -ja już po śniadaniu, lekach, truskawkach i śliwkach:eek:
Pogoda jaka jest każdy widzi -szkoda gadać:angry:
Dziś idę zrobić pazury i do fryzjera trzeba iść bo wyglądam jak szogun ale to się trzeba umówić najpierw.
Jutro jedziemy do rodziców S i powiemy im o dzidzi... dziwnie wyszło że M urodziła a my tak wyskoczymy z nowiną i stanę w centrum ale... wiecie co ona swoje zaręczyny zrobiła przed naszym ślubem 3 dni:confused: bo za dużo zamieszania wokół nas było i musiała się wydić więc widać los nie rychliwy ale sprawiedliwy:sorry2:

Olu a tak coś od siebie? okna myjesz? leżysz? mnie to np interesuje (choć oczywiście to włażenie do Twojego domu w butach:-)) ale Big Brothera bym Ci wysłała na chatę bo nie wiem co Ty tam wyrabiasz:confused:

Odpowiem tak ogólnie na tematy
Jak odpuścić
Lenka, Gosia:) Karola ma rację -ja byłam na wolnym, zielone światełko miałam i strasznie chciałam przed pójściem do pracy -bo po co wracać... to był błąd 1go lipca wróciłam do pracy, 3go miałam ostatnią@:-) jak odpuściłam? machnęłam ręką bo wyniki miałam tak złe ze byłam przekonana że nic z tego więc czekałam do 21dc żeby progesteron zrobić a brzdąc się zrobił w międzyczasie;-) odpuścić -to znaczy znaleźć sobie zajęcie -w moim przypadku to właśnie była praca, siłownia, aerobik, zakupy i brak czasu na myślenie o starankach

Test ciążowy
Agniesia82 niestety u mnie te plamienia nie były implantacją choć bardzo chciałam a brakiem progesteronu:no: jak już zbadałam poziom to się podłamałam ale po miesiącu już wszystko wróciło do normy -Tobie życzę implantacji na całego:-) mi test przy cyklach 29-33 nie wyszedł ani w 27 ani w 31 dniu choć czułam że już jest coś na rzeczy (zrezygnowałam z aerobiku bo raz przy brzuszkach prawie pawia puściłam:baffled:). Objawy miałam inne niż za pierwszym razem -zero bólu piersi tylko ból brzucha jak na @ i po 2 dniach jak @ nie przyszła a ból został to było jasne -choć nie mogłam uwierzyć). Proponuję poczekać choć to trudne a jak już robisz to kup ze trzy:-)

Koti
czy Ty się ważyłaś już może? bo ja od 2 tyg jestem od wagi odcięta a spodnie za ciasne już w brzuchu nie mówiąc o wymianie staników -a S wniebowzięty że mu się w końcu kobieta robi a nie wieszak:confused: jego słowa:angry: przez pierwszy trymestr tak z 2 kg powinno być nie? a jak Ty sie czujesz -brzunio rośnie:tak:

Karola
Tobie trzeba lodówkę na kłódkę zamknąć:-) ale wiem o co chodzi -jak mi jest przez chwilę lepiej bez sensacji żołądkowych to ładuję w siebie wszystko i się opycham "na zapas";-)ale uważaj z tymi gazowanymi -niezdrowe i niedobre w ciąży:angry: puste kalorie, szkodliwy cukier i wzdęcia po bąbelkach -zabraniam -kompot ugotuj (swoją drogą mi po kompocie jest dobrze)

Agnieszka witaj -nie marudź kochana bo ja się chcę na angielski zapisać a tu zima idzie -jak tak Ci się nie będzie chciało to mi też się odechce szybciej niż zacznę:-) ale jak już mam FCE to trzeba by było coś dalej robić:happy:

Karolcia81
uśmiechnięta kobieta to ładna kobieta i tak trzymaj -a pogoda to skutek uboczny września:baffled:

Uciekam do śliwek -trzeba jakieś słoiki zrobić bo w zimę głodomor podrośnie i jak się śliwek zachce to gdzie je S znajdzie:-p
Miłego dnia dziewczynki

ehh, mnie to się chce wrzeszczeć ... już mnie wkurza to czekanie na to i na tamto... szlag mnie trafia :wściekła/y:

nadzieja - porażka - nadzieja MASAKRA :szok:
Witajcie - mnie tez coraz bardziej meczy to czekanie - jak nie na @ to na owulacje a potem znowu na @... Mozna w paranoje popasc...Ja jeszcze kilka miesiecy i chyba w nerwice sie wpedze...

Test ciążowy

Agniesia82 niestety u mnie te plamienia nie były implantacją choć bardzo chciałam a brakiem progesteronu:no: jak już zbadałam poziom to się podłamałam ale po miesiącu już wszystko wróciło do normy -Tobie życzę implantacji na całego:-) mi test przy cyklach 29-33 nie wyszedł ani w 27 ani w 31 dniu choć czułam że już jest coś na rzeczy (zrezygnowałam z aerobiku bo raz przy brzuszkach prawie pawia puściłam:baffled:). Objawy miałam inne niż za pierwszym razem -zero bólu piersi tylko ból brzucha jak na @ i po 2 dniach jak @ nie przyszła a ból został to było jasne -choć nie mogłam uwierzyć). Proponuję poczekać choć to trudne a jak już robisz to kup ze trzy:-)​

a brałaś jakieś leki na ten progesteron ? Bo ja przez 5 dni brałam w tym cylku luteinę 2 * dziennie
Witajcie - mnie tez coraz bardziej meczy to czekanie - jak nie na @ to na owulacje a potem znowu na @... Mozna w paranoje popasc...Ja jeszcze kilka miesiecy i chyba w nerwice sie wpedze...

No dokładnie, najlepiej to by było sobie odpuścić, wyluzować, i nie myśleć o tym, ale trochę ciężko :zawstydzona/y::sorry2:

Agatko ja mam 4 kg na plusie :zawstydzona/y: - właśnie wgramoliłam się na wagę.
W jeansy jedne juz nie wchodze, w drugie wchodzę ale cisna. Wiec wskoczylam w ciazowki i czuje ze moge normalnie oddychac ;-). W stanikach się mieszcze ale zmierzylam sie w pasie i zamarlam. Wynik nie nadaje sie do podania publicznego :zawstydzona/y:

reklama
Agatko ja mam 4 kg na plusie :zawstydzona/y: - właśnie wgramoliłam się na wagę.
W jeansy jedne juz nie wchodze, w drugie wchodzę ale cisna. Wiec wskoczylam w ciazowki i czuje ze moge normalnie oddychac ;-). W stanikach się mieszcze ale zmierzylam sie w pasie i zamarlam. Wynik nie nadaje sie do podania publicznego :zawstydzona/y:

jak to pieknie brzmi!!!!!!!

Do góry