ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Witam dziewczynki. Miłego dnia życzę.
Agniesia będę trzymała kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam dziewczynki. Miłego dnia życzę.
oooo 4 kwadracik mi wskoczył w suwaczku :-):-):-)
dziewczynki każda z nas ma u góry zapisany swój plan. Jestem pewna, że mimo tych łez, oczekiwania, dla każdej z nas jest zapisane szczęsliwe zakończenie. Musimy w to bardzo wierzyć.
Witajcie - mnie tez coraz bardziej meczy to czekanie - jak nie na @ to na owulacje a potem znowu na @... Mozna w paranoje popasc...Ja jeszcze kilka miesiecy i chyba w nerwice sie wpedze...ehh, mnie to się chce wrzeszczeć ... już mnie wkurza to czekanie na to i na tamto... szlag mnie trafia
nadzieja - porażka - nadzieja MASAKRA
a brałaś jakieś leki na ten progesteron ? Bo ja przez 5 dni brałam w tym cylku luteinę 2 * dziennieTest ciążowy
Agniesia82 niestety u mnie te plamienia nie były implantacją choć bardzo chciałam a brakiem progesteronu jak już zbadałam poziom to się podłamałam ale po miesiącu już wszystko wróciło do normy -Tobie życzę implantacji na całego:-) mi test przy cyklach 29-33 nie wyszedł ani w 27 ani w 31 dniu choć czułam że już jest coś na rzeczy (zrezygnowałam z aerobiku bo raz przy brzuszkach prawie pawia puściłam). Objawy miałam inne niż za pierwszym razem -zero bólu piersi tylko ból brzucha jak na @ i po 2 dniach jak @ nie przyszła a ból został to było jasne -choć nie mogłam uwierzyć). Proponuję poczekać choć to trudne a jak już robisz to kup ze trzy:-)
Witajcie - mnie tez coraz bardziej meczy to czekanie - jak nie na @ to na owulacje a potem znowu na @... Mozna w paranoje popasc...Ja jeszcze kilka miesiecy i chyba w nerwice sie wpedze...
Agatko ja mam 4 kg na plusie - właśnie wgramoliłam się na wagę.
W jeansy jedne juz nie wchodze, w drugie wchodzę ale cisna. Wiec wskoczylam w ciazowki i czuje ze moge normalnie oddychac ;-). W stanikach się mieszcze ale zmierzylam sie w pasie i zamarlam. Wynik nie nadaje sie do podania publicznego