Jestem i melduję się z moimi nudnościami
Fatalnie -robimy wielkie pranie -ja włączam pralkę -pralka pierze a S rozwiesza;-) kochany jest.
Jesteśmy u moich rodziców bo z Zakopca nie pojechaliśmy do wawy -mamy jeszcze tydzień urlopu -dziś dzwoniła teściowa że bratowa S (wiecie która) urodziła zdrowego chłopca -męczyła się 24 h ale cóż -coś za coś... i odechciało mi się tam jechać...
Gosiu jak na nowym mieszkanku? kiedy możemy na parapetówkę wpaść:-)
As co z tymi kłopotami -jak się sypie to wszystko na raz ale po burzy zawsze przychodzi słońce i tego słońca Ci serdecznie życzę
Aneczka77 witam Cię na forum. Mam nadzieję że znajdziesz tu to co i ja znalazłam -wsparcie wiarę i spokój
Koti zobacz jak ten czas leci!!! 13 tydzień u Ciebie -to cudownie -bólami faktycznie się nie martw -ja mam takie nawet po takiej dawce duphastou -lekarz nie histeryzuje więc i ja nie będę -bóle przechodzą co dziwne po wysiłku -np po naszych wycieczkach w góry z zakwasami -jak ręką odjął;-) świetnie że szkrab zdrowy -ja też idę na genetyczne -tylko nie wiem czy zrobić PAPA czy czy jakiś wypasiony (np zintegrowany). dzidzia piękna -podobna do mamusi -bo dziewczynka;-) Nie czytaj tej książki -jest świetna ale nie w ciąży!!!!!!!
Agniesia82 witaj
Agnieszko0240 jak samopoczucie -nie znudziło się poranne wstawanie? a jak ze szkołą rodzenia -myślisz nad tym?
Ewelina28 co u Ciebie słychać, już lepsze samopoczucie -wiem co przeżywasz -ja prawie oszalałam ale w porę do pracy wróciłam i musiałam się wziąść w garść... A było tragicznie -do zakładu się kwalifikowałam z moim zachowaniem:-(
Olu jak samopoczucie -co z tymi Twoimi postanowieniami i nerwami na lekarzy?
Kaśka jak w Zakopcu? ja Cię nie spotkałam
w piątek byłam w Bukowinie na źródełkach -cudo -myślałam że może wpadniecie tam z rodzinką
Lenka29 korzystaj ze staranek póki możesz bo ja w sumie wspominam teraz cichutko te czasy:-) a teścik już niedługo będzie piękny i z dwoma kreseczkami
a co lekarz na tą nogę mówi?
Karolcia81 urlop powinien trwać tydzień -w każdym miesiącu -byłaby szansa na morze ciepłe, góry śnieżne i polską jesień na mazurach -a tak odpoczniemy naładujemy akumulatorki i tęsknimy do urlopu
hej! jeszcze nikomu po pupie nie dałam:-) ja walczę ze sobą żeby polubić to dziecko które się urodziło bratu S... i też będę złą ciotką... bo przecież jak nie kochać takiego szkraba. Myślę że źle Ci się wydaje... będziesz się bała i będą dołki -i dlatego musisz sobie z tym poradzić teraz
Gosia witaj i trzymam kciukasy
Rudaxxxmarta witaj i dla Twojego maleństwa zapalam światełko. Zostań z nami -trafiłaś na dobre towarzystwo i tu nie będziesz sama i samotna z tym co Cię spotkało....
Sylwia' witaj -pisałam o tym ostatnio -to od gina zależy i w co on wierzy. Jeden w 6 miesięcy -inny jak mój że od razu -bo depresja bo jak się nie uda to dół bo badania udowodniły itp ale nie ma reguły -tak samo jak na zdrową ciążę u zdrowej kobiety
Anulin witaj -@ mam zupełnie -miałam -inną niż przed zabiegiem -wszystkiego od początku musiałam się o sobie uczyć
Kinguś już Ci tak spieszno że sądzisz że do października nie wytrzymasz? daj małej jeszcze odpocząć
jeszcze 4 tygodnie i możesz się rozpakować ja czekam na wrażenia z porodówy:-)
Karola współczuję wymiotów ale... dlaczego tylko ja mam rozmawiać z kibelkiem;-) uroki macierzyństwa:-) a że z dwóch stron to normalne -zatrucie organizmu -i tyle
mi na wymioty pomogła coca cola -lekarz miał rację -dwa małe łyczki i przechodziło -no nie żeby całkiem ale było lżej
Gratuluję rocznicy!!!!!!!
Ilonka gratuluję egzaminu!!!!
to teraz już z głowy i na bb możesz bez wyrzutów sumienia zaglądać
oj ta zazdrość nie przechodzi... ja jestem w ciąży ale zawsze będę pamiętała że teraz powinnam mieć wielki brzuch, że powinnam urodzić za niedługo itp itd... Napisz do nich żeby nie przesyłali takich informacji -ja wykasaowałam i zrobiłam taką aferę o suwak bo nie chciał się usunąć że aż gościu trzy razy przepraszał... a po czym ta dziwna baba wie że masz czekać??????
Wiolka1982 cóż -właśnie -dlaczego my.... a ktoś może zapytać -a dlaczego nie... nie ma odpowiedzi na to pytanie -choć jest mi ciężko też często o tym pytaniu myślę ale nie próbuję odpowiedzieć -bo nie potrafię... gratuluję światełka:-)
Ruda85 -studiowanie jest super co? szczególnie jak się już 5 lat przebrnęło
a jeśli chodzi o mężczyzn -cóż -mars i tyle...
Sonitka dzięki za książkę -pomysł dobry -przeczytam na pewno
ja jeszcze nie jestem spokojna... ten czas jeszcze przede mną -ale nie myślę o tym -staram się przynajmniej
Just może ja też się przerobię na jakiś ciemniejszy kolor
tylko z moją bladą twarzą to w sumie może dziwnie wyjść:-) a kłótnie -jak kłótnie od słowa do słowa i każdy chce bardziej zranić -co mam Ci napisać -NORMALKA:-( nudności wymioty... też normalka
Kobietka22 fajki już rzucone tak???
ja też dostałam terapię na wrzody i po 3 dniach rzuciłam to w cholerę -okazało się że wrzodów żadnych nie mam a terapia -nie zaszkodziłaby -konowały
Motylku biedna jesteś -ale faktycznie z butlami walczyć to ponoć żadna radość -wiem bo ja 2 dni po swoim przyjściu na świat odmówiłam ciągnięcia cyca -leń i tyle
mama mi do dziś nie wybaczyła:-) Veronica jest cudowna
Iwcia witaj -dla Twojego Aniołka zapalam (*). Myślę że badania jak najbardziej powinnaś zrobić a jeśli chodzi o starania... ile lekarzy tyle opinii -jeśli ufasz swojemu to go posłuchaj. A ja nie jestem wcale groźna ale na smutki i strachy nie pozwalam -jak ma być fasolka to z radością
czekałam do skończenia krwawienia po zabiegu -czyli krótko
Gloria -Lejdis bardzo dobry film -a ja nie stałam na głowie:-) bo przecież ten cykl był w ogóle bezowulacyjny i w ogóle bez szans;-) no i bez stania na głowie jest fasolinka:-)
Patrycjaa ja miałam spóźnioną ale myślę że nie ma reguły -pierwsza po 29 dniach jak nigdy druga spóźniona przez niski progesteron -ale myślę że u Ciebie to może być po prostu regulacja organizmu
Carri wreszcie jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wróbelek -najważniejsze ze maluch zdrowo rośnie -reszta się ułoży
Iławianka... nauczyciele to mają fajnie:-):-):-):-) sorry -nie mogłam się powstrzymać;-)
Siedzę tu z Wami od rana i śliwek zjadłam już całe wiadro -oj chyba to odchoruję
nigdy więcej!!!!! jak wyjadę następnym razem -zamykam forum na kłódkę:-):-):-):-):-)